2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Günde 1 bardak çayın zararı olmaz ya, kahvede arada içiyordum ben diğer hamileliklerimde bundada içerim arada, ama türk kahvesi

Kaset test dediğiniz erken gebelik testi mi yoksa normal gebelik testler mi farkı ne?

Şuan hepimiz en hassas dönemlerdeyiz ve çok çabuk yorulup herşeyden çabuk etkileniyoruz. Bügün bünyene fazla geldi demekki. Allahın izniyle Sabaha kadar birşeycik kalmaz. Dinlenmeye devam et canım. ikinci trimestere kendimiz bi atsak daha iyi olucaz

Folik asit dışında vitamin kullanıyor musunuz kızlar?
Canm ben elenatal diye multivitamin mineral içeren takviye alıyorum aile hekımım önerdi içerisinde cok fazla vitamin folık asıtte var hepsını bi tek ilacta toplamıslar ayrı ayrı sevmiyorum ilac içmeyı. ilk uç ay kullanıcam

İple çekiyorum o günleri

Kızlar herkese günaydın beni bilen biliyor geçen sene boş gebelik geçirdim. Ve dün eşim kendinde bir şey farketmiş sol testisde kalın damarlar ve bende baktım aşırı derecede kalın yani varikosel oluyor demekki geçen seneki boş gebeligim bundan dolayı oldu. İnternetten baktım tek taraflı bile olsa kalitesiz sperm ve düşüklere sebep oluyormuş şuan çok korkuyorum yine aynısı olur mı diye daha önce farketseydik en azından doktora gider öyle bebek düşünürdük. Pazartesi başka dogum yaptıgım doktoruma randevu alcam kesem büyümüş mü karından görebilecekmiyim bakim dualarınıza ihtiyacım var çok moralim bozuk inşallah içlerinden kaliteli olan denk gelmiştirde kromozom bozuklugu olmaz

Canım hiç korkma internette yazan herşeye de inanma benim ilk eşin varikoseldi ameliyat olmadan önce oğlum oldu ve gayette sağlıklı şuan maşallah. Sağlıksız gebelik olsaydı eğer en başından beri kendini belli ederdi benim değerlerim diğer kimyasal gebelikte hemen hemen 2 katına çıkıyordu 4 kere kan vermiştim ama hiç hamile gibi hissetmiyordum kendimi hiç bi belirti yoktu yani çok araştırma kendini stres yapıyorsun

Kuzum hiç araştırmadım dün gördük zaten sol tarafta aslında daha öncede hep bir sarkma vardı o tarafta ama dün damarları görünce şok oldum daha önce hiç yoktu sanki. Evet boş gebeligimi ben 45 ile ögrenmiştim bir haftada 650 olmuştı en çok anlamamıştım ama. Bu sefer bir haftada 1000 küsürleri geçti saglılıdır demi çok üzgünüm lekelenmelerimde olunca korkuyorum elimde degil canım

Yok kuzum kendini stres yapıyorsun bence şuan sağlıklıdır ama lekelenmelerin için başka bi doktora da git madem için rahatlamış olur kuzum

Yok kuzum kendini stres yapıyorsun bence şuan sağlıklıdır ama lekelenmelerin için başka bi doktora da git madem için rahatlamış olur kuzum
Pazartesi gidecem kuzum bana lekelenmelerim varken coraspirin verdi o zaten kanı sıvılaştıryor. Birde o zaman erken döllendigi halde 45 çıkmıştı ilk betam saglıklı artmadı. Ama bunda ikinci yumurtam tuttu ve gelecek adetimi ona göre hesaplarsam 4 agustos oluyor ve tam bat günü 1000 üzeri çıkmıştı küsürünü göstermemişti saglık ocagı inşallah saglıkla ilerler allahım kucagımı boş bırakmasın

Canım kendine stres yapma bu durumları, sonuçta milyonlarca sperm var ve tek taraflı diyorsun o kadar sperm arasından ihtimal düşük. Hem daha önce de konuşmuştuk boş gebelik belli ediyor kendini artış çok fazla olmamıştı diye. Senin artışın gayet iyiydi. Keseyi de göreceksin inanıyorum kendini üzme bebiş için huzurlu bir anne lazım

Hiç kafana takıp kendini stres yapıp bebeği de kendini de üzme kuzucum Allah’ın izni ile bu sefer sağlıklı bebişler olacaklar evet coraspin benimde kafamı karıştırdı ama belki oda kan pıhtılaşmasına karşı vermiştir diye düşündüm o gün sen söylediğin de. Tek doktorla kalma başka doktorlara git bakalım onlar da ne dicekler

Progesteron kullanımı bazen kan pıhtılaşmasına neden oluyormuş ondan veriyorlarmış aspirini kk deki kızlardan okudum. Neyse ben inşallah pazartesi kesemi görimde karından sonra eşimede doktor yolu gözüktü. Tekrar beta baktırsam mı bugün özelde en son bin küsürdü ama ne oldugunu tam ögrenemedim

Kendime engel olamıyorum düşünmekten elimde degil kuzum

İçin nasıl rahat edecekse yap kuzum aklında soru işareti kalacağına git baktır betayı da. Kuzum bende günde 3 defa progestan alıyorum ayrıca 2 günde bir iğnem var proluton eğer öyle önemli olsaydı doktor eminim bana da verirdi coraspini düşük tehlikesine coraspin biraz beni de tedirgin etmişti ikisini aynı anda kullanman hemde araştırmadım bakmadım hiç gerçi de başka bi doktordan da emin olup öyle devam et kullanmaya coraspinden sonra mı lekelenme gelmişti kullanmadan önce mi devam ediyor mu şuan leke bak progestan yüksekliği de lekelenme yapıyor biliyorsundur belki

Doktora gitmeden önceki akşam bir defa silince geldi iki gündür içiyorum dün su gibi aktı leke bugün içmicen zaten diger doktorada danışım bakim ne dicek. Dün akşamdan beri yok lekelenmem çok şükür sma böyle haftada 3 gün olması beni çok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…