Şimdi ben bir kere denize gittim bebisle. Çanakkale'ye gittik 3-4 saat sürdü yol. Bebek hiç mutlu olmaditatile gelmeden once gece uykumuz guzeldi, ilk 2 gun burda sorun oldu sicaklik ve sesten oturu. evde ben sessiz ve klima serinliginde uyutuyodum, eve donelim dedim hatta ilk gundengece uyumadi diye belki de gunduz uyudu, dun gece en serin odaya gectik, ayvaliktayiz esiyor biraz, dun iyi uyuduk sukur, ama bugun yine gunduz uykusu biraz fazla. temiz hava belki diye dusundum, istanbul ile buranin havasi cok farkli tabi golden tatile gittiginde daha kucuktu gerci bebekler, simdi 3 ayi devirdik, her hafta farkli birseyleri oluyor.
banlanma gecici bence, komple gidince hesap silinmis gibi bisey yaziyor galiba o tarz biseyler goruyodum. ama sinir olup kizlar geri gelmez belki diye de dusunuyorumben kesin cok sinir olurdum cunku.
Ya gitmeyinGitmeden vedami edeyim dedimbeni bilenler bilirsiniz vedasiz gitmem
Kız deme öyle seni de banlamasinlarHangi şeytanın işi bu(bazı) sessiz okurlar bi işe yaramadığı gibi ortalık karıştırmış anlaşılan . Topic bomboş kalmış
bomboş kalmış baksana, sorunu sıkıntısı olan yazıyordu ne güzelKız deme öyle seni de banlamasinlar
Evet öyleydibomboş kalmış baksana, sorunu sıkıntısı olan yazıyordu ne güzel
bebeğin nasıl oldu geçen gün çok kusuyodu ya hani doktora gittiniz miHerkesin gitmesine çok üzüldüm ben sürekli dert yaniyordum buradagüzel aktif bir yerdi, birkaç güne düzelir insallahh
Aaa ne oldu burada böyleMadem ben yalnız kaldım grubu bu hale getiren aptala sesleniyorum şimdi günlük mü tutayım burda ben ne kazandın bu nasıl kibir bu neye öfke bir senedir bu insanlar burda sohbet ediyor ayıp değil mi sosyal çevrende de böyle insanları sürekli şikayet eden 3 yaşında bebe gibi mi davranıyorsun gerçekten pes daha denecek var da grupta denmez
Gittik canım kan tahlili, idrar tahlili, karın ultrasonu temiz çok şükür. Ya alerjiden kaynaklı ya reflüden ama ilaçlar işe yaramıyor hala çok kusuyor maalesef. Gastro doktoru bir süre emzirmeden sadece alerji mamasiyla gidelim dedi ama ben emzirmeyi bırakmayı hayal bile edemiyorumbebeğin nasıl oldu geçen gün çok kusuyodu ya hani doktora gittiniz mi
Ya canım benim, çok zor gerçektenGittik canım kan tahlili, idrar tahlili, karın ultrasonu temiz çok şükür. Ya alerjiden kaynaklı ya reflüden ama ilaçlar işe yaramıyor hala çok kusuyor maalesef. Gastro doktoru bir süre emzirmeden sadece alerji mamasiyla gidelim dedi ama ben emzirmeyi bırakmayı hayal bile edemiyorumçok üzülüyorum bu duruma ama emzirmeyi bırakmadan bir şekilde geçireceğiz bu günleri de diye dua ediyorum
Benim annem yapmıştı tarhana ben nasip olursa onu vermek istiyorum. Tabi önce basit şeylerden başlayacağım. Süt alerjisi için önce bir deneme yaptıktan sonra tarhana vericem. İnşallah o zamana geçer alerjisiKızlar ek gıda için tarhana yapacak olan var mı ben yarın yapacağım bol sebzeli bir tarhana sebze yedirmenin kolay yolu
Diyet yapmak çok zor gerçekten. Ben rota aşısını yaptırdıktan sonra düzeldi şimdilik. Tesadüf mü bilmiyorumBenim annem yapmıştı tarhana ben nasip olursa onu vermek istiyorum. Tabi önce basit şeylerden başlayacağım. Süt alerjisi için önce bir deneme yaptıktan sonra tarhana vericem. İnşallah o zamana geçer alerjisi
Of çok üzüldüm o gün ama Allaha şükür ki tahliller temiz çıkmış. Biz bile defalarca kusunca o kadar rahatsız oluyorsak o yavrucağı düşünemedim. Yine de Allah beterinden korusun canım. Eğer sağlığı söz konusuysa alerji mamasını bi dene derim ben. Sütünü de düzenli sağarsın azalmasın diye. Dolaba atarsın bebiş iyileşince verirsin. Mamaya rağmen düzelme olmazsa yine emzirmeye devam edersinGittik canım kan tahlili, idrar tahlili, karın ultrasonu temiz çok şükür. Ya alerjiden kaynaklı ya reflüden ama ilaçlar işe yaramıyor hala çok kusuyor maalesef. Gastro doktoru bir süre emzirmeden sadece alerji mamasiyla gidelim dedi ama ben emzirmeyi bırakmayı hayal bile edemiyorumçok üzülüyorum bu duruma ama emzirmeyi bırakmadan bir şekilde geçireceğiz bu günleri de diye dua ediyorum
Şimdilik süt(kivam artırıcı koyuyorum)+ mama şeklinde gidiyorum mamayı çok içmiyor 20-30 CC 2 saatte bir içiyor. 1 hafta sonraki kilosuna bakıp eğer kilo aldıysa emzirmeyi kesmeyecegim. Dün çok ağladım düşüncesi bile beni mahvetti ama bugün daha iyiyim her yolu denicem tabi ki onun sağlığı öncelikli olarakYa canım benim, çok zor gerçekteneğer bırakma durumun olursa sütünü sağ, kesilmesin süt.