2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Hamilelikten olabilir canım, ilacı doktoruna sorsan daha iyi, bebe aspirini kan sulandırır mı acaba

Benim sağ kasık batması bel ağrısı ve miğde bulantım olmuştu sen kan testi verdin mi canım
Teşekkür ederim cevap için. Kan testi vermedim çünkü beklenen adet tarihim 15 Eylül( dongum 34 günde bir). Bende kasik batması oldu çok yoğun yaşadım ama özellikle sol kasık. Şuan öyle yoğun bir kasik batmam yok.Göğüslerim şişti ve çok ağrıyor özellikle sabahları ve akşamları

Aynıları bende de oldu inşallah hamilesinidir canım

Aynıları bende de oldu inşallah hamilesinidir canım
İnşallah. Kasik ağrısıyla acile gittim doktor ağrı kesici iğne yaptı bana yumurtlama ağrısıdır dedi. Benim kendi doktorum yumurtlama günü çağırdı alttan muayene için. Gittiğimde göremedi. Vücut kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir o yüzden görememiş olabilirim dedi. Reglin 3-4 gün gecikirse mutlaka gel dedi.

Kızlar kahve içiyor musunuz? Ben normalde her gün filtre kahve içerdim ama hamileliği öğrendiğimden beri bıraktım gibi bir şey sadece bir kaç defa içtim. Bu hafta daha hafif olsun diye Türk kahvesi içmiştim iki defa, ikisinde de çarpıntı gibi kötü oldum, filtre kahve icmemin bebek acisindan bir zararı olur mu

Ben türk kahvesiyle yaşayan biriyim günde 3-4 allah ne verdiyse şimdi iki tane içiyorum ama doktorlar 1 diyormuş galiba, gidene kadar 2’den devam

Aynasını bende Türk kahvesi için düşünüyorum canım bende içmeyi çok severim ama bit zararı olur mu diye düşünüyorum

Ben türk kahvesiyle yaşayan biriyim günde 3-4 allah ne verdiyse şimdi iki tane içiyorum ama doktorlar 1 diyormuş galiba, gidene kadar 2’den devam
Arada filtre kahve kaçamağı yapsam bir şey olmaz herhalde drlar da bir tane Türk kahvesine izin verdiğine göre

Aynasını bende Türk kahvesi için düşünüyorum canım bende içmeyi çok severim ama bit zararı olur mu diye düşünüyorum
Drlar bir taneye izin veriyorlarmis sanırım canım, bunyem o kadar alışmış ki sevgiden ziyade öğle saatlerinde kötü oluyorum artık kahvesizlikten

Canım benim 4+5 belim çok agriyo su iç bol bol vücut su içmeni istiyormuş

Kahve konusunda doktorum günde 1 tane içebilirsin demişti. Ben hala günde 1 neskafe 1 türk kahvesi içiyorum. Hep ilk hamileliğimle kıyaslıyorum aynı olacak sanıyorum ama demekki her hamilelik farklı. İlk hamileliğimde sigara kahve hepsinin kokusundan tiksinmiştim. Çok çok sevmeme rağmen. Kafeinsiz kahveler satılıyormuş zararlı olmayan o kadar. Ondan almayı düşünüyorum eğer böyle devam ederse

Gectigimiz hafta tiksinmesem de zevkle içmedim filtre kahveyi ama midem de bulanmadi, bünyem sanırım çok alıştı öğle saatlerinde ruh gibi oluyorum çalışmam zorlaşıyor sadece tat için içmek istesem kafeinsiz kahve olayı güzelmiş ama biraz da kendime gelmek için içiyorum

Kafeinsiz konusundaki görüşlerini de merak ediyorum doktorların. Normal türk kahvesine günde 1 izin veriyorlarsa kafeinsizi daha fazla içebilir miyiz mantıken

Ben de öyle. Yazmaya utanıyorum ama günde 2 Türk kahvesi 3 4 neskafe içen biriydim. Şu an 1 neskafe 1 Türk kahvesi içiyorum. Sigarayı da bıraktım 2 gün önce. Kahveyi de tamamen kessem naparım bilmiyorum. Bence 1 tane zararlı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…