- 20 Ağustos 2022
- 4.070
- 3.405
Kasılma da oluyor mu kuzumBende de öyle bitanem karnım ve belim çok ağrıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasılma da oluyor mu kuzumBende de öyle bitanem karnım ve belim çok ağrıyor
Allahtan umut kesilmez. Hayırlısı neyse o olsun. Bunlar çok normal şeyler. Olmayıp sonradan anne olabilen çok kişi duydum. Belki de bir mucize olacak artacak. Her şeye hazırlıklıyımÜzülme canm başlarda düşük beta çıkıp sonra yükselen gebelıkler cok duydum 2 gün sonra tekrar edin bakalım yükselir inşllah moralini bozma canm
Doğru diyorsun canım. Zaten vücut atıyor sağlıklı olmayan bebeği. Çarşamba hastaneden randevu almıştım. Erkene alıp pazartesi giderim olmadı. Umudum çok yok ama mucize olur belki Allah en hayırlı zaman ne zamansa o zaman verir. Olacağı varsa olur. 1 evladım var. Eğer hiç olmazsa çocuğum ona sımsıkı sarılacağım. Rabbim isteyen herkese versin kucağını boş bırakmasın. Tek duam o yönde2 ay önce kimyasal geçirdim ve tekrar hamileyim şuan hiç canını sıkma arkadaşım iyi anlıyorum seni üzülüyorsun ama şöyle düşün sağlıklı olmadığı için vücut atıyor kimyasal gebelik olunca ve sonrasında daha kolay hamile kalabiliyorsun. Ana henüz kimyasal demek erkek tekrar bi kan değeri ver bakalım iki gün sonra o zaman ki sonuç nasıl olucak belki daha ufak anca salgılıyor beta korkma Allah yardımcın olsun
Umudunu kaybetme canım iki gün sonra tekrar kan ver bakalım sonuç ne olacak? Hakkında hayırlısı olsunDoğru diyorsun canım. Zaten vücut atıyor sağlıklı olmayan bebeği. Çarşamba hastaneden randevu almıştım. Erkene alıp pazartesi giderim olmadı. Umudum çok yok ama mucize olur belki Allah en hayırlı zaman ne zamansa o zaman verir. Olacağı varsa olur. 1 evladım var. Eğer hiç olmazsa çocuğum ona sımsıkı sarılacağım. Rabbim isteyen herkese versin kucağını boş bırakmasın. Tek duam o yönde
Canm benm gecen hafta perşembe kan değerim 53 dü tam bi hafta sonra yaptırdım anca 775 e yükselmiş ben daha fazla beklıyodum bini geçmiştir kesin diyodum eğer senin gibi 4 gün sonra baktırsaydım demekki daha düşük cıkıcaktı 2 gün sonra bakalım yükselir inşalalh Allahn izniyle hiç üzülmeAllahtan umut kesilmez. Hayırlısı neyse o olsun. Bunlar çok normal şeyler. Olmayıp sonradan anne olabilen çok kişi duydum. Belki de bir mucize olacak artacak. Her şeye hazırlıklıyım
Amin canım hemen de karamsar düşünme Allahım ne derse o olur rabbim hayırlısını versin inşallahDoğru diyorsun canım. Zaten vücut atıyor sağlıklı olmayan bebeği. Çarşamba hastaneden randevu almıştım. Erkene alıp pazartesi giderim olmadı. Umudum çok yok ama mucize olur belki Allah en hayırlı zaman ne zamansa o zaman verir. Olacağı varsa olur. 1 evladım var. Eğer hiç olmazsa çocuğum ona sımsıkı sarılacağım. Rabbim isteyen herkese versin kucağını boş bırakmasın. Tek duam o yönde
Ayy inşallah hayırlı haberlerle gel canmEki Görüntüle 3297936 Bende benimkinin o güzel kalbinden öperim kızlar çok duygulanıyorum saat 3te randevum var
İnşallah inşallah. Sağlıklı olsunlar da. Ben artık hayırlısını diliyorum. İnsan çok ümitlenir hayaller kurar sonradan olmazya. Büyük bir üzüntü yaşadım başta. Ama şükretmekten başka bir çaremiz yok. Zamanı değilmiş belki de. Eğer tekrar anne olmak varsa en hayırlı zamanda olur inşallahCanm benm gecen hafta perşembe kan değerim 53 dü tam bi hafta sonra yaptırdım anca 775 e yükselmiş ben daha fazla beklıyodum bini geçmiştir kesin diyodum eğer senin gibi 4 gün sonra baktırsaydım demekki daha düşük cıkıcaktı 2 gün sonra bakalım yükselir inşalalh Allahn izniyle hiç üzülme
Hadi güzel haberlerle gel kuzumEki Görüntüle 3297936 Bende benimkinin o güzel kalbinden öperim kızlar çok duygulanıyorum saat 3te randevum var
Canım hiç belli olmaz belki artar betan bir anda sakın kendini üzme eğer olmazsa da zaten sağlıklısız olduğu için tutunamamis oldu. İnşallah sağlıklıdır güzel haberlerle gelirsin sağlıklı değilse de en kısa zamanda tekrar güzel haber alırsın inşallahDoğru diyorsun canım. Zaten vücut atıyor sağlıklı olmayan bebeği. Çarşamba hastaneden randevu almıştım. Erkene alıp pazartesi giderim olmadı. Umudum çok yok ama mucize olur belki Allah en hayırlı zaman ne zamansa o zaman verir. Olacağı varsa olur. 1 evladım var. Eğer hiç olmazsa çocuğum ona sımsıkı sarılacağım. Rabbim isteyen herkese versin kucağını boş bırakmasın. Tek duam o yönde
Cok sey var nasil organize olcaaz yaaaKızlar sürekli bebiş kıyafeti falan alasim geliyor o günler gelse keşke bir an önce
Burada yine kızlar kosuun şu indirim bu indirim diye ayarlarız zibinlar goruyorum çok tatlılar yicemCok sey var nasil organize olcaaz yaaa
Yoo gayet iyi oraninuzKızlar Salı gece özelde verdim 17.95 di şimdi verdim 61.12 olmuş kötü mü
Ayy inşallah hayırlı haberlerle gel canm
Teşekkür ederim kizlarHadi güzel haberlerle gel kuzum
Canım herkesinki birden yükselince öyle olucak sandım görünce böyle düşük korktum biramYoo gayet iyi oraninuz
Ben aileme soyledim...Ablamlar annemler hazirolda bekliyor.cinsiyet dediigim gun koşacaklar alisveriseBurada yine kızlar kosuun şu indirim bu indirim diye ayarlarız zibinlar goruyorum çok tatlılar yicem
Sali gecesi vermissiniz ilkini.2.5 gun olmus daha. Gunde 0.33 artis yeterli 2.5 kat ok idi ama sizin 3.3 kat olmusCanım herkesinki birden yükselince öyle olucak sandım görünce böyle düşük korktum biram