Merhaba annişkolar, belki hatirlayaniniz olur geçen hafta hamilelik şekeri şüphesiyle jinekoloğum beni iç hastalıklarına göndermişti. Ertesi gün ac karnına kan alıp haftaya bugün gelmemi söylemişlerdi. Bugün sabah yine aç karnına gidip kan verdikten sonra doktor görüşmesi oldu ve doktor şeker hastaligimin olduğunu söyledi. Artık günde bir kere insülin iğnesi yapacağım, 4 kere kan şekerini ölçeceğim (çıkan değerleri verdikleri özel bir defter var ona yazip her hafta kontrolde göstereceğim), 3 öğün aynı saatlerde yiyeceğim. Benim jinekoloğum çok deneyimli bir adam, 70li yaşlarında. Çok susuyorum dememden anladı hemen. Aranızda 3-4 litreye varan su içen, aşırı tuvalete çıkan ve bunlarla beraber kendini enerji olarak bitik hisseden varsa doktoruna bunları söylesin. Ben doktorumun şüphesi sayesinde bu kadar erken dönemde hamilelik şekeri olduğunu öğrendim. Ve açlık şekeri o kadar yüksekti ki ve bir haftada öyle yükselmiş ki doktor ben yakın zamanda erken dönem hamilelikte böyle bir değer görmedim dedi ve bana bir hafta rapor yazdı, kesinlikle ise gitmeyeceksin en azindan şu an dedi. Yarından sonra ve gelecek hafta tekrar randevum var kan aldırmak için.