2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

tavuk dondurulup çözüldüğünde çok hızlı bakteri üreten bir gıda, hamilesiniz, allah korusun dokunsa çok riskli. bence tüketebildiğiniz kadarını tüketin, geri kalanını sokaktaki kediciklere verin.

Yaş 25 sat 18 temmuz 5+6 kese 7+2 kalp atışı
Merhaba hayırlı olsun bugün mü duydunuz kalp atisini
Hayır normalde 8+0 da duymam gerekiyordu ama 7+2 de kanamam oldu acil de duydum kalp atışını bugün 7+5 im salı gidicem doktora o zaman tekrar duyucam inşallah

kızlar merhaba

perinatoloji için kaçıncı hafta gitmek gerekiyor. bir de avrupa yakasında hangi devlet hastanelerinde bu bölümden randevu alabilirim.

sanki kendımı okudum :)) bitiğim bildiğiniz

2 aylık bebişim karnım cıktı benım biraz karnı cıkan var mı ?

Günaydın kızlar,

10+0 olduk bugün, dün geceden beri kasık ağrısı ve karın ağrısı çekiyorum, acaba neden böyle bir ağrı oldu, göğüslerim de sanki yeni hamile kalmışım gibi o kadar hassaslaştı ve büyüyor ki anlam veremedim böyle olan var mı aranızda 10. haftaya girince

Canım aklında olsun bi daha yaparsan ilk piştiği gibi sıcak haliyle cam kavanoza kapatıp koyarsan yemeğe bişey olmuyor dolapta saklayabilirsin yeni pişmiş gibi kalıyor ama tavuk tehlikeli taze tüketmek lazım

Canım çok şiddetli ise doktoruna bi danış derim.benim ara ara oluyor sağ tarafta kısa süreli geçiyor

Canım çok şiddetli ise doktoruna bi danış derim.benim ara ara oluyor sağ tarafta kısa süreli geçiyor

Bu da böyle sol tarafa oluyor, geçiyor sonra, biraz midem de bulanıyor sanki başa döndü her şey Allah gerçekten yardımcımız olsun hepimizin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

Canım aklında olsun bi daha yaparsan ilk piştiği gibi sıcak haliyle cam kavanoza kapatıp koyarsan yemeğe bişey olmuyor dolapta saklayabilirsin yeni pişmiş gibi kalıyor ama tavuk tehlikeli taze tüketmek lazım
Tamamdır teşekkür ederim

Bu da böyle sol tarafa oluyor, geçiyor sonra, biraz midem de bulanıyor sanki başa döndü her şey Allah gerçekten yardımcımız olsun hepimizin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Amiin inşallah

Peki normal yıllık iznimizi kullanabiliyor muyuz toplam olarak?

Hayırlısı o zamana kadar en iyi kararı verirsin. Benim 3. olacak Allah'ın izniyle. 8 yaşında ikizlerim var. Onlar da tüp bebek tedavisiyle oldu. Şimdi de kızımı bekliyorum Allah'ım saglıkli hayırlı versin inşallah.

spermler 3 gün yaşayabiliyor.

Hali MELİKE YAŞ 28 SAT 26 TEMMUZ KESE 5+1 KALP ATIŞI 6+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…