2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Reyhan 30 10 temmuz 6+0 7+0

Canım hatırlıyorsan ben 4 haftalıkken kahverengi kanamadan dolayı doktora gitmiştim. Kendi doktoruma randevu bulamadığım için başka bir doktora gitmiştim o da bana Decavit ve Folbiol vermişti. Vitamini kullandım folik asit olarak da Diofol kullandığım için diğerini kullanmadım. iki hafta sonra kendi doktorum sadece folik asitin şu an için yeterli olduğunu söyledi. Bende öyle devam ediyorum.

Daha yeni ilk defa gittim ilk muayene güzeldi gizem ceren ekiciydi
Ben daha önce orda çikolata kistimden dolayı sultan seren karakuşa gitmiştim de canım acaba iyi doktor var mı diye sordum. Ben hem devlet hem özel destekli gideceğim de. Özele henüz karar vermedim. Kızıma gittiğim doktor şu an pahalı

Bu 2 li 3 lü testleri nifty leri napcaz yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dert yaptırcak mısınız kızlar?

Özel doktorlar şuan çok pahalı malasef

Bu 2 li 3 lü testleri nifty leri napcaz yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dert yaptırcak mısınız kızlar?
Ben genetik test yaptırmayı düşünüyorum ama henüz tam araştırmadım. Geçen hafta gittiğim doktor eve gelip kan alıp gönderen bir firmanın numarasını verdi, onu arayıp öğreneceğim bu hafta sanırım paketler varmış, fiyat ona göre değişiyormuş. İçeriğini değerlendirip ona göre karar vereceğim, ayrıntılı öğrenince yazarım. Yaşım da var 2li 3lü stresi yaşamayayım bir kerede sonuçlansın diye düşündüm.

Hayırlısı olsun ben cok kararsızım

Hayırlısı olsun ben cok kararsızım
Canım ben bugün gittim doktora. Doktorum hiçbirini söylemedi bile bana sadece ikili yaptırdı. Ben söyledim. O da herşey güzel ense burun kemiği vs dedi. Sonuç riskli gelirse isterim dedi. O testleri daha çok 35 yaş üstüne istiyorum dedi. Ben 30 yaşındayım. He dersen çok param var illa yaptırcam sen bilirsin dedi

Listeye kendimi nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum yanlışlıkla az önceki tabloyu mesaj olarak yolladım

Merhabalar folik asit olarak solgar folate kullanan var mı acaba
Merhaba ben solgar folat kullandım hep ama 6. Haftadan beri regenesis max kullanıyorum doktorumun önerisiyle. İlk gebeliğimde de bu şekilde kullanmıştım. Solgar folatla başlamıştım yine folik asite daha sonrasında regenesis Max ile devam etmiştim.

Gerekıyorsa var ama fazladan yok param :) ben 34 e gircem aralıkta gereklı mıdır sence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…