2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Valla kuzum ben canım istediğin de nescafe bile içiyorum günde bir yada 2 günde bir yoksa kendime gelemiyorum çoğunlukla hergün 6 7 içerdim başka da kısıtlayamıyorum kendimi
Bir şey olmaz kuzum o kadardan bence eziyet haline getirmemeliyiz kendimize. Dozunda ayarında her şeyden

Ay benim oyleydi pazar gunu.ayakta duramadim.suan yok..geliyor gidiyor.m

Gunde 2 bardaga kdr musadade var.

Evet kuzum 3 kez gittim en son 943 çıktı bugün hesabıma göre 2750 lerde filan çıkması lazım artışa göre hesaplıyorum fazla fazla arttı şükür
Çok şükür kuzum. Sende o zaman iki katından fazla arttı dimi her iki günde bir. Bu gidişle haftasonu kese görülür sende

Çok şükür kuzum. Sende o zaman iki katından fazla arttı dimi her iki günde bir. Bu gidişle haftasonu kese görülür sende
Evet kuzum 3 katı artış oldu 2 günde bir bugünde ikinci günüm bakalım eşime söyledim tamam gidelim diyor eğer güzel sonuç alırsam acile gidicem kese görmeye daha fazla dayanamıyorum

Evet kuzum 3 katı artış oldu 2 günde bir bugünde ikinci günüm bakalım eşime söyledim tamam gidelim diyor eğer güzel sonuç alırsam acile gidicem kese görmeye daha fazla dayanamıyorum
Maşallah bebişim darısı başıma dua et ben de bugün ikinci kanı vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…