- 12 Eylül 2022
- 122
- 48
Benimde sat 12 Ağustos. Belirtlerinizi yazar misinizTopik başkanı yaşım 25 sat 12 Eylül doğum tarihi 17 Mayıs olarak gözüküyor takvimde
Hamilelikten olabilir canım, ilacı doktoruna sorsan daha iyi, bebe aspirini kan sulandırır mı acabaKızlar benim aşırı derecede belim agrıyo ilacta içemiyorum bi akıl verin nolur dün vardı ama bugün bıçak saplanıyo gibi agrıyo sizde bel ağrısı varmı daha 4+6 olduk bebeklemi alakalı yoksa üşüttümmü bilemedim. Evde bebe aspirini var içsem sıkıntı olurmu acaba
Benim sağ kasık batması bel ağrısı ve miğde bulantım olmuştu sen kan testi verdin mi canımBenimde sat 12 Ağustos. Belirtlerinizi yazar misiniz
Teşekkür ederim cevap için. Kan testi vermedim çünkü beklenen adet tarihim 15 Eylül( dongum 34 günde bir). Bende kasik batması oldu çok yoğun yaşadım ama özellikle sol kasık. Şuan öyle yoğun bir kasik batmam yok.Göğüslerim şişti ve çok ağrıyor özellikle sabahları ve akşamlarıBenim sağ kasık batması bel ağrısı ve miğde bulantım olmuştu sen kan testi verdin mi canım
Aspirini içtim valla canm cok şiddetli agrıyo dayanamadmHamilelikten olabilir canım, ilacı doktoruna sorsan daha iyi, bebe aspirini kan sulandırır mı acaba
Aynıları bende de oldu inşallah hamilesinidir canımTeşekkür ederim cevap için. Kan testi vermedim çünkü beklenen adet tarihim 15 Eylül( dongum 34 günde bir). Bende kasik batması oldu çok yoğun yaşadım ama özellikle sol kasık. Şuan öyle yoğun bir kasik batmam yok.Göğüslerim şişti ve çok ağrıyor özellikle sabahları ve akşamları
İnşallah.Aynıları bende de oldu inşallah hamilesinidir canım
Ben türk kahvesiyle yaşayan biriyim günde 3-4 allah ne verdiyseKızlar kahve içiyor musunuz? Ben normalde her gün filtre kahve içerdim ama hamileliği öğrendiğimden beri bıraktım gibi bir şey sadece bir kaç defa içtim. Bu hafta daha hafif olsun diye Türk kahvesi içmiştim iki defa, ikisinde de çarpıntı gibi kötü oldum, filtre kahve icmemin bebek acisindan bir zararı olur mu
Aynasını bende Türk kahvesi için düşünüyorum canım bende içmeyi çok severim ama bit zararı olur mu diye düşünüyorumKızlar kahve içiyor musunuz? Ben normalde her gün filtre kahve içerdim ama hamileliği öğrendiğimden beri bıraktım gibi bir şey sadece bir kaç defa içtim. Bu hafta daha hafif olsun diye Türk kahvesi içmiştim iki defa, ikisinde de çarpıntı gibi kötü oldum, filtre kahve icmemin bebek acisindan bir zararı olur mu
Arada filtre kahve kaçamağı yapsam bir şey olmaz herhalde drlar da bir tane Türk kahvesine izin verdiğine göreBen türk kahvesiyle yaşayan biriyim günde 3-4 allah ne verdiyseşimdi iki tane içiyorum ama doktorlar 1 diyormuş galiba, gidene kadar 2’den devam
Drlar bir taneye izin veriyorlarmis sanırım canım, bunyem o kadar alışmış ki sevgiden ziyade öğle saatlerinde kötü oluyorum artık kahvesizliktenAynasını bende Türk kahvesi için düşünüyorum canım bende içmeyi çok severim ama bit zararı olur mu diye düşünüyorum
Canım benim 4+5 belim çok agriyo su iç bol bol vücut su içmeni istiyormuşKızlar benim aşırı derecede belim agrıyo ilacta içemiyorum bi akıl verin nolur dün vardı ama bugün bıçak saplanıyo gibi agrıyo sizde bel ağrısı varmı daha 4+6 olduk bebeklemi alakalı yoksa üşüttümmü bilemedim. Evde bebe aspirini var içsem sıkıntı olurmu acaba
