2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben aynı durumdayım 13. Haftama gireceğim 8 kilo vererek devam ediyorum en son çare artık 4 kez hastaneye yattıktan sonra onzyd içmek zorunda kaldım doktorum kar zarar ilişkisine bakarak mecbur olduğumu söyledi ama ilacı kullanmaya başladığımdan beri kabızlık yaşıyorum artmaması için napmam gerekiyor hiç bilmiyorum bana hipermesiz Gravidarum teşhisi kondu 12 de azalır dediler asla azalmadı şimdi artık şu zaman bu zaman geçer diyenleri dinlemeden onzyd ile yaşıyorum

Kızlar göğüs ucu kuruyan varmı şu sıralar ? Siyah sütyenim bembeyaz olmuş döküntüden. göğüs ucum da beyaz olmuş kuru kuru ne sürsemki şimdiden daha12. Hafta
Benim hic sikayetim yok gögüslerden. Dus sonrası soguk sikim badem yagi sürüyorum.

Allah yardimcin olsun canim...Bana da ayni teshis kondu...birde dr proluton depot igne oldugum icin bu durumun (progeston) dolayisiyla devam edecegini soyledi ne yazik ki ve ekledi bu rahatsizlik bebege daha cok etki eder mutlaka kusmamqk icin ilac almalisin artik dedi...caresiz kaldimkim ister...nerdeyse 2 hafta buyuk abdest icin hic wc çıkmayınca libalqks yaptırdılar icimdeki endisler de bir ayri anlatamiyorum...inan bir yerden sonra kimse beni anlamiyir diyorum...ama dr da yapmak zorundasin dedi nasil olcak bilmiyorum...Allaha sigindim...korktugumuzdan emin eylesin

Ben Ankarada İntergene yaptırmayı düşünüyorum kendileri çalışıyormuş bana daha mantıklı geldi yurtdışına gönderilmesindense

Kimse anlamıyor bende böyle düşünüyorum artık fizyolojik ve psikolojik olarak çok yoruldum hep ümidimi 12.haftaya bağlamıştım artık herhangi bri zaman beklememeyi öğrendim. Allah yardımcımız olsun elbet geçecek ama bizi çok yıpratan bir süreç oldu maalesef siz kaçıncı haftadasınız? İlaçtan yana da ben çok şüphe ettim ama gerçekten o kadar çok doktora danıştım ki hepsi aynı şeyi söyledi internetten çok araştırdım bu ilaç yüzünden çocuğunda herhangi bir sıkıntı olanı da görmedim, okumadım doktorum da aynısını söyledi gönlümüzü ferah tutup Allah a emanet etmek gerek. Onzyd içtiğinizde kusmanız çok oluyor mu peki?

Tabi onzyd e ragmen gunde 4-5 defa kusuyorum..ama oncesi gunde inqn abartmıyorum 20 defa kusuyodum.yataktan cikacak mecalim yok...ki hala öyle...libalaks lavman la ilgili bir sey duyar okursan bana yine yaz ne olur...11. Haftaya girecegim bende

Tabi onzyd e ragmen gunde 4-5 defa kusuyorum..ama oncesi gunde inqn abartmıyorum 20 defa kusuyodum.yataktan cikacak mecalim yok...ki hala öyle...libalaks lavman la ilgili bir sey duyar okursan bana yine yaz ne olur...11. Haftaya girecegim bende
Ah o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam sana bende onzyd den önce kalkamıyordum konuşamıyordum sadece kusmak için banyoya gidiyordum o kadar çok zorlandım ki özellikle 8 9 10 11 de 12 artık mecbur kaldım tamamen hergün içmeye başladım perişan değilim fakat eskisi kadar banyodan çıkmayacak kadar da kusmuyorum imtihan bu diyerek dua ediyorum inşallah bir problem olmadan bu süreçleri atlatacağız istediğin zaman mesaj atabilirsin aynı şeyleri bende yaşadım

Valla bende ekmek yemiyorum bide kabizlik var zaten mafoldum

Ben sadece ac kalınca bulanıyorum ya da bazı kokular da nadir ama :/

Benimkide amerikaya gitti . Banada şaibeli geldi.

Kızlar ben 14. Haftadan sonra saçımı boyamayı dusunuirym yarı kalıcı organik sac boyasi tavsiyeniz varmi

Neden nipt testi önerdiğini sorsaydınız keşke yani sebebi ne? Bence bizim hatamız bu doktora o an heyecandan bişey soramıyoruz sonra da burada kendimizi yiyoruz yazıp gitmek lazım doktora bişi derse sor muhakkak diye… yaşınızda riskli değil yani sebebi ne? Kendi hastanelerde mi yaptırmanızı istedi

Normal miki ya ne cok bulanıyor herkes
Kuzum bence normal. sen şanslı kesime giriyorsun ne güzel tadını çıkart. Benim bir tanıdığımda da 1 defa bile mide bulantısı olmamış tüm hamileliği boyunca, hiç bir sıkıntı belirti çekmemiş. Oğlu 7 yaşında şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…