2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba 8 haftalık hamileyim ve inşallah kucağımıza sağlıkla alırız. Bu haftalarda karın ağrısı normal mi yumruk yemişim gibi bir ağrı yaşıyorum.yani alt karın adet ağrısı gibi değil. Bildiğiniz karın agrısı yaşıyorum öğleden beri. Yaşayan var mı içime kurt düştü

Son düzenleme:
Yok canım çok normal her adet zamanına geldiğinde adet olacakmış gibi ağrı olduğunu söylerler hem de rahmin genişlediği için gayet normal çok şiddetli ve uzun süreli olmadığı sürece

Bende femara kullanarak hamile kaldım ve 26 yaşındayım ben yaptırmadım yani 12. Haftadayım

Yok canım çok normal her adet zamanına geldiğinde adet olacakmış gibi ağrı olduğunu söylerler hem de rahmin genişlediği için gayet normal çok şiddetli ve uzun süreli olmadığı sürece
Yumruk yemişim gibi bir ağrı adet agrısı değil çok korktum ben de

Bende femara kullanarak hamile kaldım ve 26 yaşındayım ben yaptırmadım yani 12. Haftadayım
Bende pek yaptırmayı düşünmüyorum işte yaptırırsan ikili teste gerek kalmıcak hepsi içinde falan dedi doktorum ama 2 hafta sonra sadece ikili testi yaptıracağım sanırım

Benim tsh 2.81 çıktı doktorum birşey demedi ama şimdi benım de aklım karıştı
Benim ilk hamileliğimde de değerlerim böyleymiş fakat doktor bir şey dememişti. Bunda da iyot ilacı verdi isterseniz sorun doktorunuza. Bazı doktorlar 3 değerini baz alıyor olabilir.

Benim ilk hamileliğimde de değerlerim böyleymiş fakat doktor bir şey dememişti. Bunda da iyot ilacı verdi isterseniz sorun doktorunuza. Bazı doktorlar 3 değerini baz alıyor olabilir.
Bugün doktoruma birdaha sordum 3ü baz alıyormuş çok kritik değil dedi

Ya su icemiyorum max 2 llitre asiri mide bulantisi var ztaen su icince de cosuyor agliyorum artik kayisi yiyorum ama bisi olmadi kac gundur hangi magnezyun hapi acaba

INcir kurusu , kayisi kurusu yiyorum ac karna ustune sicak su ama bisi yokhic anlamadim. Zeytinyagida iciyim ins yarar

Ben yavas yavas aliyorum ates olcerim vs var. Anne bebek cantasi bakiyorum su aralar fakat senelerce dayansin kaliteli olsun diye dusunuyorum. 1000 tl 1500 tl 700 tl civari onlarda. Ve ikinci el programlarinda bile o fiyatin biraz altinda en iyileri. Pusetli bebek arabasi bakiyorum lakin yuksek meblagli urun almam suan sıkıntı dogum paketi bizi biraz yordu. Yetistiremiyoruz pek malum ekonomik olarak.. Ama saydiklariniz simdiden alinmali ocakta daha da yukselcek evet

Çantaya 1500 verilmez ya sıkılıyorsun çünkü ondan da 3 sene önce 20 tl’ye e bebek’ten aldığım çanta 360 tl olmuş insaf

Çantaya 1500 verilmez ya sıkılıyorsun çünkü ondan da 3 sene önce 20 tl’ye e bebek’ten aldığım çanta 360 tl olmuş insaf
Sorma ya cok kotu ikinci el ucuz baktim.demin marka bilindik degil kullanmis yani baya 290 tl diyor :!

Off hem de nasıl. Sürekli uyuyabilirim o derece. Ben de mutlaka gece 8 saat uyuyorum ama öğlen 12 gibi öyle bir ağırlık çöküyor yine atıveriyorum kendimi 2 saat uyuyorum. Bazen o da yetmiyo bir bakıyorum akşam üstü sızmışım.

İnşallah 3. aydan sonra şu bahsedilen hamileliğin altın çağı gelir de enerjimiz artar.

Senin yaşın küçük aslında nifty e gerek yok sanki senin için. Normal ikili testini yaptırsan yeter diye düşünüyorum. Ancak doktor bir şey görüp şüphelendi mi? Ondan mı istedi? 30 yaş üstü kadınlara öneriliyor daha çok. Ben 3 5yaşındayım ve yaptıracağım 2 hafta sonra nasipse. Fiyatı bilmiyorum ancak 8-10 bin deniyordu belki zam gelmiştir 15 olmuştur.

Doktoruna sor mutlaka canım ama normal galiba, burada yazan kızlar oldu. yine de ağrın çok olursa dinlen bence her fırsatta.

Şey dedi doktorum tsh değeri için ilk trimester de 2,5 altı olması lazımmış. ikinci trimester olan dönemde ise 3 altı olmalı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…