Yani orta karar bir çanta iş görüyor dediğim gibi ondan da sıkılıyorsun ben takmaz olmuştum normal daha küçük sırt çantasına geçmiştimSorma ya cok kotu ikinci el ucuz baktim.demin marka bilindik degil kullanmis yani baya 290 tl diyor :!
İnşallah şu miğde bulantıları geçseydi zofer kullanınca iyi olmuştum başka bir kadın doktoru onu kullanma hiçte masum ilec değil dedi prizin verdi bugün yine başa döndümTroid benim de biraz yüksek çıktı. İlaca başlattı doktorum onda korkulacak bişi yok, bebeğe zararı da yokmuş ilacın. Hatta kullanmamak daha sıkıntıymış.
Ben kefir iyi diy duydum bugün başladım üç gün falan büyük tuvalet yok yani ne zamandır yapmıyorum unuttum resmen sancı geliyor bazen inşallah kefir iyi gelirYa su icemiyorum max 2 llitre asiri mide bulantisi var ztaen su icince de cosuyor agliyorum artik kayisi yiyorum ama bisi olmadi kac gundur hangi magnezyun hapi acaba
canım sağılmış süt nasıl oluyormuş?Teşekkür ederimalışveriş gercekten yılbaşına kadar fiyatlar artmadan yapılmalı battaniye ,puset ,çorap, mama önlüğü, beyaz çıt çıtlı atlet, süt sağma pompası(gebeliğin 6.ayından sonra sütü sağıp dondurucuda süt poşetine koyup saklıyorlar hatta hastaneye hazır süt götüren oluyor sağılmış bence çok önemli sarılık açısından sizede fikir olsun istedim) süt poşeti,biberon,emzik,reflü yatağı, bebek kamerası,bebek yorganı, ateş ölçer vb. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın fikir alışverişi olsun istedim belki sizin aklınızda da önemli gördüğünüz farklı şeyler vardır paylaşırsanız defterime not alacağım.
Sağol canım şimdi azaldı şükürDoktoruna sor mutlaka canım ama normal galiba, burada yazan kızlar oldu. yine de ağrın çok olursa dinlen bence her fırsatta.
Benim gebeliğimi ögrendiğimde tahlil yaptık 5,60 çıktı. Normalde de troid hastasıyım 50 lik levitron kullanıyordum. Doktor 100 mg çıkardı. Bugün sonucum 3,57 çıktı. Bana da doktor 3 altı olsun demişti şuan 8 haftalığım. Umarım daha da düşer bu haftaŞey dedi doktorum tsh değeri için ilk trimester de 2,5 altı olması lazımmış. ikinci trimester olan dönemde ise 3 altı olmalı dedi.
Türkiye’deki merkezler kanı genelde amerikaya gönderiyor. Yeni yeni diğer ülkeler de kendi testlerini çıkarmaya başladı. Türkiyede var mı ben bilmiyorum, biri bahsetmiş. Kanı alıp gönderiyorlar.Merhabalar, ben de 35 yaşındayım 7+5te ilk kalp atışını duyduk şuan 9+2yiz. 11. haftada bir kez daha bebeği görüp Nıpt testi yaptırmayı düşünüyorum. Ancak forumda nıpt için yazılanlar kafamı karıştırdı neden yurtdışına gönderildiğini anlayamadım. Türkiyede de genetik merkezleri var bu testleri çalışan, bununla ilgili doktorunuz bir şey söyledi mi yurtdışını mı tercih etmemiz gerekli?
canım ben de aynı yaslardayım genoxta türkiyede yaptırdık 10 bin verdik galiba şimfiye kadar şikayetini de duymadım çok şükür sonucumuz da temiz geldi darısı başınızaMerhabalar, ben de 35 yaşındayım 7+5te ilk kalp atışını duyduk şuan 9+2yiz. 11. haftada bir kez daha bebeği görüp Nıpt testi yaptırmayı düşünüyorum. Ancak forumda nıpt için yazılanlar kafamı karıştırdı neden yurtdışına gönderildiğini anlayamadım. Türkiyede de genetik merkezleri var bu testleri çalışan, bununla ilgili doktorunuz bir şey söyledi mi yurtdışını mı tercih etmemiz gerekli?
