Magnorm adı 365mgMagnezyumun çeşitleri var. HAngi magnezyum dedi acaba?
Yok canım çok normal her adet zamanına geldiğinde adet olacakmış gibi ağrı olduğunu söylerler hem de rahmin genişlediği için gayet normal çok şiddetli ve uzun süreli olmadığı süreceKızlar merhaba 8 haftalık hamileyim ve inşallah kucağımıza sağlıkla alırız. Bu haftalarda karın ağrısı normal mi yani alt karın adet ağrısı gibi değil. Bildiğiniz karın agrısı yaşıyorum öğleden beri. Yaşayan var mı içime kurt düştü
Bende femara kullanarak hamile kaldım ve 26 yaşındayım ben yaptırmadım yani 12. HaftadayımHerkese merhaba güzel anneler ve anne adaylarısizlere bir sorum olacak bugün 10+5 iz ultrasonda 11+1 çıktık cinsiyet için erkek dedi doktorum %100 olmamak şartıyla sizce ne cinsiyeti? doktorum nipt testini önerdi 26 yaşındayım ilk gebeliğim femara+ovitrelle ile yumurta takibi yaparak hamile kaldım ama nipt testi ücretleri beni şok etti 13 bin ile 15 bin tl civarındaymış kore avrupa amerika tercih bana aitmiş ama testin tekrarı da olabilirmiş bu kadar ücret verip tekrarı gerekebilir denmesi kafamı karıştırdı sizler nipt testi yaptırdınız mı testler de yanlışlık oluyormuş üstüne yaptırdıysanız ne kadar ödedeniz yardımcı olabilir misiniz
Yumruk yemişim gibi bir ağrı adet agrısı değil çok korktum ben deYok canım çok normal her adet zamanına geldiğinde adet olacakmış gibi ağrı olduğunu söylerler hem de rahmin genişlediği için gayet normal çok şiddetli ve uzun süreli olmadığı sürece
Dnasına bakalım vs bi şeyler söyledi doktor anlamadım bende pek yanaşmadım zatenNifty’e gerek var mıymış ya yaşın küçük yani bu da ne kadar yaygınlaştı 3 sene önce bu muhabbet yok denecek kadar azdı
Bende pek yaptırmayı düşünmüyorum işte yaptırırsan ikili teste gerek kalmıcak hepsi içinde falan dedi doktorum ama 2 hafta sonra sadece ikili testi yaptıracağım sanırımBende femara kullanarak hamile kaldım ve 26 yaşındayım ben yaptırmadım yani 12. Haftadayım
Benim ilk hamileliğimde de değerlerim böyleymiş fakat doktor bir şey dememişti. Bunda da iyot ilacı verdi isterseniz sorun doktorunuza. Bazı doktorlar 3 değerini baz alıyor olabilir.Benim tsh 2.81 çıktı doktorum birşey demedi ama şimdi benım de aklım karıştı
Ben bugün yaptırdım işte 2li testi bakalımBende pek yaptırmayı düşünmüyorum işte yaptırırsan ikili teste gerek kalmıcak hepsi içinde falan dedi doktorum ama 2 hafta sonra sadece ikili testi yaptıracağım sanırım
Bugün doktoruma birdaha sordum 3ü baz alıyormuş çok kritik değil dediBenim ilk hamileliğimde de değerlerim böyleymiş fakat doktor bir şey dememişti. Bunda da iyot ilacı verdi isterseniz sorun doktorunuza. Bazı doktorlar 3 değerini baz alıyor olabilir.
Ya su icemiyorum max 2 llitre asiri mide bulantisi var ztaen su icince de cosuyor agliyorum artik kayisi yiyorum ama bisi olmadi kac gundur hangi magnezyun hapi acabaBen kantoron yağı ile tampon hareketlerle masaj yaptım o bölgeme canım biraz tahatlattı zeytinyağı ile de yapılabilir, kayısı bol tükettim dün de magnezyum hapı attım doktor geçmezse diye önermişti. Bir de su tüketimimi 3 lt ye falan çıkarttım gerçekten çok çok zor bu kabız olma durumu
INcir kurusu , kayisi kurusu yiyorum ac karna ustune sicak su ama bisi yokhic anlamadim. Zeytinyagida iciyim ins yararGeçmiş olsun basur bende uzun zamandır var şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadım sizde ihmal etmeyin aslında eczaneye danışınca onlar krem veriyormuş eğer doktora kadar dayanamazsanız mutlaka eczaneye hamile olduğunuzu ve basur olduğunuzu söyleyin geçici kremle belki rahatlarsınız. Zeytin yağını aç karına 1 yemek kaşığı içiniz sabahları üstüne ılık su genelde bebeklere hep bu önerilir. Kavun ve Bamya yemeğide iyi çalıştırır sindirimi belki işe yarar .
