- 25 Mayıs 2023
- 4.262
- 7.307
Nerelerdeydin kız özledik naptınız başladınız mı ek gıdayaAay sonunda gelebildim djdjdjd
Evet saatlerimiz benziyormusHemen hemen aynı uyanma uyuma saatlerimiz. Bende emzirerek ayakta kucakta yürüyerek uyutuyorum şimdilerde yatağa yatırınca çığlık kıyamet olduğundan önce bi ayağıma alıp hafif hafif sallayarak yavvaşça yatağa bırakıyorumeskiden 19.30 da gece uykusu yapardı şimdilerde 21.30 a çekti ama saat 1 e kadar her saat başı pışpışlanmak istiyor sonra 3 te ve 5 te kalkıyor 5 ten sonra saat başı maşallah en zorlandığım konu uyku oldu sanırım beşikte falan uyutmayı da denedim rutinleri de çok düzenli yaptım banyo yaptırdım, banyoyu bıraktım ama yok yani sürekli uyanıyoruz gündüzleri de max 40 dakika 2 saatte birde uykusu gelip yaygara koparıyor
Çok az bi kızarma var neyse bugün götüreceğim doktora bakalım ne diyecek.Evet ama kabızlığın aşamları da vardır diye düşünüyorum. Popo çatlağı olabilir keçi pisliği dediğiniz durumda belki popda morarma aşırı kızarma vb var mı
Ne dedi canım doktor?Çok az bi kızarma var neyse bugün götüreceğim doktora bakalım ne diyecek.
Açılmadı hesabım bir türlü yaa evet evet sen de zayıflama gruplarına geçtin herhaldeNerelerdeydin kız özledik naptınız başladınız mı ek gıdaya
Makatta biraz çatlak gördü madacesol krem verdi dırek fitil yap bir temızlenaın dedi ama vermeyeceğim bi kaç gün daha çocuk bugün ağlamadan çıkarttı çünkü alışmaya başladı. Tamamen katı olsa yaparım. Şimdilik biraz izleyecegım. En son çare fitil. Fıtıl de çatlak yapar çocuk o olmadan yapamaz. Bi de çok ağlıyorlar fıtılle yaparken.krem kullanacağım bi.Ne dedi canım doktor?
Çok geçmiş olsunMakatta biraz çatlak gördü madacesol krem verdi dırek fitil yap bir temızlenaın dedi ama vermeyeceğim bi kaç gün daha çocuk bugün ağlamadan çıkarttı çünkü alışmaya başladı. Tamamen katı olsa yaparım. Şimdilik biraz izleyecegım. En son çare fitil. Fıtıl de çatlak yapar çocuk o olmadan yapamaz. Bi de çok ağlıyorlar fıtılle yaparken.krem kullanacağım bi.
HahajjsjsksdNerelerdeydin kız özledik naptınız başladınız mı ek gıdaya
Beni niye merak etmiyonuz yeeaaaaaAçılmadı hesabım bir türlü yaa evet evet sen de zayıflama gruplarına geçtin herhaldenasıl verebildin mi
Çok geçmiş olsun
Bence biraz kabız yapabilecek gıdalara ara ver birde porsiyonu ufak tutmak lazım sanırım. Arkadaşım kayısı kurusunun suyunu denetmiş, arada kabız olacak gibi olursa iki çay kaşığı veriyorum demişti. Bende biraz daha ilerleyince deneyeceğim bunuTeşekkürler çok şükür şimdi de ağlamadan baya yaptı jesınlıkle vermeyi düşünmüyorum şimdilik fıtıl.
Götürdünüz mü ne dediÇok az bi kızarma var neyse bugün götüreceğim doktora bakalım ne diyecek.
Ben arada bol emzirme yapıyorum kaka devamBen patates verdiğimden beri Alp kaka yapmadıkorktuğum başıma geldi yarın bir öğün vermeyeceğim kakasını yapsın öyle vericem
Şimdi gördüm geçmiş olsunMakatta biraz çatlak gördü madacesol krem verdi dırek fitil yap bir temızlenaın dedi ama vermeyeceğim bi kaç gün daha çocuk bugün ağlamadan çıkarttı çünkü alışmaya başladı. Tamamen katı olsa yaparım. Şimdilik biraz izleyecegım. En son çare fitil. Fıtıl de çatlak yapar çocuk o olmadan yapamaz. Bi de çok ağlıyorlar fıtılle yaparken.krem kullanacağım bi.
Ya çok şükür ama demek ki normal bir süreç hepimizde olduğuna göre. Canımıızı sıkmadan sağıma devamÜç gündür aynı dertten muzdaribim, benim başta hiç yoktu sütüm emzire sağa geldim bugünlere arttı nispeten ama son üç gündür yarıya düştü. Bi sağımda 100'ün aşağısı çıkmazdı şimdi 70 anca. Sol tarafımda da hep azdı sağa göre.Artık olduğu kadar diyorum ya bu emzirme ve süt işleri benim açımdan rahat olamadı maalesef yine de buna şükür
Tek göğüs mü 70 2 göğüs mü bu aradaÜç gündür aynı dertten muzdaribim, benim başta hiç yoktu sütüm emzire sağa geldim bugünlere arttı nispeten ama son üç gündür yarıya düştü. Bi sağımda 100'ün aşağısı çıkmazdı şimdi 70 anca. Sol tarafımda da hep azdı sağa göre.Artık olduğu kadar diyorum ya bu emzirme ve süt işleri benim açımdan rahat olamadı maalesef yine de buna şükür
TeşekkürlerŞimdi gördüm geçmiş olsun
Patates bile vermemiştim aslında ama bakalım bi takip edeceğim dediğiniz gibi bi kaç gün vermeyi kestim yoğurt veriyorum şimdilik yoğurtla bişeyler deniyorum.Bence biraz kabız yapabilecek gıdalara ara ver birde porsiyonu ufak tutmak lazım sanırım. Arkadaşım kayısı kurusunun suyunu denetmiş, arada kabız olacak gibi olursa iki çay kaşığı veriyorum demişti. Bende biraz daha ilerleyince deneyeceğim bunu