2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar dr'dan geliyorum 😊
Bende ters rahim var keseyi daha önceki boş gebelikte tüm drlar alttan görmüşlerdi. Bugün karnımdan gözüktü çok şükür 🙏 son adete göre 5+4 olması gerekiyor benim yumurtlama 2 gün geç oldu 5+2 diyordum ama Dr 5+0 ile uyumlu dedi bu biraz moralimi bozdu ama haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonraya kalp atışı için gelebilirsin dedi, kendi dr'umda da 2 hafta sonraya randevu bulabildim ona giderim herhalde. Genel olarak karından gorundugu için mutluyum ama 2 gün küçük gördüğü için de bı buruğum 😅
Oyyyy çok sevindim canım o makineden makineye fark ediyor takma kafaya 2 gün ileri 2 gün geri gözükmüş sonuçta 🥹

Boşuna stres yapıyorum galiba sakin olcam artık 🙏💕💕
Aşkım çok araştırma yapıyorsun bak yapma
Bulduğun şeyler senin gebeliğini etkilemeyecek
Ben bi doktora şeyi sormuştum bazenn geriliyorum nasıl doğurcam demiştim o da şey demişti senin bunları düşünmemen lazım sen bebek kime benzeyecek ağzını burnunu kimden alacak diye düşün demişti

Ayın konumuna bakiliyormus nette yazıyor Ağustos ayı ay konumu diye orada Aralık veriyor örneğin Ay 12 ağustosta yengecte 14 Ağustosta aslanda vs diye yengeç dişil burç o yüzden döllenme 12-13se kız, aslan eril burç 14u de aslan olduğu için erkek mesela böyle saçma biseyler işte 😂
Yaa cok sacmaymış hakıkaken

Aşkım çok araştırma yapıyorsun bak yapma
Bulduğun şeyler senin gebeliğini etkilemeyecek
Ben bi doktora şeyi sormuştum bazenn geriliyorum nasıl doğurcam demiştim o da şey demişti senin bunları düşünmemen lazım sen bebek kime benzeyecek ağzını burnunu kimden alacak diye düşün demişti
Cok haklısın canım 🌸

Kendi dr'uma Rand bulamayınca bu akşam başka bir dr vardı ona gideyim bari dedim canım, ne biliyim kalp atışı duymadan rahat edemicem sanırım 🥺
Şu an bu şekilde 5 haftalık ile uyumlu dedi
Masallah canm keseyi görmüşünz darısı kalp atışına olsn haftasıyla uyumlu işte canm bi iki gün önemli değil. döllenme tutunma süresi uzamıştır oyüzden ıkıgünlük fark

X