2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Doktora gitmeden önceki akşam bir defa silince geldi iki gündür içiyorum dün su gibi aktı leke bugün içmicen zaten diger doktorada danışım bakim ne dicek. Dün akşamdan beri yok lekelenmem çok şükür sma böyle haftada 3 gün olması beni çok yoruyor
Kuzum bak ben araştırdım şimdi coraspin düşük engelleyici olarak veriyorlarmış Protestan düşük yapmaması için değil rahim duvarını kalınlaştırmak bebeği içine iyice alması için veriliyormuş yani ikisinin de bir zararı yokmuş aynı anda da kullanabilirsin yani lekeyi söyle belki benim gibi iğneye çevirir seninkini de

Kuzum bak ben araştırdım şimdi coraspin düşük engelleyici olarak veriyorlarmış Protestan düşük yapmaması için değil rahim duvarını kalınlaştırmak bebeği içine iyice alması için veriliyormuş yani ikisinin de bir zararı yokmuş aynı anda da kullanabilirsin yani lekeyi söyle belki benim gibi iğneye çevirir seninkini de
O zaman içim canım çünkü bebegi beslesin diye veriyorum dedi ve alanında çok uzman kadın. Progesteron evet tutunması kolaylaşsın diye veriyorlar rahmi kalınlaştırıyor. Bugün içmeyim yarın içim bakim bir gün ara verim

O zaman içim canım çünkü bebegi beslesin diye veriyorum dedi ve alanında çok uzman kadın. Progesteron evet tutunması kolaylaşsın diye veriyorlar rahmi kalınlaştırıyor. Bugün içmeyim yarın içim bakim bir gün ara verim
Tamam kuzum öyle yap o zaman ne zaman gideceksin tekrar doktora sen ne zaman çağırdı seni

Ayy kusura bakma nolur canım görmedim ben🙈 hoşbuldum💛 ve iyi bir haber veriyim benim ilk çocukta kusmalarım olmadı sadece arada bir midem bulanacak gibi oluyordum yemek sonrası. Her zaman olmuyodu oda. Demem o ki her kadında olacak diye bir şey yok. Umarım bu gebeliğimde de yaşamam kusma olayını ve umarım sen ve diğer arkadaşlarım da hiç kusma yaşamaz 🌺
Yaaa ne güzel inşallah hepimiz ilk gebeliğin gibi rahat gebelikler geçiririz😍😍 gerçi ben biraz fazla kiloyla hamile kaldım bir şey yiyemesem de azıcık kilo mu versem diyorum bi yandan😂😂

Kizlar bugun bende hafif bir mide bulantisi var uyandigimdan beri.geliyor sanirim gelmekte olan😔

Merhaba bende yemi öğrendim gebeliğimi ama inşallah sağlıklı devam eder beta 13 le öğrendim ve 5 senelik evliyim iki düşük oldu umarım bu sağlıklı olur önlem amaçlı bana da coraspin verdi Dr ve malesedef benimde öğrendiğim andan beri kahveli lekelerim var korkuyorum ama bekleyecez dedi Dr ve bana progestan vermedi sanırım. Kese görünmeden verilmiyor

Kızlar beta artışıyla ilgili yazdıklarınızı okudum da ben biraz panik oldum. Boş gebelik ve kimyasalda kendini belli etmişti 1 haftada 1000’i geçmemişti diyorsunuz. Benim değerlerim 47-122-379. Artış güzel ama yarın da baktırdığımda iki katı artarsa 758 oluyor ancak ve 1 hafta olmuş oluyor. Neye göre anlıyorsunuz kafam çok karıştı😞

Merhaba bende yemi öğrendim gebeliğimi ama inşallah sağlıklı devam eder beta 13 le öğrendim ve 5 senelik evliyim iki düşük oldu umarım bu sağlıklı olur önlem amaçlı bana da coraspin verdi Dr ve malesedef benimde öğrendiğim andan beri kahveli lekelerim var korkuyorum ama bekleyecez dedi Dr ve bana progestan vermedi sanırım. Kese görünmeden verilmiyor
Bana kese görmeden verdi kuzum kullandım kese görene kadar kullanmayada devam ediyorum. Coraspirin sanadamı verdi ne için verdi canım banada verdi de ben korktum lekelenmelerim olunca kullanmaya

Kızlar beta artışıyla ilgili yazdıklarınızı okudum da ben biraz panik oldum. Boş gebelik ve kimyasalda kendini belli etmişti 1 haftada 1000’i geçmemişti diyorsunuz. Benim değerlerim 47-122-379. Artış güzel ama yarın da baktırdığımda iki katı artarsa 758 oluyor ancak ve 1 hafta olmuş oluyor. Neye göre anlıyorsunuz kafam çok karıştı😞
Aaa nasıl yani 1 haftada 1000 geçmesi mi gerekiyormuş

Kızlar beta artışıyla ilgili yazdıklarınızı okudum da ben biraz panik oldum. Boş gebelik ve kimyasalda kendini belli etmişti 1 haftada 1000’i geçmemişti diyorsunuz. Benim değerlerim 47-122-379. Artış güzel ama yarın da baktırdığımda iki katı artarsa 758 oluyor ancak ve 1 hafta olmuş oluyor. Neye göre anlıyorsunuz kafam çok karı

Alakasi yok.canim bende dusuk ogrendim..1. Hafta degil 2. Haftada 1000 i gecti...

Yaaa ne güzel inşallah hepimiz ilk gebeliğin gibi rahat gebelikler geçiririz😍😍 gerçi ben biraz fazla kiloyla hamile kaldım bir şey yiyemesem de azıcık kilo mu versem diyorum bi yandan😂😂
Aman yok o daha kötü bence kusmalardan dolayı hep halsiz olur insan😃 ben beyaz ekmeği hamur işini şekerli şeyleri direkt kesmiştim yediklerime dikkat etmiştim o yeterli olur canım. Bir de kilolu gebe kaldıysan minumum kilo alımıyla doğuma gitmem gerek 🙈

X