- 8 Temmuz 2024
- 333
- 171
- 28
Evet bir hafta sonraki kilosuna bakacağım emzirme+mama gidiyorum şuanda. Eğer kilo almışsa emzirmeye devam edeceğim mamayla destekleyecegim. İnşallah kilo alımı olurOf çok üzüldüm o gün ama Allaha şükür ki tahliller temiz çıkmış. Biz bile defalarca kusunca o kadar rahatsız oluyorsak o yavrucağı düşünemedim. Yine de Allah beterinden korusun canım. Eğer sağlığı söz konusuysa alerji mamasını bi dene derim ben. Sütünü de düzenli sağarsın azalmasın diye. Dolaba atarsın bebiş iyileşince verirsin. Mamaya rağmen düzelme olmazsa yine emzirmeye devam edersin
Düzenlediğini nereden anladınız pekiiiDiyet yapmak çok zor gerçekten. Ben rota aşısını yaptırdıktan sonra düzeldi şimdilik. Tesadüf mü bilmiyorum
Normal canım, daha da kötü görünmeye başlayacak. Kabuk atacak hatta iltihapli görünebilir sakın dokunmayın. Bu aşının tuttuğunu gösteriyor. Zamanla kabul ve iltihapta geçip bizim kolumuzda olduğu gibi olacakEki Görüntüle 3471616 kizlar 2. ay aşı yerimiz bu şekilde kabardı ve kızardı bu hafta. Sizinde böyle mi aşı yeri normal mi
Sanırım benim bebişte de bir duzelme oldu. Şimdi yumurtayı açtım bebişte bir sorun yok. Bu cumartesi doktorla görüşüp bir gıda daha açmayı düşünüyorum. Rota içerisinde yer alan mikroorganizma sanıyorum bağırsak florasini dengelediDüzenlediğini nereden anladınız pekiii
verem asisi tutmus, bizim de izi yeni ciktiEki Görüntüle 3471616 kizlar 2. ay aşı yerimiz bu şekilde kabardı ve kızardı bu hafta. Sizinde böyle mi aşı yeri normal mi
Ay çok sevindim inşallah bizde de olmuşturSanırım benim bebişte de bir duzelme oldu. Şimdi yumurtayı açtım bebişte bir sorun yok. Bu cumartesi doktorla görüşüp bir gıda daha açmayı düşünüyorum. Rota içerisinde yer alan mikroorganizma sanıyorum bağırsak florasini dengeledi
Ya duydum aslında böyle olabildiğini de insan birkez daha duymak istiyor her şeyden tedirgin oluyoru
verem asisi tutmus, bizim de izi yeni cikti
Ay aman maşallah. İnşallah evin hep bebeğin gülücükleri ile dolarAy çok sevindim inşallah bizde de olmuşturBende bugün bir diyetisyenle görüşeceğim alerji için açmaya başlayacağım 2.5 ay oldu diyete başlayalı. Bugün 2 kez meme+mama ile besledim şimdilik kusmadi. Evde şiiişştt sessizlik bugün en mutlu günüm diye geziyorum valla
İnsan panik oluyor ya. Onlar dünyaya adapte olmaya çalışırken bizde onlara adapte olmaya çalışıyoruz. Sanki biz onlardan daha çok zorlanıyoruzYa duydum aslında böyle olabildiğini de insan birkez daha duymak istiyor her şeyden tedirgin oluyor
YaaAy aman maşallah. İnşallah evin hep bebeğin gülücükleri ile dolar
Yaa gece çok zor olur maalesef doğru. Heleki biberon tutmuyosa..İnşallah kilo alır da memeyle yolunuz ayrılmazEvet bir hafta sonraki kilosuna bakacağım emzirme+mama gidiyorum şuanda. Eğer kilo almışsa emzirmeye devam edeceğim mamayla destekleyecegim. İnşallah kilo alımı olurbiberon da almıyor benim bebiş o yuuzden gece beslemesi çok zor olur bana
4 aylık olduk bizee sadece kırmızı iz var. Herkeste kabarma iltihaplanma olmayabilir dedi hemşiremizEki Görüntüle 3471616 kizlar 2. ay aşı yerimiz bu şekilde kabardı ve kızardı bu hafta. Sizinde böyle mi aşı yeri normal mi
İki şekilde olması da normal o zaman4 aylık olduk bizee sadece kırmızı iz var. Herkeste kabarma iltihaplanma olmayabilir dedi hemşiremiz
Ay inşallah ya gözünün içine bakıyorum kusmasın diye güzel gider umarımmYaa gece çok zor olur maalesef doğru. Heleki biberon tutmuyosa..İnşallah kilo alır da memeyle yolunuz ayrılmaz
Kızlar ben dün Nisan annelerinde görüp bugün yere yorgan attım ve bebişi yere koydumartık yuvarlana yuvarlana babıldıyor. Koltukta bırakıp tuvalete gitmeye korkuyodum. Rahatça yuvarlanıp belki kolayca yüzüstü dönmeyi vs de öğrenir herhalde
Şimdi bebisler öğrendiklerini gece de tekrar etmek istiyormuş, bu da bir gelisim basamağıBende yere oyun halısına koymaya başladıktan sonra yüzüstü dönmeye başlamıştı, iyi mi yaptık kötü mü yaptık bilmiyorum şimdide beşikte dönmeye çalışmaktan uyumuyor
Kusmaz inşallah, benim bebegimde kilo almaya başladı şükür. Yumurtayi açtığımdan beri iyi. Sutumuzun kalitesi düştü hiç bişey yememektenAy inşallah ya gözünün içine bakıyorum kusmasın diye güzel gider umarımm
Bizde mukuslu ve bazen çok az kan oluyordu artık olmuyorDüzenlediğini nereden anladınız pekiii