2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ayyy canım aynısı bizde de var özellikle 3 haftadır oyuncakla oynamama sürekli bana gelme,kapıdan çıktığım an yada görüş alanında olmadığım her an ağlama bunların hepsi ayrılık kaygısı başladığı için ve bebeklerin artık anne babalarının onların yanından gidebildiğini fark ettikleri için verilen tepkiler ve çok çok normal ama zor ve yorucu kabul uyku konusundaysa bizde de aynı uykular komple bozuldu hele 2 gün önce gece saatte bir uyandı ve diştendi kesin.(dün biraz calpol verdik rahat uyudu çünkü) bugün gündüz uykularımız berbattı, şuan da uyandı(uyutali 2 saat 15 dk olmuştu) ve emzirmeden uyutmaya çalıştık 20 dk bana mısın demedi mecbur emziriyorum. Anlayacağın ne gece ne gündüz pek hoş geçmiyor bizde de bu aralar

Kızlar bir şey soracağım. Bebeğim ne emzik ne biberon kullanıyor. Sağım yaptığım sütler çöp olmaya başlafığı için bi biberon deneyim dedim şansıma bu biberonu alası tuttu. Bir an anlamsız bir kasvete düştüm meme reddi yaşar kıyım acaba ya böyle hem emzirip hem biberonla sağım sütünü veren var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…