Canim Bende o kadar kabizim ki buyuk tuvalet hissi gelmiyor artikKızlar ben çok kötü kabız olmuştum çok zorlandım kendimi doktor bir şey olmaz dedi bebek açısından ama makatım o kadar acıyor ki bugün artık afedersiniz büyük tuvaletimi yapabildim sanarken badem boyutunda falan kan geldi. Ne yapacağımı şaşırdım denemediğim şey kalmadı günlerdir. Şuan tam kabız da değilim ama bugün acı ve kan korkuttu çok zorladım günlerdir sanırımdaha önce hiç böyle kabızlık gibi bir problem yaşamamıştım hayatımda
Ben zofer muadili onyzd kullaniyorum...kullanmadim dr dan gizli idrar da keton cikti...6 kilo verdim benim dr um herseyin zarari olabilir ama kullanmayip olumsuz birsey sana olursa bu bebegede olumsuz yansiyacak mutlaka kullanmalisin dedi...gunde 2 dedi de yinede sabah yarim aksam yarim aliyorum...kusma o kadar cok oluyor ki yasamayan bilemez...Allah sağlıcakla geride biraktirsin su donemi insallahİnşallah şu miğde bulantıları geçseydi zofer kullanınca iyi olmuştum başka bir kadın doktoru onu kullanma hiçte masum ilec değil dedi prizin verdi bugün yine başa döndüm
Ay ay vallahi çekmeyen bilmez doktor o kadar korkuttu ki be yapacağımı bilemedim iki gündür başka bili kullanıyorum yine. Bi miğde bulantısı var çıkarıyorum daBen zofer muadili onyzd kullaniyorum...kullanmadim dr dan gizli idrar da keton cikti...6 kilo verdim benim dr um herseyin zarari olabilir ama kullanmayip olumsuz birsey sana olursa bu bebegede olumsuz yansiyacak mutlaka kullanmalisin dedi...gunde 2 dedi de yinede sabah yarim aksam yarim aliyorum...kusma o kadar cok oluyor ki yasamayan bilemez...Allah sağlıcakla geride biraktirsin su donemi insallah
Ben kefir ictim hep cokta severim ama bi ise yaramadi bende umarim sizde yararBen kefir iyi diy duydum bugün başladım üç gün falan büyük tuvalet yok yani ne zamandır yapmıyorum unuttum resmen sancı geliyor bazen inşallah kefir iyi gelir
Ben 125 kullaniyordum eutrox 150 cikardilar bu sefer dibe dustu tsh im tejrar 125 yaptilar troitte skntili ama ihmalede gelmiorBenim gebeliğimi ögrendiğimde tahlil yaptık 5,60 çıktı. Normalde de troid hastasıyım 50 lik levitron kullanıyordum. Doktor 100 mg çıkardı. Bugün sonucum 3,57 çıktı. Bana da doktor 3 altı olsun demişti şuan 8 haftalığım. Umarım daha da düşer bu hafta
Bana doktor ilac bile vermedi benimde makatta basur olustu zorlanmaktan kabizlik yuzunden mahfolmus durumdayim sanirim bugub 7 ci gunum artik yemek yiyemiorum tiksiniomCanim Bende o kadar kabizim ki buyuk tuvalet hissi gelmiyor artikseni oyle iyi anliyorum ki ikinsam sanki diger bolgem agriyor...midem bulaniyor su içemiyorum...surekli hosaf iciyorum mgneyum aldim yok banamisin demiyor bana hem kendi dr um hem aile hekimi hem acil hekimi libalaks diye lavman etkili krem verdi...kullan makatta kanama olmasi dedi.bu kadar beklenmez bagirsak uyarilmali dedi..tabii herkes icin kosullar farkli mutlaka dr unuza danisin...hatta bilgisi olanlar yazsin bende cok sevinirim...mecburen bu libalaks i kullandim Rabbim korusun...kullanan duyan bilen var mi?
O sözünuz ben...ne zamandir yapmiyorum unuttum 2-3 haftadir boyle...inanirmisin lavman kremi kullandik onda da yok bisey...Allah im hepimizin yardimcisi olsunBen kefir iyi diy duydum bugün başladım üç gün falan büyük tuvalet yok yani ne zamandır yapmıyorum unuttum resmen sancı geliyor bazen inşallah kefir iyi gelir
Allah yardimcin olsun..kolaylikla calissin saglikli olsun hem senin vücudun hem bebis.. uzuldum sanadaBana doktor ilac bile vermedi benimde makatta basur olustu zorlanmaktan kabizlik yuzunden mahfolmus durumdayim sanirim bugub 7 ci gunum artik yemek yiyemiorum tiksiniom
Valla ne yapsak etsek olmuyor. Ben de artık 150 içeceğim. Doktor 50 den 75 e çıkarmıştı az bulduğum için 100 içtim kendi kafama göre. İyi ki de öyle yapmışım yoksa hiç düşmezmiş. Şimdi de bu hafta 150 içmeye karar verdim bu hafta artık gene kan vereceğim. 5.60tan 3,57 yi 2,5 yapabilirsem anlıycam ki 150 ile devam etmeliyim. Tamamen bizim kendimizi tanımamızla olacak bu iş. Doktor bizimle biz gibi asla ilgilenemez. O da ne yapsın kaç kişiyle uğraşıyor. Bu arada hamile kalmadan önce de 50 kullanıyordum değerlerim 2,3 tü kontrol altına almıştım ama bu hormon çok farklı bir şey elde tutulmuyor inşallah bu hafta yoluna koyacağım. Bu arada ben 2,3 yaptığım dönem çok fazla salata ekşi yemiştim. Ve hiç ekmek yememiştim tavsiye olsun benden. Artık ekmeği çıkardım bu haftadan sonra ben de. Hepimize kolay gelsin vallaBen 125 kullaniyordum eutrox 150 cikardilar bu sefer dibe dustu tsh im tejrar 125 yaptilar troitte skntili ama ihmalede gelmior