Evet 35günden itibaren atıyormuş ama bizim duymamız daha geç oluyor sanırım5 haftalıkta kalp atıyor mu hayatım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 35günden itibaren atıyormuş ama bizim duymamız daha geç oluyor sanırım5 haftalıkta kalp atıyor mu hayatım ?
tabi kuzum ne zaman müsait olursanOlur canım ama bana zaman verin biraz
Evet canm cok farkediyo zatende 2 katına yakın çıkmış hiç endişe etme sağlıkla büyüsün bebişin. Benimki bugün 775 cıktı sat a göre düşük ama geç döllenme galiba benim yumurtlama 18 inde oldu yani yerleşme süreci falan anca yükselişe geciyoKizlar günaydın. Bugun sabah 7 de test yapıldı özelde.482 cikti 2 gun once saglik ocağında 9 da yapilmisti 250 çıkmıştı.2 katı olmamış.saay farkı ve kurum farkından dolayı olabilir dimi
umarım erken yumurtlamadirben yumurtlama testi yapmıştım adet bitiminden sonraki 9. Gün yumurtlamaydi. sizinde katlanıp artar inşallah degerlerinizCanm beta değerlerin cok güzel kahve leke olması cok normal çoğu kişide nerdeyse oluyo devam ederse doktorun progestan yazar. Benim SAT 3 ağustos bugün kan değerim 775 çıktı seninle aramızda 1 gün var degerleriniz cok yüksek ikiz gebelik olabilir yada erken yumurtlama olmuştur
Amin canm İnşallah artarumarım erken yumurtlamadirben yumurtlama testi yapmıştım adet bitiminden sonraki 9. Gün yumurtlamaydi. sizinde katlanıp artar inşallah degerleriniz
Bende henuz cok yok..ama normal sartlarda karakterim asiri donuktur benim. 0 duygusallik esim diyor yaradi sana annelik daha tatliş bise oldun diyor.demekki var ama ben cok farkinda degilim ama su ara surekli youtube da mesela 'newborn scrunch' yazip deli gibi onlari izliyorum cook tatlilaaar coookkGüzel haberlerle geleceksin inşallah canımm kuru üzümü görüp ağlamaya başladım benim bu duygusallığım şaka mı size de oluyor mu
Son adet tarihiniz ne zamanEvet canm cok farkediyo zatende 2 katına yakın çıkmış hiç endişe etme sağlıkla büyüsün bebişin. Benimki bugün 775 cıktı sat a göre düşük ama geç döllenme galiba benim yumurtlama 18 inde oldu yani yerleşme süreci falan anca yükselişe geciyo
Farklı kurumdan dolayı fark ediyor canım aynı kurumda vermeye özen göstermelisinKizlar günaydın. Bugun sabah 7 de test yapıldı özelde.482 cikti 2 gun once saglik ocağında 9 da yapilmisti 250 çıkmıştı.2 katı olmamış.saay farkı ve kurum farkından dolayı olabilir dimi
Hadi güzel haberlerle gel kuzum.Eki Görüntüle 3297936 Bende benimkinin o güzel kalbinden öperim kızlar çok duygulanıyorum saat 3te randevum var
Aynı kurumda mı verdin kuzumEki Görüntüle 3297969 kızlar kan sonucum çıkmış. Pazartesi 53dü. 4 gün sonra bugün 97 olmuş. Doktora gitmedim. Ama sanırım sağlıklı bir gebelik değil benimki. Çok üzgünüm. Normalde 4 günde 200 300lere kadar gelmiş olması gerekmiyor mu şu an o kadar üzgünümki
Aynı. Sağlık ocağından verdim. Boşuna mı ümitlendim bilmiyorum. Moralim çok bozuldu.Aynı kurumda mı verdin kuzum
3 agustosSon adet tarihiniz ne zaman
Umarim bir sorun yoktur.sayet kimyasal vs isede hic uzulmeyin.saglikla tekrar gebe kalabilirsiniz.kimyasal gebelik bunu ispatliyor cunku.hemen sonraki ay hamile kalan cok uye oldu kimyasaldan sonra.Aynı. Sağlık ocağından verdim. Boşuna mı ümitlendim bilmiyorum. Moralim çok bozuldu.
Üzülme canm başlarda düşük beta çıkıp sonra yükselen gebelıkler cok duydum 2 gün sonra tekrar edin bakalım yükselir inşllah moralini bozma canmAynı. Sağlık ocağından verdim. Boşuna mı ümitlendim bilmiyorum. Moralim çok bozuldu.
Bende de öyle bitanem karnım ve belim çok ağrıyorKızlar çok ağrım oluyor bugün bir de rahim kasılması eklendi dizinde böyle mi 4+6 yız bugün
2 ay önce kimyasal geçirdim ve tekrar hamileyim şuan hiç canını sıkma arkadaşım iyi anlıyorum seni üzülüyorsun ama şöyle düşün sağlıklı olmadığı için vücut atıyor kimyasal gebelik olunca ve sonrasında daha kolay hamile kalabiliyorsun. Ana henüz kimyasal demek erkek tekrar bi kan değeri ver bakalım iki gün sonra o zaman ki sonuç nasıl olucak belki daha ufak anca salgılıyor beta korkma Allah yardımcın olsunAynı. Sağlık ocağından verdim. Boşuna mı ümitlendim bilmiyorum. Moralim çok bozuldu.
İnşallah canım. Acilde bakarlar mı kana? Pazar günü tekrar kan vereyim olmadı. Veya bekleyeceğim. İnan o kadar karmaşık bir duyguki. Herkesin başına gelebilir. Hayatta her şey olabilir. Sanırım olmadı hep olumlu düşünen ben şu anda umudumu kaybettimUmarim bir sorun yoktur.sayet kimyasal vs isede hic uzulmeyin.saglikla tekrar gebe kalabilirsiniz.kimyasal gebelik bunu ispatliyor cunku.hemen sonraki ay hamile kalan cok uye oldu kimyasaldan sonra.