Ben aynı durumdayım 13. Haftama gireceğim 8 kilo vererek devam ediyorum en son çare artık 4 kez hastaneye yattıktan sonra onzyd içmek zorunda kaldım doktorum kar zarar ilişkisine bakarak mecbur olduğumu söyledi ama ilacı kullanmaya başladığımdan beri kabızlık yaşıyorum artmaması için napmam gerekiyor hiç bilmiyorumBen zofer muadili onyzd kullaniyorum...kullanmadim dr dan gizli idrar da keton cikti...6 kilo verdim benim dr um herseyin zarari olabilir ama kullanmayip olumsuz birsey sana olursa bu bebegede olumsuz yansiyacak mutlaka kullanmalisin dedi...gunde 2 dedi de yinede sabah yarim aksam yarim aliyorum...kusma o kadar cok oluyor ki yasamayan bilemez...Allah sağlıcakla geride biraktirsin su donemi insallah
Benim hic sikayetim yok gögüslerden. Dus sonrası soguk sikim badem yagi sürüyorum.Kızlar göğüs ucu kuruyan varmı şu sıralar ? Siyah sütyenim bembeyaz olmuş döküntüden. göğüs ucum da beyaz olmuş kuru kuru ne sürsemki şimdiden daha12. Hafta
Allah yardimcin olsun canim...Bana da ayni teshis kondu...birde dr proluton depot igne oldugum icin bu durumun (progeston) dolayisiyla devam edecegini soyledi ne yazik ki ve ekledi bu rahatsizlik bebege daha cok etki eder mutlaka kusmamqk icin ilac almalisin artik dedi...caresiz kaldimBen aynı durumdayım 13. Haftama gireceğim 8 kilo vererek devam ediyorum en son çare artık 4 kez hastaneye yattıktan sonra onzyd içmek zorunda kaldım doktorum kar zarar ilişkisine bakarak mecbur olduğumu söyledi ama ilacı kullanmaya başladığımdan beri kabızlık yaşıyorum artmaması için napmam gerekiyor hiç bilmiyorumbana hipermesiz Gravidarum teşhisi kondu 12 de azalır dediler asla azalmadı şimdi artık şu zaman bu zaman geçer diyenleri dinlemeden onzyd ile yaşıyorum
Ben Ankarada İntergene yaptırmayı düşünüyorum kendileri çalışıyormuş bana daha mantıklı geldi yurtdışına gönderilmesindensecanım ben de aynı yaslardayım genoxta türkiyede yaptırdık 10 bin verdik galiba şimfiye kadar şikayetini de duymadım çok şükür sonucumuz da temiz geldi darısı başınızasorun gelseydi yurtdısına gönderelim kontrol edelim ya da amniyosentez diye düşündük acıbadem hastanemizde onlar bunu tavsiye etti
Allah yardimcin olsun canim...Bana da ayni teshis kondu...birde dr proluton depot igne oldugum icin bu durumun (progeston) dolayisiyla devam edecegini soyledi ne yazik ki ve ekledi bu rahatsizlik bebege daha cok etki eder mutlaka kusmamqk icin ilac almalisin artik dedi...caresiz kaldimkim ister...nerdeyse 2 hafta buyuk abdest icin hic wc çıkmayınca libalqks yaptırdılar icimdeki endisler de bir ayri anlatamiyorum...inan bir yerden sonra kimse beni anlamiyir diyorum...ama dr da yapmak zorundasin dedi nasil olcak bilmiyorum...Allaha sigindim...korktugumuzdan emin eylesini
Kimse anlamıyor bende böyle düşünüyorum artık fizyolojik ve psikolojik olarak çok yoruldum hep ümidimi 12.haftaya bağlamıştım artık herhangi bri zaman beklememeyi öğrendim. Allah yardımcımız olsun elbet geçecek ama bizi çok yıpratan bir süreç oldu maalesef siz kaçıncı haftadasınız? İlaçtan yana da ben çok şüphe ettim ama gerçekten o kadar çok doktora danıştım ki hepsi aynı şeyi söyledi internetten çok araştırdım bu ilaç yüzünden çocuğunda herhangi bir sıkıntı olanı da görmedim, okumadım doktorum da aynısını söyledi gönlümüzü ferah tutup Allah a emanet etmek gerek. Onzyd içtiğinizde kusmanız çok oluyor mu peki?Allah yardimcin olsun canim...Bana da ayni teshis kondu...birde dr proluton depot igne oldugum icin bu durumun (progeston) dolayisiyla devam edecegini soyledi ne yazik ki ve ekledi bu rahatsizlik bebege daha cok etki eder mutlaka kusmamqk icin ilac almalisin artik dedi...caresiz kaldimkim ister...nerdeyse 2 hafta buyuk abdest icin hic wc çıkmayınca libalqks yaptırdılar icimdeki endisler de bir ayri anlatamiyorum...inan bir yerden sonra kimse beni anlamiyir diyorum...ama dr da yapmak zorundasin dedi nasil olcak bilmiyorum...Allaha sigindim...korktugumuzdan emin eylesin
Tabi onzyd e ragmen gunde 4-5 defa kusuyorum..ama oncesi gunde inqn abartmıyorum 20 defa kusuyodum.yataktan cikacak mecalim yok...ki hala öyle...libalaks lavman la ilgili bir sey duyar okursan bana yine yaz ne olur...11. Haftaya girecegim bendeKimse anlamıyor bende böyle düşünüyorum artık fizyolojik ve psikolojik olarak çok yoruldum hep ümidimi 12.haftaya bağlamıştım artık herhangi bri zaman beklememeyi öğrendim. Allah yardımcımız olsun elbet geçecek ama bizi çok yıpratan bir süreç oldu maalesef siz kaçıncı haftadasınız? İlaçtan yana da ben çok şüphe ettim ama gerçekten o kadar çok doktora danıştım ki hepsi aynı şeyi söyledi internetten çok araştırdım bu ilaç yüzünden çocuğunda herhangi bir sıkıntı olanı da görmedim, okumadım doktorum da aynısını söyledi gönlümüzü ferah tutup Allah a emanet etmek gerek. Onzyd içtiğinizde kusmanız çok oluyor mu peki?
