- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Aay gerçekten özellikle şu aralar çok belli ediyor kendiniBebiş oldu bebişben burdayım unutma anniş diyor
Sağlıklı ilerleme olmadığını nasıl anladınız canım tam olarak onu soruyorum aslında benHayır Kızlar öyle bir durum yok orta da düşük değerle öğrenen arkadaşlar panik yapmasın lütfen sağlıklı ilerleme olmadığından bahsettik biz orda
Hayır canım öyle belli bir kıstas yok, herkesin döllenme ve öğrenme zamanı farklı 2 güne bir %66 üzerinde artarsa herhangi bir problem yok. 2 katı şeklinde artmış senin bir sorun olduğunu düşünmüyorumKızlar beta artışıyla ilgili yazdıklarınızı okudum da ben biraz panik oldum. Boş gebelik ve kimyasalda kendini belli etmişti 1 haftada 1000’i geçmemişti diyorsunuz. Benim değerlerim 47-122-379. Artış güzel ama yarın da baktırdığımda iki katı artarsa 758 oluyor ancak ve 1 hafta olmuş oluyor. Neye göre anlıyorsunuz kafam çok karıştı
2 katı artmamasından anlaşılıyor canım benim kimyasal gebeliğimde tam anlamıyla 2 katı artmadı 2 yakın artma oluyordu o şekilde anladım canımSağlıklı ilerleme olmadığını nasıl anladınız canım tam olarak onu soruyorum aslında ben
Yok kuzum o benim ilk betama göre sizinle alakası yok yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ben kendi betamı kıyasladım iki kartı artıyorss sıkıntı yok benimki riskli bir hamilelik geçmişim varAlakasi yok.canim bende dusuk ogrendim..1. Hafta degil 2. Haftada 1000 i gecti...
Kuzum soğuk süt dene bana iyi geliyorduKızlar midem yanıyor ve bulanıyor ya
Alakasi yok.canim bende dusuk ogrendim..1. Hafta degil 2. Haftada 1000 i gecti...
Teşekkür ederim kızlarHayır canım öyle belli bir kıstas yok, herkesin döllenme ve öğrenme zamanı farklı 2 güne bir %66 üzerinde artarsa herhangi bir problem yok. 2 katı şeklinde artmış senin bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Peki ne zaman geri düşmeye başladı senin değerlerin canım sağlıksız olunca ne kadar gidiyor en fazla2 katı artmamasından anlaşılıyor canım benim kimyasal gebeliğimde tam anlamıyla 2 katı artmadı 2 yakın artma oluyordu o şekilde anladım canım
Estağfirullah canım ne kusuru benim bu sağlıksız gebelikten gözüme uyku girmiyor çok araştırıp bilmek de istemiyorum siz yazınca aklımı çeldi merakıma yenildim tam olarak nasıl belli olduğunu öğrenmek istedimYok kuzum o benim ilk betama göre sizinle alakası yok yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ben kendi betamı kıyasladım iki kartı artıyorss sıkıntı yok benimki riskli bir hamilelik geçmişim var
Ben de öyle yapıyorum bi de yoğurt yapmıştım onu yiyorum bi kavanoz geçiyor ama yine başlıyorKuzum soğuk süt dene bana iyi geliyordu
Canım ben 6 ile öğrendim 2 hafta sonra 285 olmuştu düştüTeşekkür ederim kızlar
Peki ne zaman geri düşmeye başladı senin değerlerin canım sağlıksız olunca ne kadar gidiyor en fazla
Gavisgon duo içebilirsin hamileyken onu da dene istersenBen de öyle yapıyorum bi de yoğurt yapmıştım onu yiyorum bi kavanoz geçiyor ama yine başlıyor
Ayy içilir mi bilemedim ki aslında hamilelik dönemimde hiçbir ilaç içmeyeyim dedim kendi kendimeGavisgon duo içebilirsin hamileyken onu da dene istersen
Teşekkür ederimCanım ben 6 ile öğrendim 2 hafta sonra 285 olmuştu düştü
Maşallah kuzum resmi varsa atmak istersen at cinsiyet tahmini yapalımKizlar ben bugun fasulyemin kalp atisini duydum..darisi hepinize insallah6+1 mis benim hesabimla uyumlu
Maşallah canım çok sevindimmKizlar ben bugun fasulyemin kalp atisini duydum..darisi hepinize insallah6+1 mis benim hesabimla uyumlu
Maşallah harika haber, darisa bizlere inşallahKizlar ben bugun fasulyemin kalp atisini duydum..darisi hepinize insallah6+1 mis benim hesabimla uyumlu
İçiliyor kuzum benim doktorum vermişti sen sor yine deAyy içilir mi bilemedim ki aslında hamilelik dönemimde hiçbir ilaç içmeyeyim dedim kendi kendime
Haftaya ctesi doktorla görüşcem kalp atışı için o zaman sorarım hayatım çok sağol :)
Maşallah kuzum maşallah erken duyanlardan olmuşsun ne güzel darısı bize inşallahKizlar ben bugun fasulyemin kalp atisini duydum..darisi hepinize insallah6+1 mis benim hesabimla uyumlu