Bir şey olmaz kuzum o kadardan bence eziyet haline getirmemeliyiz kendimize. Dozunda ayarında her şeydenValla kuzum ben canım istediğin de nescafe bile içiyorum günde bir yada 2 günde bir yoksa kendime gelemiyorum çoğunlukla hergün 6 7 içerdim başka da kısıtlayamıyorum kendimi
Tamam aramızdan ilk kim giderse sorsun kızlarOnu soracağım hastaneye gidersem. İçebilirsiniz derse içim rahat eder birazcık daha
Evet bende katılıyorum canım çok fazla da sakınmamak lazımBir şey olmaz kuzum o kadardan bence eziyet haline getirmemeliyiz kendimize. Dozunda ayarında her şeyden
3 kez gittin dimi toplamda canım 900lerdeydi en son yanlış hatırlamıyosamBen bugün de kan vermeye gidicem kuzum vermiyim diyordum da bir anda tekrar vereyim hesaplamaya göre doktora giderim dedimgolden-snitch melegim can
Hosgeldin mayis annesiMerhabalar bu gruba transfer oldum artık
Ay benim oyleydi pazar gunu.ayakta duramadim.suan yok..geliyor gidiyor.mKızlar benim aşırı derecede belim agrıyo ilacta içemiyorum bi akıl verin nolur dün vardı ama bugün bıçak saplanıyo gibi agrıyo sizde bel ağrısı varmı daha 4+6 olduk bebeklemi alakalı yoksa üşüttümmü bilemedim. Evde bebe aspirini var içsem sıkıntı olurmu acaba
Evet kuzum 3 kez gittim en son 943 çıktı bugün hesabıma göre 2750 lerde filan çıkması lazım artışa göre hesaplıyorum fazla fazla arttı şükür3 kez gittin dimi toplamda canım 900lerdeydi en son yanlış hatırlamıyosam
Evet kuzum 3 kez gittim en son 943 çıktı bugün hesabıma göre 2750 lerde filan çıkması lazım artışa göre hesaplıyorum fazla fazla arttı şükür3 kez gittin dimi toplamda canım 900lerdeydi en son yanlış hatırlamıyosam
Hoşgeldin canımMerhabalar bu gruba transfer oldum artık
Gunde 2 bardaga kdr musadade var.Kızlar kahve içiyor musunuz? Ben normalde her gün filtre kahve içerdim ama hamileliği öğrendiğimden beri bıraktım gibi bir şey sadece bir kaç defa içtim. Bu hafta daha hafif olsun diye Türk kahvesi içmiştim iki defa, ikisinde de çarpıntı gibi kötü oldum, filtre kahve icmemin bebek acisindan bir zararı olur mu
Çok şükür kuzum. Sende o zaman iki katından fazla arttı dimi her iki günde bir. Bu gidişle haftasonu kese görülür sendeEvet kuzum 3 kez gittim en son 943 çıktı bugün hesabıma göre 2750 lerde filan çıkması lazım artışa göre hesaplıyorum fazla fazla arttı şükür
Evet kuzum 3 katı artış oldu 2 günde bir bugünde ikinci günüm bakalım eşime söyledim tamam gidelim diyor eğer güzel sonuç alırsam acile gidicem kese görmeye daha fazla dayanamıyorumÇok şükür kuzum. Sende o zaman iki katından fazla arttı dimi her iki günde bir. Bu gidişle haftasonu kese görülür sende
Maşallah bebişim darısı başıma dua et ben de bugün ikinci kanı vericemEvet kuzum 3 katı artış oldu 2 günde bir bugünde ikinci günüm bakalım eşime söyledim tamam gidelim diyor eğer güzel sonuç alırsam acile gidicem kese görmeye daha fazla dayanamıyorum
Bugün mü vericeksin sende kuzum hadi inşallah seninki de güzel güzel artmış olsun en son kaçtı seninMaşallah bebişim darısı başıma dua et ben de bugün ikinci kanı vericem
Pazartesi günü ilk değerim 47,7 çıktı kuzum bugün de ikinciyi vericem çok heyecanlıyım korkuyorumBugün mü vericeksin sende kuzum hadi inşallah seninki de güzel güzel artmış olsun en son kaçtı senin
Korkma canım bende öyleydim testini gördüm bebişim koyulaşma olmuş hiç korkmadan gir kanı ver güzel haber alıcaksın 100 görürsün öyle umuyorumPazartesi günü ilk değerim 47,7 çıktı kuzum bugün de ikinciyi vericem çok heyecanlıyım korkuyorum
Aaay gerçekten mii onu bilmiyordummOlmaz bence, arada alkole bile izin veriyolar düşük alkollü şarap şampanya vs kahveye hayli hayli izin verirler
En son hangi gün vermiştin canım 900 kusurlerdeydi sanirimBen bugün de kan vermeye gidicem kuzum vermiyim diyordum da bir anda tekrar vereyim hesaplamaya göre doktora giderim dedimgolden-snitch melegim can
Harika o zaman hemen bir kahve yapcamGunde 2 bardaga kdr musadade var.