2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim öyle yapayım o zaman içimde durmuyo hemen gidesi göresi geliyor insanın 😊
Betanız hesap yaptığınız hafta için düşük o yüzden biraz daha sabredin sizi anlıyorum ama doktora gitseniz de geri yollayacaktir 😊

Kızlar merhaba sat 28.07 3 gün önce beta 722 idi. Sat a göre 7+3 şuan. Ama geç döllenme olduğunu düşünüyorum. Doktor için ne zaman randevu almalıyım sizce
benim 4+5 te haberim oldu hamilelikten 2020 çıkmıştı beta bazı arkadaşlarınki bana göre çok düşük neden acaba öyle ikiz diye korkmuştum hatta :)

Arkadaslar iyi aksamlaarrr :) benim kuyruk sokumumla belimde cok fena bi agri var 8+5 im ve ayrica karnim 5 aylik kadar var ve bazen birden kasigima agri giriyorr . Ama kuyruk sokumum sanki batiyo gibi benimle ayni durumda olan var mi acaba
Karnim cok sis ve cok gazim var kabizim da agrilarim genelde benim kasiklarimda :KK43:

Kızlar ben fetal DNA yaptırma kararı aldım yaştan dolayı zaten riskli çıkma ihtimali yüksek ve 2 li 3 lu 4 lu testleri yaptırıyorum normalde tek seferde kan vererek bu testlerden ve çıkacak riskli sonuçta da emin olarak yol almak istedim paketleri var basic plus ve premium gibi tamamen içerikle alakalı baktirilan hastaliklar vs ben plus orta paket sordum 440 dolar birkaç kromozow rahatsizliga bakılıyor ben artı sma da eklettim 4250 de o toplam 16 bin gibi bir rakam çıkıyor .İzmir'de yaptiricam 10. Ncü haftadan sonra kan alınacak

Herkese selam dün bebeğin kalp atışlarını duyduk çok şükür. Ama dün 6+6 olması gerekirken kağıtta 6+2 görünüyor. Geç döllenme falan olduğunu sanmıyorum çünkü ovulasyon testi yaptım. Tedirginim bu fark kapanır mı 😔

Kızlar ben fetal DNA yaptırma kararı aldım yaştan dolayı zaten riskli çıkma ihtimali yüksek ve 2 li 3 lu 4 lu testleri yaptırıyorum normalde tek seferde kan vererek bu testlerden ve çıkacak riskli sonuçta da emin olarak yol almak istedim paketleri var basic plus ve premium gibi tamamen içerikle alakalı baktirilan hastaliklar vs ben plus orta paket sordum 440 dolar birkaç kromozow rahatsizliga bakılıyor ben artı sma da eklettim 4250 de o toplam 16 bin gibi bir rakam çıkıyor .İzmir'de yaptiricam 10. Ncü haftadan sonra kan alınacak
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah

Herkese selam dün bebeğin kalp atışlarını duyduk çok şükür. Ama dün 6+6 olması gerekirken kağıtta 6+2 görünüyor. Geç döllenme falan olduğunu sanmıyorum çünkü ovulasyon testi yaptım. Tedirginim bu fark kapanır mı 😔

Canım ben de gittiğim de bir kaç gün ufak çıktı ama doktor geç döllenme vs demedi, olabiliyor sanırım bu tarz şeyler, doktor önemli değil demişti bana 🪷

Ev işlerini yaparken 10 dk yapıp 20 dk oturuyorum, böylelikle 2 güne sarkiyor, son odaya girerken ben mutfak dağılıyor, sanırsın evde ordu yaşıyor. Tahmini ne zaman zıpçık gibi oluruz cidden işler büyüyor gözümde. Öylece bırakamıyorum, kalkacak halim yok :emir_bebek::uykucu: siz napiyorsunuz nasıl geçiyor :KK75:

Merhaba, nifty test yaptıran oldu mu? Ya da yaptırmayı düşünen var mı?
Ben ayin 19.da yaptıracağım. Doktorum trisomi 21, 13 ve 18 yaş itibariyle önemli dedi (36 yasindayim). X/Y kromozom bozukluklarına bakmayacağız çünkü herhangi bir kesinligi yok, olabilir de olmayabilir de gibi bir sonuç veriyorlar, boşuna stres olmayalım dedi.

Normal canım, bir haftaya kadar ileri ya da geri olmasını doktorlar sıkıntılı bulmuyor. Benim de ilk randevumda iki gün gerideydi, son randevumda yetişmiş. İçiniz rahat olsun, kalp atışının tadini çıkarın:)

X