Ah o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam sana bende onzyd den önce kalkamıyordum konuşamıyordum sadece kusmak için banyoya gidiyordum o kadar çok zorlandım ki özellikle 8 9 10 11 de 12 artık mecbur kaldım tamamen hergün içmeye başladım perişan değilim fakat eskisi kadar banyodan çıkmayacak kadar da kusmuyorum imtihan bu diyerek dua ediyorum inşallah bir problem olmadan bu süreçleri atlatacağız istediğin zaman mesaj atabilirsin aynı şeyleri bende yaşadımTabi onzyd e ragmen gunde 4-5 defa kusuyorum..ama oncesi gunde inqn abartmıyorum 20 defa kusuyodum.yataktan cikacak mecalim yok...ki hala öyle...libalaks lavman la ilgili bir sey duyar okursan bana yine yaz ne olur...11. Haftaya girecegim bende
Valla bende ekmek yemiyorum bide kabizlik var zaten mafoldumValla ne yapsak etsek olmuyor. Ben de artık 150 içeceğim. Doktor 50 den 75 e çıkarmıştı az bulduğum için 100 içtim kendi kafama göre. İyi ki de öyle yapmışım yoksa hiç düşmezmiş. Şimdi de bu hafta 150 içmeye karar verdim bu hafta artık gene kan vereceğim. 5.60tan 3,57 yi 2,5 yapabilirsem anlıycam ki 150 ile devam etmeliyim. Tamamen bizim kendimizi tanımamızla olacak bu iş. Doktor bizimle biz gibi asla ilgilenemez. O da ne yapsın kaç kişiyle uğraşıyor. Bu arada hamile kalmadan önce de 50 kullanıyordum değerlerim 2,3 tü kontrol altına almıştım ama bu hormon çok farklı bir şey elde tutulmuyor inşallah bu hafta yoluna koyacağım. Bu arada ben 2,3 yaptığım dönem çok fazla salata ekşi yemiştim. Ve hiç ekmek yememiştim tavsiye olsun benden. Artık ekmeği çıkardım bu haftadan sonra ben de. Hepimize kolay gelsin vallabebekler sağlıkla sıhhatle hayırla gelsin
SAGOL kuzum Allah razı olsun , Rabbim senide bebisini de korusun duaya ihtiyacimiz varAllah yardimcin olsun..kolaylikla calissin saglikli olsun hem senin vücudun hem bebis.. uzuldum sanada
Benimkide amerikaya gitti . Banada şaibeli geldi.Merhabalar, ben de 35 yaşındayım 7+5te ilk kalp atışını duyduk şuan 9+2yiz. 11. haftada bir kez daha bebeği görüp Nıpt testi yaptırmayı düşünüyorum. Ancak forumda nıpt için yazılanlar kafamı karıştırdı neden yurtdışına gönderildiğini anlayamadım. Türkiyede de genetik merkezleri var bu testleri çalışan, bununla ilgili doktorunuz bir şey söyledi mi yurtdışını mı tercih etmemiz gerekli?
En iyisi canım ben de kayısı suyu içeceğim birazdan bu kabızlık olayı çok fena Allah bebeklerimizi korusun. Sağlıkla kavuşalımValla bende ekmek yemiyorum bide kabizlik var zaten mafoldum
Neden nipt testi önerdiğini sorsaydınız keşke yani sebebi ne? Bence bizim hatamız bu doktora o an heyecandan bişey soramıyoruz sonra da burada kendimizi yiyoruzHerkese merhaba güzel anneler ve anne adaylarısizlere bir sorum olacak bugün 10+5 iz ultrasonda 11+1 çıktık cinsiyet için erkek dedi doktorum %100 olmamak şartıyla sizce ne cinsiyeti? doktorum nipt testini önerdi 26 yaşındayım ilk gebeliğim femara+ovitrelle ile yumurta takibi yaparak hamile kaldım ama nipt testi ücretleri beni şok etti 13 bin ile 15 bin tl civarındaymış kore avrupa amerika tercih bana aitmiş ama testin tekrarı da olabilirmiş bu kadar ücret verip tekrarı gerekebilir denmesi kafamı karıştırdı sizler nipt testi yaptırdınız mı testler de yanlışlık oluyormuş üstüne yaptırdıysanız ne kadar ödedeniz yardımcı olabilir misiniz
Kuzum bence normal. sen şanslı kesime giriyorsun ne güzel tadını çıkart. Benim bir tanıdığımda da 1 defa bile mide bulantısı olmamış tüm hamileliği boyunca, hiç bir sıkıntı belirti çekmemiş. Oğlu 7 yaşında şimdi.Normal miki ya ne cok bulanıyor herkes
NormalBen sadece ac kalınca bulanıyorum ya da bazı kokular da nadir ama :/