2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam kuzum, diğer arkadaşlarla da böyle demişler sağolsunlar. Sıkıntı yapmama gerek yok demek ki Ben de DioFol kullanıyorum. Doktorum devam et kullanmaya ancak 12. haftadan sonra değiştircem folik asitini dedi.

Bu 2 li 3 lü testleri nifty leri napcaz yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dert yaptırcak mısınız kızlar?
Benim yaş neredeyse 35. Yaştan ötürü bu ikili test falan bende sorun yaratabiliyormuş. Ben de tüm hamileliğimi kafamda endişe ile geçirmek istemiyorum. Nifty yaptıracağız eşimle. Doktorum da nifty den yana. İnşallah güzel sonuç alırız da o andan sonra hamileliğimin tadını çıkartmaya başlayabilirim.

Bir de şu halsizlik ve mide bulantılarım geçse Sanki bebek doğacak ancak bu halsizlik ve mide bulantılarını ömrümün sonuna kadar yaşayacakmışım gibi geliyor. Tuhaf bir psikolojiye girdim bu ara. Ayakta 1 2dk duramıyorum asla. Hemen başım dönüyo gözlerim kararıyo.

Gerekıyorsa var ama fazladan yok param :) ben 34 e gircem aralıkta gereklı mıdır sence:)
Aslında bence bu olaya şu açıyla bakmak lazım. Ne olursa olsun engelli de olsa, hasta da olsa ben doğuracağım diyorsan yaptırma bence nifty. Biz eşimle bu konuda hem fikiriz, eğer bir rahatsızlık çıkarsa erkenden müdehale edilsin istiyoruz.

Durum bildiriyorum bugün tam 12 haftalık. Sabah iyi uyandım. Birkaç gündür genel olarak iyiyim. Sadece uzun süre yemek yemeyince kötü oluyorum bir dee akşamları herhalde yorgunluk çöküyor o zaman kötü oluyorum. Yani geçecek kuzum dayan

Yaa sen ne zaman 12 hafta oldun

Zaman geçiyor valla. İnşallah şu 9 ay göz açıp kapayıncaya kadar hızla geçer. İnternette de en şiddetli 6-10 hafta arası yazıyordu. Ancak 14. haftaya kadar sürüyo yazıyor. Belki 2 hafta sonra tamamen geçmiş olur inşallah

Benim daha çok var ama şükür bu halimize de.

Teşekkür ederim cevabınız için

Büyüdü vallahi teyzesi zaman bi yandan hızlı geçsin bir yandan geçmesin istiyorum ben daha hamilelik tadını hiç çıkaramadım anı fotoğrafları çekemedim. Hayallerim duruyor. İnşallah yaparım bundan sonra

6-10 haftası zordu bence de hele o başlar çok çok kötüydü. Şu zamana kadar kafam kalkmıyordu inşallah enerjisi gelir attık. Banu çiftçinin kitabında da öyle yazıyor attık normalleşeceksiniz göğüs ağrınız da hafifleyecek mide bulantınızda geçecek diyor. Herşeye rağmen bu hisler oldukça bebek iyi diye düşündüm. Çünkü birşey olmayınca ya da geçince acaba birşey mi oldu diye düşünüyor insan panik oluyor. İyi olsunlar sağlıklı olsunlar

O kadar haklısın ki. Benim de içimde kaldı hiç tanıdı çıkartamadım daha. İnşallah şu dönemi atlatınca çıkartmaya başlayacağız. marım Banu hanım haklıdır

tweeetyyy A Afratafrac I ihlamurunkokusu kizlar birsey soracagim ben simdi 10 hafta 1 gunluk olmusum fakat bazi uygulamalarda 11 ci haftanizdasiniz diyor. Youtube da 10 hafta yazinca cogunda da 11 hafta diye geciyor. Benim kafam cok karisti. Beni bi aydinlatir misiniz

Kızlar tavuk corbasi buzluğa konur mu ? Bütün tavuk almıştım, suda bütün tavuğu kaynattım dün, buzluğa parçalarını pişmiş olarak atacaktım annem pişmiş tavuk atılmaz dedi.
Şimdi evde tavuklu patates, tavuk suyuna tavuk corbasi yaptım ama bitiremeyiz ev tavuk kokuyor bayilacagim çöpe gitmesin diye tüm veli nimetlerinden faydalanmak zorunda kaldık sjsjsjs , buzluğa atılır mı tavuk corbasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…