• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Kızlar benim çocuklar 2-3 gündür özellikle akşam uykusuna doğru terör estiriyorlar. Tek başlarına oyun oynayan sakin çocuklar birden oyuncakları bıraktılar. Sürekli kucaktalar. Eğer ilgilenmezsen yere bırakırsan kıyamet kopuyor. Biberon reddi var. Yemeği az yiyorlar. Uyku düzenleri zaten bozuldu. Biri ağlamaya başladı mı diğeri de başlıyor. Diş diyor herkes ama ya bu nasıl diş bir türlü çıkmadı 🤬
Ayyy canım aynısı bizde de var özellikle 3 haftadır oyuncakla oynamama sürekli bana gelme,kapıdan çıktığım an yada görüş alanında olmadığım her an ağlama bunların hepsi ayrılık kaygısı başladığı için ve bebeklerin artık anne babalarının onların yanından gidebildiğini fark ettikleri için verilen tepkiler ve çok çok normal ama zor ve yorucu kabul 😅 uyku konusundaysa bizde de aynı uykular komple bozuldu hele 2 gün önce gece saatte bir uyandı ve diştendi kesin.(dün biraz calpol verdik rahat uyudu çünkü) bugün gündüz uykularımız berbattı, şuan da uyandı(uyutali 2 saat 15 dk olmuştu) ve emzirmeden uyutmaya çalıştık 20 dk bana mısın demedi mecbur emziriyorum. Anlayacağın ne gece ne gündüz pek hoş geçmiyor bizde de bu aralar 🙄

Kızlar bir şey soracağım. Bebeğim ne emzik ne biberon kullanıyor. Sağım yaptığım sütler çöp olmaya başlafığı için bi biberon deneyim dedim şansıma bu biberonu alası tuttu. Bir an anlamsız bir kasvete düştüm :( meme reddi yaşar kıyım acaba ya böyle hem emzirip hem biberonla sağım sütünü veren var mı

Kızlar bir şey soracağım. Bebeğim ne emzik ne biberon kullanıyor. Sağım yaptığım sütler çöp olmaya başlafığı için bi biberon deneyim dedim şansıma bu biberonu alası tuttu. Bir an anlamsız bir kasvete düştüm :KK43: meme reddi yaşar kıyım acaba ya böyle hem emzirip hem biberonla sağım sütünü veren var mı
Ben suyu biberonla veriyorum ama başından beri
Sağıp biberonla da verdiğim çok oldu sadece o zamanlar akışı hızlı biberon olmamasına dkkkst etmiştim sorun yaşamadım ama her bebekte bir olmuyor oda var

Bişe olmaz canım korkma bende mfk fodega sabah akşam içiyorum arada 800mg yapıyor toplam. Fazlası idrarla atılıyor.
Peki ben bir şey soracağım Bu ilacı kullanıp faydasını gördünüz mü acaba Ben de almayı düşünüyorum da hani bazı folik asitler gebeliğe yardımcı oluyor Hani hamilelik oluşturuyor ya

Günaydın kızlar
Ben inofolic combi HP kullanırken hamile kaldım ve doktor değiştirdim inofolici söyledim devam et dedi. Günde 2 kere inofolic içiyorum 800 mg folik asit ediyor. Yeni doktor da gebyfoll diye bi vitamin yazdı onda da 400 mg folik asit var. Toplamda 1200mg ediyor. Yeni farkettim bu miktar fazla değil mi? 18 gündür bu şekilde içtim bebeğe birşey olmuş mudur? Fazla folik asit otizm diyolar :KK43:
Peki bir şey soracağım Bu ilacı Ben de kullandım mavi kutulu kapsül şeklinde ve şu an ben 5 aydır kullanıyorum yani bir gebelik elde edemedim Siz bu ilacı kullandıktan ne kadar süre sonra gebelik elde ettiniz

Ben suyu biberonla veriyorum ama başından beri
Sağıp biberonla da verdiğim çok oldu sadece o zamanlar akışı hızlı biberon olmamasına dkkkst etmiştim sorun yaşamadım ama her bebekte bir olmuyor oda var
ben su vermiyorum ve dediğim gibi hiç almadığı için bu güne kadar biberon asla kullanmadık çok gerildim inşallah ben de sizin gibi sorun yaşamam 😱

ben su vermiyorum ve dediğim gibi hiç almadığı için bu güne kadar biberon asla kullanmadık çok gerildim inşallah ben de sizin gibi sorun yaşamam 😱
Ben muchkin in suluğu ile veriyorum artık sütü 😅 oradan su içmeyi öğrendi. Biberon kesinlikle almıyor . İşe başlayacağım mecbur bir yerden alacak sütü , suluktan içecek.

