2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Cumaya randevu aldım ama eğer bu gün kan sonucum 2800 olursa acile gidicem görmeye duramıyorum daha fazla 😂
Durr canım sakiiin 🤭 ben bir yandan bekleseydim de kalp atışına mi gitseydim diyorum çünkü bekleme süresi insanı yoruyor Dr 2 hafta sonra gel dedi, tamam keseyi gördük ama yolk sac olustu mu belli değil o yüzden görsen de stresin bitmiyor 😅

Durr canım sakiiin 🤭 ben bir yandan bekleseydim de kalp atışına mi gitseydim diyorum çünkü bekleme süresi insanı yoruyor Dr 2 hafta sonra gel dedi, tamam keseyi gördük ama yolk sac olustu mu belli değil o yüzden görsen de stresin bitmiyor 😅
Öyle tabi kuzum ama daha önceki bebeğimi keseyi görmeden kaybettim o yüzden çok tedirgin oluyorum keseyi görsem en azından içim biraz daha rahatlıcak o yüzden 😂

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-06-13-48-23-767_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-06-13-48-23-767_com.android.chrome.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 37
Ay benim oyleydi pazar gunu.ayakta duramadim.suan yok..geliyor gidiyor.m
Ben üşüttüm heralde canm bukadar agrıması normal değildi ama aspirin fayda etti cok şükür hafifledi agrılar

Canım benim 4+5 belim çok agriyo su iç bol bol vücut su içmeni istiyormuş
Günde 3 litre falan içiyorum canm ben biraz üşütmüşüm galiba cok şükür hafifledi seninle bigün var aramızda☺ SAT kaç senin benim 3 agustos keseyi gördünüzmü

Ben üşüttüm heralde canm bukadar agrıması normal değildi ama aspirin fayda etti cok şükür hafifledi agrılar
Aslinda epey normalmis progesteron hizla yukseldigi icin oluyormus.bendede cok kotu agri oldu.tas tasimisim gibi.

Kızlar sigaraya harcadığınız parayla her ay bireysel emeklilik yapabilirsiniz çocuğunuza, ama biriktirirken altın fonunda ya da farklı fonlarında biriktirin kar edersin.

X