Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kuzummm tebrik ederim 😍😍😍 tam kaç haftada gördün
Kuzucumm benim biraz karışık. Son adet tarihim biraz karmaşık. 3-4 gün lekelenme ile başlamıştı çünkü adetim. Yani tahminen 5 haftalık diye düşünüyordum bugün tam. Doktor keseye göre 5+5 gibi duruyor dedi 😀 çok teşekkür ederim

ben hamilelik+ kullanıyorum hoşuma gidiyor o, ilk gebeliğimde de onu kullanmıştım
Hamilelik + benim telefon kabul etmedi ya 😅🙈 yoksa ilgimi çekmişti benim de
Hiç korkutmasın zaten yerlesene kadar ağrı oluyor bebiş yerine yerleşti demekki❤️
İnşallah canım bakalım
offf seninki daha fenaymış, ya en azından yardımcı olacak birilerinin olması çok güzel bir şey. hepimiz gönlümüze sineni bulalım dilerim <3

ya bence asistanların ilgilenmesinde şöyle sorun yok doktor zaten takip ediyo sadece, doğumu yapacak olan doktor içimize sinse yeter sgzfjhdksfsd ben süreci bilsin yeter modundayım biraz da. kaygılı yapıdaysan zor ama en başından en rahat hissedeceğin yere git tabii, gerçekten önemli ya.

bebiş yerleşmiştir belkiiii <3 iyi düşünelim iyi olsun.

hadi güzel haberlerle gelll <3

biz eşimle ilk başta kalp atışını duyana kadar bekleyelim diye konuştuk. dayanamıyoruz ikimiz de patlayacaz ajfkhasfjs keseyi görelim kayınvalideme anneme falan söyleriz herhalde ya cidden dayanılmıyor :KK70:
Haklısın bakalım bugün kü beta kaç çıkacak.
Canım içini ferah tutt öyle sürekli bir ağrı olması gerekmiyor zaten ❤️ bir sorun olsa adet olirdun 4+5de için rahat olsun bugün beyanın sonucu da gelsin tekrar konuşuruz ❤️

Ben valla anneme ve eşime bir de yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarıma söylerim ❤️ diğer her şey için 13. Haftayı beklerim 🥰

Evet kuzum en azından guvenebilecek bir kişi bile iyi olur ❤️
Ben de öyle düşünüyorum. Şuan belirti olarak aşırı göğüs ağrim var. Şişkinlik oluyor özellikle akşamları. Ve sürekli uykum var
Günaydın kızlarrr 😍
Bende yarın tam 5 haftalık oluyorum benim ilk gebeliğim olduğu için sabırsızım ve yrın için randevu aldım bakalım keseyi görebilecekmiyiz çok çokkk heyecanlıyım. Benim kasıklarımda ağrı yok ara ara bel ağrısı hafif ve bacak ayak ağrısı yaşıyorum hafif. Bide sizinde karnınızdan sesler geliyormu ? Gurul gurul sürekli 😂
Günlerimiz baya yakın 😍 inşallah görürsün keseyi

Kızlar biz bugün 4+0ız.. her şey çok yeni, 3 gün önce beta 60dı. Bir on gün sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. Umarım her şey yolundadır. Ara ara sol tarafımda ağrı oluyor. Sağlıksız mı acaba diye düşündürüyor ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. İnşallah her şey çok güzel olsun❤️

Hamilelik + benim telefon kabul etmedi ya 😅🙈 yoksa ilgimi çekmişti benim de

İnşallah canım bakalım

Haklısın bakalım bugün kü beta kaç çıkacak.

Ben de öyle düşünüyorum. Şuan belirti olarak aşırı göğüs ağrim var. Şişkinlik oluyor özellikle akşamları. Ve sürekli uykum var

Günlerimiz baya yakın 😍 inşallah görürsün keseyi
İnşallah görürüm yarın sizede haber veririm😍

Kızlar biz bugün 4+0ız.. her şey çok yeni, 3 gün önce beta 60dı. Bir on gün sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. Umarım her şey yolundadır. Ara ara sol tarafımda ağrı oluyor. Sağlıksız mı acaba diye düşündürüyor ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. İnşallah her şey çok güzel olsun❤️
Kötü düşünme sakın iyi düşün iyi olsun benimde adetten 2 gün önce 60 dı değerim katlanarak arttı içini rahatlatmak için betanı takip edebilirsin😍

Kuzucumm benim biraz karışık. Son adet tarihim biraz karmaşık. 3-4 gün lekelenme ile başlamıştı çünkü adetim. Yani tahminen 5 haftalık diye düşünüyordum bugün tam. Doktor keseye göre 5+5 gibi duruyor dedi 😀 çok teşekkür ederim
Biliyomusun geçen ay benimde adetten önce lekelenmem oldu . Demekki rahim kendini gebeliğe hazırladı. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah😍

Biliyomusun geçen ay benimde adetten önce lekelenmem oldu . Demekki rahim kendini gebeliğe hazırladı. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah😍
Ay belki de ya. Hattaok tuhaf regl oldum 3-4 gün leke oldu. Sonra aktif kanama başladı ve 3 gün sürdü ve çok az geldi. Benim bu aydan hiç ümidim yoktu o yüzden 😀

öyle düşünme, yerleşme ağrısıdır 💗

Kuzum inan dün sol kasık ağrısından duramadım. Yatıyorum geçmiyor aşırı ağrıyordu. Ben de çok korkmuştum ama bugün kesemizi gördük. Endişelenme o yüzden rahmin büyüyordur belki

X