Ben yavas yavas aliyorum ates olcerim vs var. Anne bebek cantasi bakiyorum su aralar fakat senelerce dayansin kaliteli olsun diye dusunuyorum. 1000 tl 1500 tl 700 tl civari onlarda. Ve ikinci el programlarinda bile o fiyatin biraz altinda en iyileri. Pusetli bebek arabasi bakiyorum lakin yuksek meblagli urun almam suan sıkıntı dogum paketi bizi biraz yordu. Yetistiremiyoruz pek malum ekonomik olarak.. Ama saydiklariniz simdiden alinmali ocakta daha da yukselcek evetTeşekkür ederimalışveriş gercekten yılbaşına kadar fiyatlar artmadan yapılmalı battaniye ,puset ,çorap, mama önlüğü, beyaz çıt çıtlı atlet, süt sağma pompası(gebeliğin 6.ayından sonra sütü sağıp dondurucuda süt poşetine koyup saklıyorlar hatta hastaneye hazır süt götüren oluyor sağılmış bence çok önemli sarılık açısından sizede fikir olsun istedim) süt poşeti,biberon,emzik,reflü yatağı, bebek kamerası,bebek yorganı, ateş ölçer vb. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın fikir alışverişi olsun istedim belki sizin aklınızda da önemli gördüğünüz farklı şeyler vardır paylaşırsanız defterime not alacağım.
Çantaya 1500 verilmez ya sıkılıyorsun çünkü ondan daBen yavas yavas aliyorum ates olcerim vs var. Anne bebek cantasi bakiyorum su aralar fakat senelerce dayansin kaliteli olsun diye dusunuyorum. 1000 tl 1500 tl 700 tl civari onlarda. Ve ikinci el programlarinda bile o fiyatin biraz altinda en iyileri. Pusetli bebek arabasi bakiyorum lakin yuksek meblagli urun almam suan sıkıntı dogum paketi bizi biraz yordu. Yetistiremiyoruz pek malum ekonomik olarak.. Ama saydiklariniz simdiden alinmali ocakta daha da yukselcek evet
Sorma ya cok kotu ikinci el ucuz baktim.demin marka bilindik degil kullanmis yani baya 290 tl diyor :!Çantaya 1500 verilmez ya sıkılıyorsun çünkü ondan da3 sene önce 20 tl’ye e bebek’ten aldığım çanta 360 tl olmuş insaf
Off hem de nasıl. Sürekli uyuyabilirim o derece. Ben de mutlaka gece 8 saat uyuyorum ama öğlen 12 gibi öyle bir ağırlık çöküyor yine atıveriyorum kendimi 2 saat uyuyorum. Bazen o da yetmiyo bir bakıyorum akşam üstü sızmışım.Kızlar normalde gündüz hiç uyumazdım ama öğlen gözüm kapanıyor sanki hiç uyumamışım gibi saatlerce derin uyuyorum geceleri 7 8 saat uyumama rağmen bu da baş ağrısı yapıyor sizde de var mı uyku hali
Senin yaşın küçük aslında nifty e gerek yok sanki senin için. Normal ikili testini yaptırsan yeter diye düşünüyorum. Ancak doktor bir şey görüp şüphelendi mi? Ondan mı istedi? 30 yaş üstü kadınlara öneriliyor daha çok. Ben 3 5yaşındayım ve yaptıracağım 2 hafta sonra nasipse. Fiyatı bilmiyorum ancak 8-10 bin deniyordu belki zam gelmiştir 15 olmuştur.Herkese merhaba güzel anneler ve anne adaylarısizlere bir sorum olacak bugün 10+5 iz ultrasonda 11+1 çıktık cinsiyet için erkek dedi doktorum %100 olmamak şartıyla sizce ne cinsiyeti? doktorum nipt testini önerdi 26 yaşındayım ilk gebeliğim femara+ovitrelle ile yumurta takibi yaparak hamile kaldım ama nipt testi ücretleri beni şok etti 13 bin ile 15 bin tl civarındaymış kore avrupa amerika tercih bana aitmiş ama testin tekrarı da olabilirmiş bu kadar ücret verip tekrarı gerekebilir denmesi kafamı karıştırdı sizler nipt testi yaptırdınız mı testler de yanlışlık oluyormuş üstüne yaptırdıysanız ne kadar ödedeniz yardımcı olabilir misiniz
Hımm Magnezyum oksit olarak geçiyormuş. Bu magnezyumun da çeşitleri var. Öğrenmiş oldum.Magnorm adı 365mg
Doktoruna sor mutlaka canım ama normal galiba, burada yazan kızlar oldu. yine de ağrın çok olursa dinlen bence her fırsatta.Kızlar merhaba 8 haftalık hamileyim ve inşallah kucağımıza sağlıkla alırız. Bu haftalarda karın ağrısı normal mi yumruk yemişim gibi bir ağrı yaşıyorum.yani alt karın adet ağrısı gibi değil. Bildiğiniz karın agrısı yaşıyorum öğleden beri. Yaşayan var mı içime kurt düştü
Şey dedi doktorum tsh değeri için ilk trimester de 2,5 altı olması lazımmış. ikinci trimester olan dönemde ise 3 altı olmalı dedi.Benim ilk hamileliğimde de değerlerim böyleymiş fakat doktor bir şey dememişti. Bunda da iyot ilacı verdi isterseniz sorun doktorunuza. Bazı doktorlar 3 değerini baz alıyor olabilir.