2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Hayır Kızlar öyle bir durum yok orta da düşük değerle öğrenen arkadaşlar panik yapmasın lütfen sağlıklı ilerleme olmadığından bahsettik biz orda
Sağlıklı ilerleme olmadığını nasıl anladınız canım tam olarak onu soruyorum aslında ben

Hayır canım öyle belli bir kıstas yok, herkesin döllenme ve öğrenme zamanı farklı 2 güne bir %66 üzerinde artarsa herhangi bir problem yok. 2 katı şeklinde artmış senin bir sorun olduğunu düşünmüyorum

Sağlıklı ilerleme olmadığını nasıl anladınız canım tam olarak onu soruyorum aslında ben
2 katı artmamasından anlaşılıyor canım benim kimyasal gebeliğimde tam anlamıyla 2 katı artmadı 2 yakın artma oluyordu o şekilde anladım canım

Alakasi yok.canim bende dusuk ogrendim..1. Hafta degil 2. Haftada 1000 i gecti...
Yok kuzum o benim ilk betama göre sizinle alakası yok yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ben kendi betamı kıyasladım iki kartı artıyorss sıkıntı yok benimki riskli bir hamilelik geçmişim var

Alakasi yok.canim bende dusuk ogrendim..1. Hafta degil 2. Haftada 1000 i gecti...

Teşekkür ederim kızlar
2 katı artmamasından anlaşılıyor canım benim kimyasal gebeliğimde tam anlamıyla 2 katı artmadı 2 yakın artma oluyordu o şekilde anladım canım
Peki ne zaman geri düşmeye başladı senin değerlerin canım sağlıksız olunca ne kadar gidiyor en fazla

Yok kuzum o benim ilk betama göre sizinle alakası yok yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ben kendi betamı kıyasladım iki kartı artıyorss sıkıntı yok benimki riskli bir hamilelik geçmişim var
Estağfirullah canım ne kusuru benim bu sağlıksız gebelikten gözüme uyku girmiyor çok araştırıp bilmek de istemiyorum siz yazınca aklımı çeldi merakıma yenildim tam olarak nasıl belli olduğunu öğrenmek istedim

Gavisgon duo içebilirsin hamileyken onu da dene istersen
Ayy içilir mi bilemedim ki aslında hamilelik dönemimde hiçbir ilaç içmeyeyim dedim kendi kendime
Haftaya ctesi doktorla görüşcem kalp atışı için o zaman sorarım hayatım çok sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…