- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.515
Cansın gözüm.. kalpler hep birBir mesajın yeterli biliyorsun ….
Banlandıysak burdan banlandık, kalbinden değil …..
Aaay çok almışsın kız dikkat et amanAslında zayıftım ben 43 kiloydum kilo alayım diye girdim canım şu an 43.1 im çok şükür
Organik süt bul once canım. Onu bı güzel peynir yapSanki sen bir organik peynir diyordun onu nerden almıştın acaba
Doğru toplayıp gidersin ssndndjdfjf neyse ki yine buluştuk buradaSizi bırakıp nereye giderim
Ben yaylada yaşıyorum ya süt nerden bulayım ; kendi sütümden labne yapsam olur muOrganik süt bul once canım. Onu bı güzel peynir yap
Aay asıl yaylada bulunur kiiizBen yaylada yaşıyorum ya süt nerden bulayım ; kendi sütümden labne yapsam olur mu
Aysel kadar beni sevemezsin ama biz de bir Aysel olabilirdik ….Cansın gözüm.. kalpler hep bir
Kanka senin pp mod nezaman düzelecek
Banada zayifliginin formülünü ver oldum 103 kilo dana gibiyim fnfnfnfnfAslında zayıftım ben 43 kiloydum kilo alayım diye girdim canım şu an 43.1 im çok şükür
Ay sen boyuna göre iyisin kız 1.50 boya 103 kilo ideal bence hiç vermeBanada zayifliginin formülünü ver oldum 103 kilo dana gibiyim fnfnfnfnf
ya alerjik bebelere genelde klaire labs ın probiyotiğini öneriyorlar. Ben aldım çokta memnun kaldım diğer probiyotikler bizi daha kötü yapıyordu muhtemelen içindeki maddeye de alerjisi vardı. Klaire labs çok iyi geldi ama pahalı djdjd zaten diyet açma dönemindesin filan değer mi bilemiyorum yine bi doktoruna danışdoktora danışayım bir probiyotik, önerirse hemen kullanırım
Aslında haklısın kum saati gibiyimAy sen boyuna göre iyisin kız 1.50 boya 103 kilo ideal bence hiç verme
Maşallah sanaAslında haklısın kum saati gibiyim
Sordum şimdik bir cevap versin bakalımya alerjik bebelere genelde klaire labs ın probiyotiğini öneriyorlar. Ben aldım çokta memnun kaldım diğer probiyotikler bizi daha kötü yapıyordu muhtemelen içindeki maddeye de alerjisi vardı. Klaire labs çok iyi geldi ama pahalı djdjd zaten diyet açma dönemindesin filan değer mi bilemiyorum yine bi doktoruna danış
Hajajajaja sizden vazgeçmem toplayıp giderimDoğru toplayıp gidersin ssndndjdfjf neyse ki yine buluştuk burada
Aysel benim toksit ilişki misali toksitim atsam atamadım satsam satamadım ama vazgeçtim. O toksitlikten sonunda vazgeçtim..Aysel kadar beni sevemezsin ama biz de bir Aysel olabilirdik ….
CanimsiiinnHajajajaja sizden vazgeçmem toplayıp giderimsadece buradamı
Gizlice takip edip sonra hesap mı açtın ahahahahaBen seni gizlice takip ettim, benden korkma diye belli etmedim
Bende de düşüş var dediğim gibi herkeste var snırım yine de dut yemeye devam diyelimİkisi, az önce sağdım 5 saatlik ara sonrası 20 dk 90 çıktı en az 150 çıkardıBi de benim bebiş üç aydır gündüz meme almıyo sadece uyurken ben de sağıma devam ediyorum da neyse ya normal bi süreç diyelim evet, kafaya takmamayı öğrendim zaten