herkes ayni durumda galiba, kucaktan ben de cok baydim belim koptu, emeklemese de elleriyle tutsun ve otursun istiyorum ki yerde oyuncaklarla oynayabilelimŞimdi bebisler öğrendiklerini gece de tekrar etmek istiyormuş, bu da bir gelisim basamağıhiç dönmese kesin neden dönmüyor diye anksiyete cukurlarina duserdik.
Ben emeklesin istiyorum hementüm gün kucakta ev gezdiriyorum kolum kopuyor emeklerse hep onu yapmak ister, biraz salar beni
Aynen ikiside normalİki şekilde olması da normal o zaman
İnşallahAy inşallah ya gözünün içine bakıyorum kusmasın diye güzel gider umarımm
Canım çok geçmiş olsun. Doktora gittiniz mi? Bir çok yetişkin probiyotik ve antibiyotik olmadan atlatamadı bu hastalığı. Bol sıvı tüketmesi şart, sık sık emzir. Doktora gitmediyseniz hemen gidin bence. Bebislerimiz çok küçükKızlar bebeğim ishal ve kusma salgınına yakalandı sizdede böyle bir durum var mı? Varsa nasıl çözüyorsunuz
Bende anlamadımm kimse yokYaaa kızlarrr grup nereye gittti cok kötü olmuş ya
Gittik doktor probiyotik verdi inşallah şifa olur okadar huzursuz ki emmiyorCanım çok geçmiş olsun. Doktora gittiniz mi? Bir çok yetişkin probiyotik ve antibiyotik olmadan atlatamadı bu hastalığı. Bol sıvı tüketmesi şart, sık sık emzir. Doktora gitmediyseniz hemen gidin bence. Bebislerimiz çok küçük
Bir kaç gün sürer geçmesiGittik doktor probiyotik verdi inşallah şifa olur okadar huzursuz ki emmiyor
Canım senin bebiş alerjik ya acaba ondan mı gaz?Kızlar gaz sorunu biten yada bu ayda artan var mı? 3.5 aylık olduk gaz sorunumuz sanki bu ay pik yaptı sürekli alttan çıkarıyor çıkaramadığinda hep huzursuz. Ultrasonla karnına bakıldı gaz dolu dendi
Ya onun etkisi çok bence de. Ama dün brokoli yemiştim o da çok gaz yaparmis sanırım o yüzden tüm gün çocuğum gazla uğraştı. Bilmiyodm brokolinin gaz yaptığınıCanım senin bebiş alerjik ya acaba ondan mı gaz?
Benim kızımın öyle çok büyük bir gaz problemi olmamıştı fakat son 10 gündür geceleri adeta savaşıyor sürekli ıkınma halinde ve ağlayarak uyanıyor gazını çıkarana kadar susmuyor bu yüzden gece uykularımız malesef gittiKızlar gaz sorunu biten yada bu ayda artan var mı? 3.5 aylık olduk gaz sorunumuz sanki bu ay pik yaptı sürekli alttan çıkarıyor çıkaramadığinda hep huzursuz. Ultrasonla karnına bakıldı gaz dolu dendi
Sende diyet yapıyordun değil mi. Valla alerji kaynaklı sanırım ya alerji 3-4. Aylarda pik yaparmış bizim bence şuan öyle hem gaz hem reflü o yüzden bu kadar arttı bence. Aslında kendi çıkarabiliyor çoğu zaman ama o zaman bile bir ağlama halinde oluyor bende anlamadım. Emeklemeye başlayınca rahatlicaz sanırım gaz konusundaBenim kızımın öyle çok büyük bir gaz problemi olmamıştı fakat son 10 gündür geceleri adeta savaşıyor sürekli ıkınma halinde ve ağlayarak uyanıyor gazını çıkarana kadar susmuyor bu yüzden gece uykularımız malesef gittiçözümü nedir inan bilmiyorum aynı şeyi yaşayan vqr mı onu da bilmiyorum. Kimisi atak haftası diyor ama onu da anlayamıyorum tam olarak atak mıdır nedir
Canım bide mamaya başladın ya, bazı mamalar çok gaz yapıyor maalesefSende diyet yapıyordun değil mi. Valla alerji kaynaklı sanırım ya alerji 3-4. Aylarda pik yaparmış bizim bence şuan öyle hem gaz hem reflü o yüzden bu kadar arttı bence. Aslında kendi çıkarabiliyor çoğu zaman ama o zaman bile bir ağlama halinde oluyor bende anlamadım. Emeklemeye başlayınca rahatlicaz sanırım gaz konusunda
Valla kusmasin diye hep kucakta oldugundan bu aralar sırtı yer gördü mü ağlıyor benimki. Probiyotik alacağım bakalım inşallah ise yararCanım bide mamaya başladın ya, bazı mamalar çok gaz yapıyor maalesef
Oyun halısı vs varsa evde oraya koy biraz debelenerek cikarsin
Canım probiyotikte dikkat et bazılarında alerjen maddeler oluyorValla kusmasin diye hep kucakta oldugundan bu aralar sırtı yer gördü mü ağlıyor benimki. Probiyotik alacağım bakalım inşallah ise yarar