2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Eki Görüntüle 3297969 kızlar kan sonucum çıkmış. Pazartesi 53dü. 4 gün sonra bugün 97 olmuş. Doktora gitmedim. Ama sanırım sağlıklı bir gebelik değil benimki. Çok üzgünüm. Normalde 4 günde 200 300lere kadar gelmiş olması gerekmiyor mu😔 şu an o kadar üzgünümki
Canım Allah’tan ümit kesilmez belki çok yavaş artıyordur bekle bakalım.. kimyasalsa da zaten kızların dediği gibi sağlıksız olduğu için atıyor vücut. Evet çok zor tahmin bile edemiyorum hevesleniyoruz o kadar ama her şerde bir hayır var demekten başka da elimizden bir şey gelmez 🙏🏻

Ben yağlı yiyince bulanıyor bir de tatlı yiyince 😁 ama durduk yere bulanmıyor öyle 😂
Benim canım acı biber dolması istedi yedim valla zehir gibi ama çok güzel geldi. Etide çok istiyor canım birde şeker pare akşama kadar bir kilo yerim ama normaldede severim zaten onu

Bir batıl inanç var biliyor musunuz? 😀 Bir tane saç telinizi alyansınıza takıp göbeğinizin üzerine getiriyorsunuz değdirmeden, hareketsiz biçimde dururken birden hareket etmeye başlıyor. Daire şeklinde hareket ederse kız, ileri geri giderse erkek çocuk demek oluyormuş 😀 ben denedim kız oldu bakalım tutacak mı 😇
Ben onu ip ile duymuştum denedim ileri geri hareket etti

Benim canım acı biber dolması istedi yedim valla zehir gibi ama çok güzel geldi. Etide çok istiyor canım birde şeker pare akşama kadar bir kilo yerim ama normaldede severim zaten onu
Tatlıyı acayip severim ama şu an sekerpareyi okuduğum anda bile midem yandı 😅 benim öyle canım pek bir şey istemiyor geçen sadece şeftali istemisti

Ayyh agzından bal damlıyor kuzum inşallah saglıkla olsun iki kızım var biliyorsun bende çok istiyorum oglum olsun 🙏🙏🙏🙏🙏
Ben oğlumda et yedim ve ben asla kırmızı et tüketmeyen biriyim kuzum sadece kıyma yerim onuda kendim yaparım oğlum da et et diye deliriyordum bi yandan kusuyor bi yandan yiyordum 😂

Dün benimde çok oldu kuzum korkma adet sancısı gibi oldu bebişlerimiz bizi bırakmıcak bu sefer allahın izni ile sımsıkı tutunacak 🙏🙏🙏🙏
İnşallah kuzum inşallah 🙏 ama dünkü yapılan o iğne neymiş Totomun üstüne oturamıyorum hemşire demişti çok ağrı yapar merak etme diye hiç böyle tahmin etmiyordum 🙈

Ben oğlumda et yedim ve ben asla kırmızı et tüketmeyen biriyim kuzum sadece kıyma yerim onuda kendim yaparım oğlum da et et diye deliriyordum bi yandan kusuyor bi yandan yiyordum 😂
Normlade severim ama eti canım çekiyor yani bilemedim sevdigim için mi canım istiyor allah hepimizn gönlüne göre saglıkla nasip etsin inşallah 😍😍😍🙏🙏🙏

İnşallah kuzum inşallah 🙏 ama dünkü yapılan o iğne neymiş Totomun üstüne oturamıyorum hemşire demişti çok ağrı yapar merak etme diye hiç böyle tahmin etmiyordum 🙈
Yaa çok mu acıdı hep bunlar bebişler için annelerii her acıya katlanıyor onlar için hayırlı evlat olurlar inşalalh anneleri onları çok sevecek çünkü 💗💗💗💗

Yaa çok mu acıdı hep bunlar bebişler için annelerii her acıya katlanıyor onlar için hayırlı evlat olurlar inşalalh anneleri onları çok sevecek çünkü 💗💗💗💗
Yağlı bi ilaçmış kuzum hemşire özellikle aynı bacağına yaptırma yürüyemezsin dedi bende öyle iğneden hiç korkmam acımaz da bişey olmaz bana dedim güldüm hatta şuan ayağımın üstüne basamıyorum popom çelikten sanki kaskatı 😂 öyle tabi nazlı oldu bu bebişler benimde içimden benim bebem erkek gibi geçiyor ama kız isiyorum sağlıklı olsunlar da 🙏

X