2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
İlk 3 ayda kilo verilebileceğini okumuştum bi diyetisyene mi gitmek gerekir acaba sonraki aylarda gelecek kilolara vücutta yer açmak lazım

Progestanı ağızdan kullansam olmaz mı günde 3 defa alttan almak çok zor oluyor gece yatarken en azından alttan alsam da gün içinde 2 kere ağızdan alsam nasıl olur kızlar ?

Progestanı ağızdan kullansam olmaz mı günde 3 defa alttan almak çok zor oluyor gece yatarken en azından alttan alsam da gün içinde 2 kere ağızdan alsam nasıl olur kızlar ?
Ağızdan alınca çok yan etkisi oluyor diye biliyorum canım, sersemletiyor sanirim

İlk 3 ayda kilo verilebileceğini okumuştum bi diyetisyene mi gitmek gerekir acaba sonraki aylarda gelecek kilolara vücutta yer açmak lazım
Aynen canım imkanın varsa diyetisyene gidebilirsin. Çünkü şuan yolun çok başındayız ve bebek henüz bizden beslenmeye başlamadı. İlerleyen aylarda yavaş yavaş kilo alınıyor. Özellikle son aylar . Tedbirli başlarsan daha iyi olur hem

Yan etkisinin yanı sıra mideye gidene kadar emilimi gerçekleştiği için etkisi vajinadan aldığına göre çok daha az oluyormuş doktorum öyle söylemişti bana

Şöyle bi 5-6 kilo gitse harika olur, cuma günü gittiğimde danışayım doktoruma

Yan etkisinin yanı sıra mideye gidene kadar emilimi gerçekleştiği için etkisi vajinadan aldığına göre çok daha az oluyormuş doktorum öyle söylemişti bana
Benim de tam tersini söylemişti vajinadan fitil olarak yapılınca daha az yan etkisi oluyor demişti

Benim de tam tersini söylemişti vajinadan fitil olarak yapılınca daha az yan etkisi oluyor demişti
Ay ben de aynısını söylemeye çalıştım cümlem karmakarışık olmuş yan etkisi ağızdan alınca çok fazla evet. Benim söylemek istediğim ilacın kendi etkisi de azalıyormuş ağızdan alınca. Vajinadan alınca direkt gittiği için daha etkiliymiş

Diğer türlü de çok sersemim zaten kuzum günde 3 tane çok zorluyor devamlı iç çamaşırı değişmekten sıkıldım günde 5 tane değişiyorum
Kuzum ben mecbur sabah agızdan akşam yatarken vajinadan kullanıyorum. Sabah agızdan aldıgımda 15 dak sonra baygınlık geçiriyor gibi oluyırum başım dönüyor gözlerim kapanıyor yarım saat istem dışı uyuyorum. Ama vajinadan yan etkisi yok sabah yatığ kalamıyoum diye mecbur agızdan alıyorum 1 saatte yatsam geri akıyor bunseferde işe yaramadıgını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…