- 27 Haziran 2024
- 533
- 255
- 28
Bende bol bol emzirdim, belki de porsiyon fazla geldiBen arada bol emzirme yapıyorum kaka devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bol bol emzirdim, belki de porsiyon fazla geldiBen arada bol emzirme yapıyorum kaka devam
İkisi, az önce sağdım 5 saatlik ara sonrası 20 dk 90 çıktı en az 150 çıkardı Bi de benim bebiş üç aydır gündüz meme almıyo sadece uyurken ben de sağıma devam ediyorum da neyse ya normal bi süreç diyelim evet, kafaya takmamayı öğrendim zatenTek göğüs mü 70 2 göğüs mü bu arada
Geçmiş olsuuuunnnn, su verme konusunda bir şey dedi mi doktor? Konuyu kaçırmış olabilirim öncesini tam okuyamadım.Makatta biraz çatlak gördü madacesol krem verdi dırek fitil yap bir temızlenaın dedi ama vermeyeceğim bi kaç gün daha çocuk bugün ağlamadan çıkarttı çünkü alışmaya başladı. Tamamen katı olsa yaparım. Şimdilik biraz izleyecegım. En son çare fitil. Fıtıl de çatlak yapar çocuk o olmadan yapamaz. Bi de çok ağlıyorlar fıtılle yaparken.krem kullanacağım bi.
Veriyorum benn ama bişey demedi o konuda yaGeçmiş olsuuuunnnn, su verme konusunda bir şey dedi mi doktor? Konuyu kaçırmış olabilirim öncesini tam okuyamadım.
Kız yazmayınca buraları terk ettin sandım seni görmedimBeni niye merak etmiyonuz yeeaaaaa
Bence normal benimki de kafasını arkaya atıp ters bakmaya çalışıyo 3 gündür ve gülüyor hahahh uykusuzluğa yorumum yok hahahhaKızlar benim bebeğim kafasını sağa sola sallıyor normal mi bu? İki gündür yapıyor eğer normalse 2 gündür bunun için uykusuzluk çekmiyorumdur inşallah
Aslında zayıftım ben 43 kiloydum kilo alayım diye girdim canım şu an 43.1 im çok şükürAçılmadı hesabım bir türlü yaa evet evet sen de zayıflama gruplarına geçtin herhalde nasıl verebildin mi
Sanki sen bir organik peynir diyordun onu nerden almıştın acabaAçılmadı hesabım bir türlü yaa evet evet sen de zayıflama gruplarına geçtin herhalde nasıl verebildin mi
Ben seni gizlice takip ettim, benden korkma diye belli etmedimBeni niye merak etmiyonuz yeeaaaaa
Onu da yapıyor. Dün gece saat 12 uyandı ve 2 saat uyumadı etrafa baktı konuştu kendi kendine sonra emerek uyuduBence normal benimki de kafasını arkaya atıp ters bakmaya çalışıyo 3 gündür ve gülüyor hahahh uykusuzluğa yorumum yok hahahha
Ya bende veriyorum bol bol da emziriyorum. Patates verdiğimden beri kaka yok bugün vermeyeceğim katı gıda.Veriyorum benn ama bişey demedi o konuda ya
Mavipilates sende benkm takibimdesinBen seni gizlice takip ettim, benden korkma diye belli etmedim
Sizi bırakıp nereye giderimKız yazmayınca buraları terk ettin sandım seni görmedim
Yapmayın ya. İnşallah yapar hemen yoğurt verin sadece olmazsa probiyotik yaYa bende veriyorum bol bol da emziriyorum. Patates verdiğimden beri kaka yok bugün vermeyeceğim katı gıda.
Elim hep üzerindeydi başın dara düşse yanında olurdum diyorsun hajsjsjsjsjBen seni gizlice takip ettim, benden korkma diye belli etmedim
Ahhahahshahha takibe takip reyizzzzMavipilates sende benkm takibimdesin
Kanka senin pp mod nezaman düzelecekMavipilates sende benkm takibimdesin
Bir mesajın yeterli biliyorsun ….Elim hep üzerindeydi başın dara düşse yanında olurdum diyorsun hajsjsjsjsj
Süt alerjisi var ya veremiyorumYapmayın ya. İnşallah yapar hemen yoğurt verin sadece olmazsa probiyotik ya
doktora danışayım bir probiyotik, önerirse hemen kullanırımYapmayın ya. İnşallah yapar hemen yoğurt verin sadece olmazsa probiyotik ya