Kızlar benim çocuklar 2-3 gündür özellikle akşam uykusuna doğru terör estiriyorlar. Tek başlarına oyun oynayan sakin çocuklar birden oyuncakları bıraktılar. Sürekli kucaktalar. Eğer ilgilenmezsen yere bırakırsan kıyamet kopuyor. Biberon reddi var. Yemeği az yiyorlar. Uyku düzenleri zaten bozuldu. Biri ağlamaya başladı mı diğeri de başlıyor. Diş diyor herkes ama ya bu nasıl diş bir türlü çıkmadı 🤬
Evet bizimde bir türlü çıkmadı aynı durum var. Elimle yokladım dün alt çenesini keskin bir şey hissettim, damağı delmek üzere diş o yüzden gergin benim bebişim. Her şeye ağlıyor ama her şeye. Kafam kaldırmıyor 😅

Kaç aylık bebişiniz. Biz ek gıdaya geçtik o yüzden su veriyorum ama dediğim gibi öncesinde emzik almadığı dönemde çok sağıp süt verdim çok şükür bi sıkıntı olmadı ama Dr browns kullandım biberon olarak biraz daha akışı yavaş o yüzden sıkıntı olmadığını düşünüyorum. İnşallah sizde problem yaşamazsınız

Kızlar bir şey soracağım. Bebeğim ne emzik ne biberon kullanıyor. Sağım yaptığım sütler çöp olmaya başlafığı için bi biberon deneyim dedim şansıma bu biberonu alası tuttu. Bir an anlamsız bir kasvete düştüm :( meme reddi yaşar kıyım acaba ya böyle hem emzirip hem biberonla sağım sütünü veren var mı
Ben baştan beri emzirme,sağım, mama gidiyorum. Üçüncü ayda bıraktı maalesef sadece geceleri uyku sırasında emiyor. Isırmaya başladığı için de gündüz demiyorum hep sağım gidiyorum. Ama cidden her bebek farklı seninki bırakmaz belki bu zamana kadar gelmiş ne güzel maşallah

Kızlar dün nohut yapmıştım akşama ve gece resmen uykusuz geçti. Gazdandı bence... Haberiniz olsun, bilenler vardır da ben yeni öğrendim :(

Kızlar dün nohut yapmıştım akşama ve gece resmen uykusuz geçti. Gazdandı bence... Haberiniz olsun, bilenler vardır da ben yeni öğrendim :KK43:
Bebişe vermiş miydiniz sizden mi geçtiğini düşündünüz. 8. Ay da artık baklagil verilebiliyor mu et balık sebze gittim bu zamana kadar da baklagil denemedim bi kere mercimek çorbasından verdim biraz sanki oda sıkıntı yaptı diye bir daha denememiştim

Peki ben bir şey soracağım Bu ilacı kullanıp faydasını gördünüz mü acaba Ben de almayı düşünüyorum da hani bazı folik asitler gebeliğe yardımcı oluyor Hani hamilelik oluşturuyor ya
Evet canım faydası oldu gebelige destek için kullandım bende amh düşüklügü fsh yüksekligi vardı fodega adviktor birde amh yükseltici vardı ondan aldım kullandım hamile kaldım düşük yaptım sonra tekrar kaldım şuan bebegim 8 aylık saglıkla kucagımda çok şükür

-kuzeyildizi- -kuzeyildizi- N neyazsambilemedim24 paytakkus paytakkus çok sağolun desteğiniz için 🙏🏻 yani ben birkaç gündür yokluyorum dişlerini ama belirgin bir şey yok. Birden ağlamaya başlıyorlar. Biberonu itiyorlar fln. Kafam karışıyor öyle olunca. Ne yapacağız artık bilmiyorum
Ya birde sanki bebeğim birden büyüdü. Böyle ani büyümelerde çok huysuzluk yapıyor. Ayrılık kaygısı ve dişte eklenince süprizzzz

Bizimde görünen diş yok ama bütün huysuzluklar var maşallah. Ayrılık kaygısı da çok kötü birşeymiş kimse de durmuyor. Umarım geçici bir süreçtir 2 yaşa kadar devam edebilir diyen var🤕

Canım benim kocaman öpüyorum seni. Her uyumadığında ağlıyorum uykusuzluk çok zor. Deneyeceğim çok sağol. Diş kaşındığını nasıl anladınız ? Uyku gerilemesi nasıl geçti ?
Ya ben de kocaman sarılıyorum sana🙏
Benim kızımın üç aydan itibaren salyasi çok akmaya baslamisti, elleri hep ağzındaydi. Daha birkaç gün önce çıkardı ilk disini ama çıkarma süreci çok uzun sürdü. Uyku gerilemesi tam anlamıyla geçti diyemem yani zaman zaman yine uyumak istemiyor. Sadece biraz daha sakinlestim diyebilirim yani uyumadi diye panik yapmadan onu sevip okşayarak belli rutinleri tekrar tekrar yaparak uykuyu ona hatırlatıyorum. 😊

Bebişe vermiş miydiniz sizden mi geçtiğini düşündünüz. 8. Ay da artık baklagil verilebiliyor mu et balık sebze gittim bu zamana kadar da baklagil denemedim bi kere mercimek çorbasından verdim biraz sanki oda sıkıntı yaptı diye bir daha denememiştim
Yok kendim yedim o yüzden oldu diye düşünüyorum eğer başka bi sıkıntı olmadıysa sanki cips yeyince de oldu geçen. 😀

Back