2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Arkadaslar merhabalar galiba bende 2024 mayıs annesiyim artık sanirim.Dun kaset testte çift çizgi çıkar çıkmaz hastane gidip test yaptırdım.bir önceki adet tarihim 5 ağustostu.29 günlük bir dongum var dün adetimin üzerinden 6 gün geçmişti.Betam 2500 lu bir rakam çıktı.Rakam bana biraz fazla geldi .Sizin betalrnz kaçtı.Ikiz olabilir ki diye düşünüyorum.
Yok kuzum değerin normal benimde 5 Ağustos son adet dönemim benim 5 gün önce 2850 çıktı sağlıkla büyüsün inşallah 🙏

Bana kese görmeden verdi kuzum kullandım kese görene kadar kullanmayada devam ediyorum. Coraspirin sanadamı verdi ne için verdi canım banada verdi de ben korktum lekelenmelerim olunca kullanmaya
Bana vermedi kahve leke düşük tehdidi mi bilmıyorım coraspine bağlı olabilir mi
Coraspini düşük yaptım 2 defa o sebepten verdi sana neden verdi

Bana vermedi kahve leke düşük tehdidi mi bilmıyorım coraspine bağlı olabilir mi
Coraspini düşük yaptım 2 defa o sebepten verdi sana neden verdi
Bana bebegi beslesin diye veriyorum dedi canım pazartesi başka doktora gidecegim fikir almak için bakim o ne dicek

Bana bebegi beslesin diye veriyorum dedi canım pazartesi başka doktora gidecegim fikir almak için bakim o ne dicek
Bu saatte sende mi uyumadın benim uykum bölündü midem yanıyor bu ilaç her gebe ye verilir ni bilmıyorm bende pıhtılaşma testlerde cıkmadı ama iç dedi hatta kese gördükten sınra iğne verecem dedi kan sulandırıcı vs ama kahverengi lekelerim var korkuyorum saha kese için haftaya gelin dedi beklıyorm bende

Birde arkadaşlara soracaktım hangi vitaminlere başladınız sadece folik asit mi içiyorsunuz yoksa içinde folik asit demir b12 d vitamini omega 3 hepsi olan Multivitamin ler var ondan mo kullanıyorsunuz

Bu saatte sende mi uyumadın benim uykum bölündü midem yanıyor bu ilaç her gebe ye verilir ni bilmıyorm bende pıhtılaşma testlerde cıkmadı ama iç dedi hatta kese gördükten sınra iğne verecem dedi kan sulandırıcı vs ama kahverengi lekelerim var korkuyorum saha kese için haftaya gelin dedi beklıyorm bende
Uyandım kuzum uykum kaçıyor her gece benimde kahve lekelerim oluyor tam geçti diyorum yine görüyorum ben perşembe günü vajinal gördüm haftaya perşembe gel dedi ama ben duramıyorum ondan pazartesi başka doktors gidecem karından keseyi görürüm inşallah. Benimde mide bulantım var gibi ama kusamıyorum var gibi yok gibi

Birde arkadaşlara soracaktım hangi vitaminlere başladınız sadece folik asit mi içiyorsunuz yoksa içinde folik asit demir b12 d vitamini omega 3 hepsi olan Multivitamin ler var ondan mo kullanıyorsunuz
Folik asit verdi doktorum sadece ben mfk nın fodegasını içiyorum omega 3 felan var içinde

Uyandım kuzum uykum kaçıyor her gece benimde kahve lekelerim oluyor tam geçti diyorum yine görüyorum ben perşembe günü vajinal gördüm haftaya perşembe gel dedi ama ben duramıyorum ondan pazartesi başka doktors gidecem karından keseyi görürüm inşallah. Benimde mide bulantım var gibi ama kusamıyorum var gibi yok gibi
İnşallah sağlıkla görürsün bende inşallah görürüm evet midem yandı uyanınca geri uyuyamadım uykum çok bölünmeye başladı lekeler kan olmadıkça korkma dediler bazı gebelikte olur dediler bilmıyotm daha önce düşük te yaptım diye korkuom

Progestanı ağızdan kullansam olmaz mı günde 3 defa alttan almak çok zor oluyor 😞 gece yatarken en azından alttan alsam da gün içinde 2 kere ağızdan alsam nasıl olur kızlar
kendi doktorum 3 defa verdi uzaktaydı telefonda görüştük, başka bi doktora gittim o da 3 çok 1 kullan dedi, ihtiyaç duyarsan 3’e çıkar dedi. 3 kullandığında lekelenmen durdu mu? Ben 1 kez kullandım şimdilik kafam karışıktı ama lekelenmem devam ediyor ağrıyla birlikte. 3e çıkarmayı planlıyorum bende :)

Son düzenleme:
12 haftaya kdr folik (folifor duo adi) sonra degisecekmis.

Ben içinde birçok vitamin olan elenatal takviye vitamin alıyorum canm

Günaydın kızlar benim akıntım çok fazla normal mi bu fitilden dolayı mı oluyo acaba

kendi doktorum 3 defa verdi uzaktaydı telefonda görüştük, başka bi doktora gittim o da 3 çok 1 kullan dedi, ihtiyaç duyarsan 3’e çıkar dedi. 3 kullandığında lekelenmen durdu mu? Ben 1 kez kullandım şimdilik kafam karışıktı ama lekelenmem devam ediyor ağrıyla birlikte. 3e çıkarmayı planlıyorum bende :)
Kaç mg kullanıyorsunuz benim 200 mg o yüzden Sadece yatmadan kullan dedi gün içinde duphaston kullanıyorum sabah öğlen akşam

Bende lekelenme yok canım kimyasal gebelik geçirdiğim için doktorum önlem amaçlı hem fitil hemde iğne yazdı ama iğnelerden sonra ağrım hafifledi progestanı da kullanıyorum şimdi günde 3 çok oluyor kullanamıyorum 2 kullanıyorum oda ağrılarıma etki etmiş olabilir bilemiyorum. Yarın doktor kontrolüm var kese görürsek eğer bakalım bu sefer ne dicek belki benimde kanama alanı filan gözükmezse düşürür diye tahmin ediyorum

Öyle diyorsanız doğrudur:)) Ben ikiz olmasını istiyorumda öyle şeyler duymak istiyorum galiba 💗😃
Ayyy inşallah ikizdir çokta belli olmaz o betaya da canım bende ikiz diye korktum hep 3 katı arttı araştırdım biraz ama 2 kat artan bile ikiz olabiliyormuş keseyi görmemiz lazım anlayabilmek için 😇

Kizlar günaydın.dun giremedim buralara.babam rahatsızlandı anjiyo stend derken stresli birgun geçirdik sukue bu günümüze.simdi benim kan değerlerim malumunuz dusukten başladı buradaki neredeyse aynı bat ve yumurtlama tarihlerine baktığımda benimki baya geride.gec dollenme filan diye avutuyorum kendimi.Sali gunu kontrol var insallah hayirli haberler alirim.doktoruk bugun son kez tahlil.yap artışı görebilmek için dedi. Sırasıyla tarihleri yazıyorum.degerlendirimiisiniz.1 Eylul 24.34 2 Eylül 44.48 4 Eylül 114 6 Eylül 250 8 Eylül 482 10 Eylül 974. (6 Eylül 250 olan sağlık ocağı sonrası özel hastahane kurum veriliş saati ve cihaz farkından öyle çıkmıştır denildi 2 kat aratmadığı için.

X