İlk 3 ayda kilo verilebileceğini okumuştum bi diyetisyene mi gitmek gerekir acabaAman yok o daha kötü bence kusmalardan dolayı hep halsiz olur insanben beyaz ekmeği hamur işini şekerli şeyleri direkt kesmiştim yediklerime dikkat etmiştim o yeterli olur canım. Bir de kilolu gebe kaldıysan minumum kilo alımıyla doğuma gitmem gerek
Maşallah kuzum resmi varsa atmak istersen at cinsiyet tahmini yapalım
Ağızdan alınca çok yan etkisi oluyor diye biliyorum canım, sersemletiyor sanirimProgestanı ağızdan kullansam olmaz mı günde 3 defa alttan almak çok zor oluyorgece yatarken en azından alttan alsam da gün içinde 2 kere ağızdan alsam nasıl olur kızlar ?
Diğer türlü de çok sersemim zaten kuzum günde 3 tane çok zorluyor devamlı iç çamaşırı değişmekten sıkıldımAğızdan alınca çok yan etkisi oluyor diye biliyorum canım, sersemletiyor sanirim
Süperr bi haberrKizlar ben bugun fasulyemin kalp atisini duydum..darisi hepinize insallah6+1 mis benim hesabimla uyumlu
Oov sen kafani kaldiramazsin o kadar içersenDiğer türlü de çok sersemim zaten kuzum günde 3 tane çok zorluyor devamlı iç çamaşırı değişmekten sıkıldımgünde 5 tane değişiyorum
Deneyim bakayım kötü olursan tekrar fitile dönerim kuzumOov sen kafani kaldiramazsin o kadar içersen
Aynen canım imkanın varsa diyetisyene gidebilirsin. Çünkü şuan yolun çok başındayız ve bebek henüz bizden beslenmeye başlamadı. İlerleyen aylarda yavaş yavaş kilo alınıyor. Özellikle son aylar . Tedbirli başlarsan daha iyi olur hemİlk 3 ayda kilo verilebileceğini okumuştum bi diyetisyene mi gitmek gerekir acabasonraki aylarda gelecek kilolara vücutta yer açmak lazım
Ben kız diyorum
Yan etkisinin yanı sıra mideye gidene kadar emilimi gerçekleştiği için etkisi vajinadan aldığına göre çok daha az oluyormuş doktorum öyle söylemişti banaProgestanı ağızdan kullansam olmaz mı günde 3 defa alttan almak çok zor oluyorgece yatarken en azından alttan alsam da gün içinde 2 kere ağızdan alsam nasıl olur kızlar ?
Şöyle bi 5-6 kilo gitse harika olur, cuma günü gittiğimde danışayım doktorumaAynen canım imkanın varsa diyetisyene gidebilirsin. Çünkü şuan yolun çok başındayız ve bebek henüz bizden beslenmeye başlamadı. İlerleyen aylarda yavaş yavaş kilo alınıyor. Özellikle son aylar . Tedbirli başlarsan daha iyi olur hem
bende merak edicem şimdiŞöyle bi 5-6 kilo gitse harika olur, cuma günü gittiğimde danışayım doktoruma
Soğuk sütü bir anda değil yudum yudum içebilirisin. Yanlış hatırlamıyorsam salatalıkta iyi geliyor. Bi de sarı leblebi ye canım. mideni tutar bulantına iyi gelirKızlar midem yanıyor ve bulanıyor ya
Benim de tam tersini söylemiştiYan etkisinin yanı sıra mideye gidene kadar emilimi gerçekleştiği için etkisi vajinadan aldığına göre çok daha az oluyormuş doktorum öyle söylemişti bana
Ay ben de aynısını söylemeye çalıştım cümlem karmakarışık olmuşBenim de tam tersini söylemiştivajinadan fitil olarak yapılınca daha az yan etkisi oluyor demişti
Tam emin olamadım kuzum tam ortada duruyor birdahaki gittiginde bakalım biraz büyüsün
Aa tamam şimdi anladımAy ben de aynısını söylemeye çalıştım cümlem karmakarışık olmuşyan etkisi ağızdan alınca çok fazla evet. Benim söylemek istediğim ilacın kendi etkisi de azalıyormuş ağızdan alınca. Vajinadan alınca direkt gittiği için daha etkiliymiş
Kuzum ben mecbur sabah agızdan akşam yatarken vajinadan kullanıyorum. Sabah agızdan aldıgımda 15 dak sonra baygınlık geçiriyor gibi oluyırum başım dönüyor gözlerim kapanıyor yarım saat istem dışı uyuyorum. Ama vajinadan yan etkisi yok sabah yatığ kalamıyoum diye mecbur agızdan alıyorum 1 saatte yatsam geri akıyor bunseferde işe yaramadıgını düşünüyorumDiğer türlü de çok sersemim zaten kuzum günde 3 tane çok zorluyor devamlı iç çamaşırı değişmekten sıkıldımgünde 5 tane değişiyorum