2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayy bizde de bir kaç gündür emmesi azalmıştır. Dedim gezerek emsin. Gezerek emdi tuttu memeyi. Ama benim ki tosun olunca alışmasa iyi olacak. Bileklerim taşımıyor artık. Yatarak hep geceleri emiyor. O rahatlık oluyor geceleri benim için.

Son düzenleme:
Bizimde öyle Sarı kabuk oldu. 1 saat mümkün değil bekletmez ki çığlık çığlığa ağlıyor. Şampuanı alacaktım geçtiğimiz haftalarda unutmuşum. Alayım bu sefer unutmadan.

Kız benimki resmen memeye gelince öğürüyor

Yuksek ihtimal karpal tunel.benim vardi hamilelikte gecti.simdi bambaska bir yerden agriyor.bukmekten zannimca..

Bizimde öyle Sarı kabuk oldu. 1 saat mümkün değil bekletmez ki çığlık çığlığa ağlıyor. Şampuanı alacaktım geçtiğimiz haftalarda unutmuşum. Alayım bu sefer unutmadan.
Allah Allah kafasında zeytinyağı olduğunu nasıl fark ediyor ki kaşındırıyor mu acaba

Kızlar bebisleriniz bir şeylere uzanmaya başladı mı? Benimki 2 gündür elimde bir oyuncağını görüp dikkatini çektiyse uzanıyor ve alınca aferin diyorum alkış yapıyorum gülüyor. Bilinçli yapıyor bence ama 3 ay erken mi bunun için bilemedim de

Uzanıyor nesneyi tutuyor ağzına götürüyor canım. Tabi o denge bizlerdeki gibi seri değil ama çabalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…