- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.787
- 24
benimkide 2.5 aylık benimdr çıktı2 aylık bebişim karnım cıktı benım biraz karnı cıkan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkide 2.5 aylık benimdr çıktı2 aylık bebişim karnım cıktı benım biraz karnı cıkan var mı ?
Valla ben karnimmi göbek mi gaz mı yağ mi idrak edemiyorumbenimkide 2.5 aylık benimdr çıktı
ben göbekten kilo almıyorum gaz da yok yani bebişValla ben karnimmi göbek mi gaz mı yağ mi idrak edemiyorum
Genelde 15-18 arasında gidiliyor canım. Bazı bebekler erkenden de gösteriyor bazı bebeklerse 19 haftaya kadar saklayabiliyor :) doktor kızımda 12.haftada kıza benzettim ama çok erken yanılıyor olabilirim 1 ay sonra kesinleşir dedi. 1 ay sonra gittiğimde de kesin olarak kız dedi. En sağlıklı sonuç 16.haftadan sonraki sonuç tabi.Cinsiyet için kaçıncı haftada gidiceksiniz
Ben 26 Haziranım sanırım mart annesi olacağız Nisan ayının çok başı gösteriyor çünküMerhabalar herkese,biz de bugün 9+4 oldukEn son adet tarihimin ilk günü 26 Haziran.Mart sonu Nisan başı sanırım doğumumAranızda sat 26 Haziran olanlar var mı acaba Nisan mı oluyor Mart mı emin olmak mümkün değil gibi sanki
Ya uygulamaya göre bana tahmini doğum 1 Nisan diyor amaBen 26 Haziranım sanırım mart annesi olacağız Nisan ayının çok başı gösteriyor çünkü
Benimde öyle ama kadınların çok az bir kısmı olması gereken günde doğum yapıyormuş bende o sebeple hep mart ortasından sonra diye düşündümYa uygulamaya göre bana tahmini doğum 1 Nisan diyor ama
Benim oğlum 26 haziranda doğdu 2020Ben 26 Haziranım sanırım mart annesi olacağız Nisan ayının çok başı gösteriyor çünkü
7 nisan diyor benimde ulturosona göreYa uygulamaya göre bana tahmini doğum 1 Nisan diyor ama
Ben 9+4 te gittim geçen hafta o zaman 1 aydan fazla bekleyeyimGenelde 15-18 arasında gidiliyor canım. Bazı bebekler erkenden de gösteriyor bazı bebeklerse 19 haftaya kadar saklayabiliyor :) doktor kızımda 12.haftada kıza benzettim ama çok erken yanılıyor olabilirim 1 ay sonra kesinleşir dedi. 1 ay sonra gittiğimde de kesin olarak kız dedi. En sağlıklı sonuç 16.haftadan sonraki sonuç tabi.
çalıştığınız yer sorun yapmayacaksa eğer birleştirip kullanabilirsiniz. Mesela ben doğumdan sonra 4 ay iznimi kullanmak istiyordum ama çalıştığım yerdeki mali müşavire sorduğumda 4 ay kullanabilirsin ama doğum paranı 2 ay olarak alırsın demişti o yüzden doğum öncesi 2 ay doğum sonrası 2 ay olarak kullanacağımPeki normal yıllık iznimizi kullanabiliyor muyuz toplam olarak?
ben yaptıracağım ama doktor öyle bir anlatıyor ki sanki hep sonuç kötü olacakmış gibiKızlar aranızda ikili test yaptıracak olanlar var mı? Ben ilkinde yaptırdım ama bunda yaptırmak istemiyorum. Yani çevremde yaptıran hiç yoktu zaten bi ben yaptırmıştım zamanında. Şimdi de muallakta kaldım. Yaptırmamın sebebi sıkıntılı bi durumla karşılaşırsam gebeliği sonlandırmak değil de farkındalık kazanmaktı kızımda. Kendimi hazırlamaktı falan. Şimdi düşünüyorum da hamileliği korkuyla geçirmekten başka bişey değilmiş gibi geliyo. Çünkü riskli çıkıp sorunsuz kucağına alan çok insan var çocuğunu. Ay bilmiyorum ya sizlerde fikir almak istedim.
Alla alla öyle bişi yok ya. İlk defa senden duyuyorum. 2 arkadşaım doğum yaptı ikisi de 37-38. haftalarında izne ayrıldılar. Doktor çalışabilir diye rapor vermiş galiba. Paralarını da tam aldılar.çalıştığınız yer sorun yapmayacaksa eğer birleştirip kullanabilirsiniz. Mesela ben doğumdan sonra 4 ay iznimi kullanmak istiyordum ama çalıştığım yerdeki mali müşavire sorduğumda 4 ay kullanabilirsin ama doğum paranı 2 ay olarak alırsın demişti o yüzden doğum öncesi 2 ay doğum sonrası 2 ay olarak kullanacağım
bizim şirketteki mali müşavir öyle demişti banaAlla alla öyle bişi yok ya. İlk defa senden duyuyorum. 2 arkadşaım doğum yaptı ikisi de 37-38. haftalarında izne ayrıldılar. Doktor çalışabilir diye rapor vermiş galiba. Paralarını da tam aldılar.
Ben kahvaltıdan sonra içiyorum folik asiti, doktorum öyle soylemisti. Dün gece bende 3 e kadar uyuyamadım ne hikmetse.Kızlar selam. Birkaç haftadır günde 4-5 saatten fazla uyuyamıyorum. Gece zaten ya tuvalet için ya sıcak bastığı için minimum 4 kere uyanıyorum. Geri uyuyamıyorum yarım saat dolanıp tekrar uyumaya çalışıyorum. Folik asitin buna etkisi olabilir mi acaba doktorum gece kullanmamı söylemişti gece kullanıyorum. Yaşayan var mı böyle bir durum?
Ben yaptıracağım, yaptırmama fikri hiç geçmedi aklımdan. Bence bilinmezlik daha kötü. Dediğin doğru, risksiz çıkıp da çocuğu down sendromlu olanlar da var ama en azından bir şüphe olduğunda fetal dna falan yaptırabiliriz tabii ama sizin kararınız yine deKızlar aranızda ikili test yaptıracak olanlar var mı? Ben ilkinde yaptırdım ama bunda yaptırmak istemiyorum. Yani çevremde yaptıran hiç yoktu zaten bi ben yaptırmıştım zamanında. Şimdi de muallakta kaldım. Yaptırmamın sebebi sıkıntılı bi durumla karşılaşırsam gebeliği sonlandırmak değil de farkındalık kazanmaktı kızımda. Kendimi hazırlamaktı falan. Şimdi düşünüyorum da hamileliği korkuyla geçirmekten başka bişey değilmiş gibi geliyo. Çünkü riskli çıkıp sorunsuz kucağına alan çok insan var çocuğunu. Ay bilmiyorum ya sizlerde fikir almak istedim.