2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Gunaydin anneler..grubun oncu kuvveti olarak yeni belirtilerimi yazayim..bugun yogun bir burun tikanikligim var hafif kilcal damar catlamali kanama yapiyor ara ara.hormonlardan oluyormus saniri.😔 midem dune gore sakin ama agzimda degisik bit tat var boyle hicbirseyin tadi olmasi gerektigi gibi degil.herseyin tadi degisti.metalik gibi bir tat...😬yeni dönüsen vampir gibiyim bir turlu dogru besini bulamiyor gibi herseyin tadina bakip kenara firlatiyorum..aradigim tadi bulamadim..açim ama yiyemiyorum hicbirsey sanki😬🤣

Kizlar günaydın.dun giremedim buralara.babam rahatsızlandı anjiyo stend derken stresli birgun geçirdik sukue bu günümüze.simdi benim kan değerlerim malumunuz dusukten başladı buradaki neredeyse aynı bat ve yumurtlama tarihlerine baktığımda benimki baya geride.gec dollenme filan diye avutuyorum kendimi.Sali gunu kontrol var insallah hayirli haberler alirim.doktoruk bugun son kez tahlil.yap artışı görebilmek için dedi. Sırasıyla tarihleri yazıyorum.degerlendirimiisiniz.1 Eylul 24.34 2 Eylül 44.48 4 Eylül 114 6 Eylül 250 8 Eylül 482 10 Eylül 974. (6 Eylül 250 olan sağlık ocağı sonrası özel hastahane kurum veriliş saati ve cihaz farkından öyle çıkmıştır denildi 2 kat aratmadığı için.
Rakamlari gayet saglikli..sadece cok erken ogrenmissin o yuzden stres olmussun:) artisin gayet iyi..endise edecek birsey yok🥰

Rakamlari gayet saglikli..sadece cok erken ogrenmissin o yuzden stres olmussun:) artisin gayet iyi..endise edecek birsey yok🥰
Hayir bide nasip olursa 2.olacak hani ilk bekleyenler daha sabırsız olabilir bana ne oluyo da hemen ogrendim.hala.kendime kızıyorum.ne var yani 10 gün geçti ogren dimi.

Hayir bide nasip olursa 2.olacak hani ilk bekleyenler daha sabırsız olabilir bana ne oluyo da hemen ogrendim.hala.kendime kızıyorum.ne var yani 10 gün geçti ogren dimi.
Ben de 15 hcg ile öğrendim 🙈 iki gün sonra 60 olmuştu tekrar kan tahlili vermedim. Evde 2 güne bir test yapıp koyulaşmayı takip ediyorum. Ben de ilk hamileliğimde adetten 3-4 gün sonra öğrenmiştim bunda 5 gün önce öğrenince daha çok telaşlı oldum gerçekten.
Değerleriniz normal bence 🥰

Kizlar günaydın.dun giremedim buralara.babam rahatsızlandı anjiyo stend derken stresli birgun geçirdik sukue bu günümüze.simdi benim kan değerlerim malumunuz dusukten başladı buradaki neredeyse aynı bat ve yumurtlama tarihlerine baktığımda benimki baya geride.gec dollenme filan diye avutuyorum kendimi.Sali gunu kontrol var insallah hayirli haberler alirim.doktoruk bugun son kez tahlil.yap artışı görebilmek için dedi. Sırasıyla tarihleri yazıyorum.degerlendirimiisiniz.1 Eylul 24.34 2 Eylül 44.48 4 Eylül 114 6 Eylül 250 8 Eylül 482 10 Eylül 974. (6 Eylül 250 olan sağlık ocağı sonrası özel hastahane kurum veriliş saati ve cihaz farkından öyle çıkmıştır denildi 2 kat aratmadığı için.
Bence değerlerde bir problem gözükmüyor, sadece çok erken ogrenmissiniz. Ben adetten 5 gün önce öğrendim ama testle takip ettim. Adet 2 gün geçince kan verdim çünkü erken verince böyle arttı mı artmadı mi stresi oluyor

Benimde 3. Olacak allahın izni ike ama ilk olacak gibi heycanlıyım canım herpsi ayrı. Bi heyacan merak etme 😍😍😍

Ben de bu dönemde kilo verdim aslında vermek istemiyorum zaten zayıf bi insanım
Umarım bu bulantılar geçer
Acı su geliyor midemden :KK43:
Zaten ergenlik dönemimde de reflüm vardı hep :KK43:
Insallah geçer canım ya gerçekten çok zor bende yataktan kalkamıyorum hiçbir şeye halim yok o halde 3 ekmek yiyip kilo almıyorum nasıl bir şey anlamadım:KK43: senin reflu olduğu için yapıyormuş birde ekstradan allahtan bende o yok seninkide inşallah geçer canım ama bari 2 yastıkla uyu🥲

Benim dört olcak kuzum ama ilklerinden daha çok heycanlıyım bunda 🥰 bende 9 günlük hamileyken öğrendim evet zaman geçmiyor maalesef 😂

Eklentiler

• IMG_4281.png
    IMG_4281.png
    44 KB · Görüntüleme: 49
Ben de 15 hcg ile öğrendim 🙈 iki gün sonra 60 olmuştu tekrar kan tahlili vermedim. Evde 2 güne bir test yapıp koyulaşmayı takip ediyorum. Ben de ilk hamileliğimde adetten 3-4 gün sonra öğrenmiştim bunda 5 gün önce öğrenince daha çok telaşlı oldum gerçekten.
Değerleriniz normal bence 🥰
Bende ilk 17 sonra 61 ile öğrendim daha vermeicem siz hastaneye ne zaman gideceksiniz

X