Kahve konusunda doktorum günde 1 tane içebilirsin demişti. Ben hala günde 1 neskafe 1 türk kahvesi içiyorum. Hep ilk hamileliğimle kıyaslıyorum aynı olacak sanıyorum ama demekki her hamilelik farklı. İlk hamileliğimde sigara kahve hepsinin kokusundan tiksinmiştim. Çok çok sevmeme rağmen. Kafeinsiz kahveler satılıyormuş zararlı olmayan o kadar. Ondan almayı düşünüyorum eğer böyle devam ederseKızlar kahve içiyor musunuz? Ben normalde her gün filtre kahve içerdim ama hamileliği öğrendiğimden beri bıraktım gibi bir şey sadece bir kaç defa içtim. Bu hafta daha hafif olsun diye Türk kahvesi içmiştim iki defa, ikisinde de çarpıntı gibi kötü oldum, filtre kahve icmemin bebek acisindan bir zararı olur mu
Gectigimiz hafta tiksinmesem de zevkle içmedim filtre kahveyi ama midem de bulanmadi, bünyem sanırım çok alıştı öğle saatlerinde ruh gibi oluyorum çalışmam zorlaşıyorKahve konusunda doktorum günde 1 tane içebilirsin demişti. Ben hala günde 1 neskafe 1 türk kahvesi içiyorum. Hep ilk hamileliğimle kıyaslıyorum aynı olacak sanıyorum ama demekki her hamilelik farklı. İlk hamileliğimde sigara kahve hepsinin kokusundan tiksinmiştim. Çok çok sevmeme rağmen. Kafeinsiz kahveler satılıyormuş zararlı olmayan o kadar. Ondan almayı düşünüyorum eğer böyle devam ederse
Olmaz bence, arada alkole bile izin veriyolar düşük alkollü şarap şampanya vs kahveye hayli hayli izin verirlerArada filtre kahve kaçamağı yapsam bir şey olmaz herhalde drlar da bir tane Türk kahvesine izin verdiğine göre
Kafeinsiz konusundaki görüşlerini de merak ediyorum doktorların. Normal türk kahvesine günde 1 izin veriyorlarsa kafeinsizi daha fazla içebilir miyiz mantıkenKahve konusunda doktorum günde 1 tane içebilirsin demişti. Ben hala günde 1 neskafe 1 türk kahvesi içiyorum. Hep ilk hamileliğimle kıyaslıyorum aynı olacak sanıyorum ama demekki her hamilelik farklı. İlk hamileliğimde sigara kahve hepsinin kokusundan tiksinmiştim. Çok çok sevmeme rağmen. Kafeinsiz kahveler satılıyormuş zararlı olmayan o kadar. Ondan almayı düşünüyorum eğer böyle devam ederse
Ben de öyle. Yazmaya utanıyorum ama günde 2 Türk kahvesi 3 4 neskafe içen biriydim. Şu an 1 neskafe 1 Türk kahvesi içiyorum. Sigarayı da bıraktım 2 gün önce. Kahveyi de tamamen kessem naparım bilmiyorum. Bence 1 tane zararlı olmaz.Gectigimiz hafta tiksinmesem de zevkle içmedim filtre kahveyi ama midem de bulanmadi, bünyem sanırım çok alıştı öğle saatlerinde ruh gibi oluyorum çalışmam zorlaşıyorsadece tat için içmek istesem kafeinsiz kahve olayı güzelmiş ama biraz da kendime gelmek için içiyorum
Valla kuzum ben canım istediğin de nescafe bile içiyorum günde bir yada 2 günde bir yoksa kendime gelemiyorum çoğunlukla hergün 6 7 içerdim başka da kısıtlayamıyorum kendimiOlmaz bence, arada alkole bile izin veriyolar düşük alkollü şarap şampanya vs kahveye hayli hayli izin verirler
Onu soracağım hastaneye gidersem. İçebilirsiniz derse içim rahat eder birazcık dahaKafeinsiz konusundaki görüşlerini de merak ediyorum doktorların. Normal türk kahvesine günde 1 izin veriyorlarsa kafeinsizi daha fazla içebilir miyiz mantıken