Ayy bizde de bir kaç gündür emmesi azalmıştır. Dedim gezerek emsin. Gezerek emdi tuttu memeyi. Ama benim ki tosun olunca alışmasa iyi olacak. Bileklerim taşımıyor artık. Yatarak hep geceleri emiyor. O rahatlık oluyor geceleri benim için.Canım bunu ben de yaşıyorum. Dr artık etrafı görmeye başladı merak ediyor o yüzden emmeyebilir dedi. Ben başta biraz zorluyorum çığlık çığlığa ağlıyordu kucağıma yatirdigimda memeyi görmese bile ağlıyordu. Sonra zorlamayı bıraktım. Burada ayakta emzir gezerek emzir gibi tavsiyeleri görünce bir gün akşam loş ışıkta önce ayakta emzirdim, memeden çekilince gemzye başladım tekrar tuttu. Yorulunca oturdum memeyi bırakınca ayağa kalktım. İkinci memeyi de yatarak emzirdim. İkisini de emdi. Vazgecseydim nasıl olsa istemiyor diye gece sık uyanacakti. Bir de açmış ona rağmen istemiyormuş şok oldum o kadar emince. Şimdi genel olarak gezerek emmeyi seviyor. Çok aciktiysa oturarak emiyor dikkati dagilinca kalkıyorum ayağa. Özellikle uyku öncesi yatarak emzirme olayını sevdim. Daha bir mayisiyor sanki. Bu süreçte sağanak vermeyi ya da mama vermeyi düşünmedim çünkü biz emzirdikce süt iniyor. Dün mesela ikisini de emdi yatırdım uyumadı. Tekrar aldım emzirirken süt indi tekrar. Sen gezerek vs dene memeyi tetiklet pes etme. Süt uretimin de artar. Bizim de son ay kilo alımı düştü ama Dr gelişimi normal gittikçe kilo alımı azalacak dedi
Ya şu cevaba gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Kız insanın tüm fotoğrafları yakıp yırtması ne zamandır nasıl aklında olabilirAy boşver iyi oldu ya aklımdaydı ne zamandır
Bizimde öyle Sarı kabuk oldu. 1 saat mümkün değil bekletmez ki çığlık çığlığa ağlıyor. Şampuanı alacaktım geçtiğimiz haftalarda unutmuşum. Alayım bu sefer unutmadan.Ben 1 saat falan bekletiyorum zeytinyağını sonra tarıyorum bizim çok fazlaydı konak derisi sapsarı kabuk bağlamıştı. Mustela Konak şampuanı da aldım banyoda da onunla yıkıyorum çıkınca yine tarıyorum büyük oranda geçti. Şimdi hafif kepek gibi görünüyor sıfırlanmadı henüz
Kız benimki resmen memeye gelince öğürüyorYanlış anlama lütfen beni birşey soracağım ama seni asla üzmek istemiyorum çünkü ikimizin de aynı şeyi yaşadığını biliyorum. Memeyi o mu istemiyor? Çekerken mi zorlanıyor yoksa sütün mü gelmiyor? Ben bugün makineyle sağım yaptım zar zor 120 ml çekti her iki memeden de. Biberona koyup verince hemen içiyor. Birde hipp mamaya bayılıyor. Memede çığlık atıyor
Ay bizimkide aynı böyle çizgi gibi döküldüDoğal aşkım anne saçı dökülür ensesinin üstü dökük bizde deEki Görüntüle 3467787
Yuksek ihtimal karpal tunel.benim vardi hamilelikte gecti.simdi bambaska bir yerden agriyor.bukmekten zannimca..Benim bileğim tutmuyor yaşimdi ise de başlayınca daha kötü olcam kesin karpal tünel mi ne deniyordu. Bileğimden avcumun içine elektrikler capriyor resmen. Bir süre sonra elim pert oluyor çocuğu nasil tutcam bilemiyorum ağrıdan. Oturunca da ağlıyor yatarken de omzum çok kötü oluyor. Emsinler diye yakında amuda kalkcaz valla
Peki ya benim karmam nolcaak.hic memeye gelmezdi.simdi meme istiyor mama istemiyor ama sutum yetcek kadar yok kiKız benimki resmen memeye gelince öğürüyor
Benimde bugun ilk defa dikkatimi cekti ustu basi yatak hep sac icinde..Ay bizimkide aynı böyle çizgi gibi döküldü
Neden emmiyodu ki canım sütün varBenim oğlan biberona geçmeden önce de emmiyordu ben maalesef mecbur kaldım
Benimkinin yamuk ya.o tarafa yatirdim.kolumla ordan tuttum hatta sol kolu sakatladim ama pekte bir gelisme olmadi.anne karninda hep ayni yere yatmis demisti doktor.Kızlar bebeklerinizin kafa şekli nasıl oldu bakmayı unutmayin
Allah allah anne karnındaki durusta mi etkiliyormus vay be neresinde var yamuklukBenimkinin yamuk ya.o tarafa yatirdim.kolumla ordan tuttum hatta sol kolu sakatladim ama pekte bir gelisme olmadi.anne karninda hep ayni yere yatmis demisti doktor.
Tutmuyo mu halaKız benimki resmen memeye gelince öğürüyor
Allah Allah kafasında zeytinyağı olduğunu nasıl fark ediyor ki kaşındırıyor mu acabaBizimde öyle Sarı kabuk oldu. 1 saat mümkün değil bekletmez ki çığlık çığlığa ağlıyor. Şampuanı alacaktım geçtiğimiz haftalarda unutmuşum. Alayım bu sefer unutmadan.
Ayy nasıl dökülmüş öyle kız hep sırt üstü yatıyor heraldeDoğal aşkım anne saçı dökülür ensesinin üstü dökük bizde deEki Görüntüle 3467787
Yatmıyoooor sallıyoruz uyusun diye sürekli benim bebemmm yatmıyoooor arkadaşlar diken var yatmıyorAyy nasıl dökülmüş öyle kız hep sırt üstü yatıyor heralde
Galiba, aylardır hep aynı tepkiyi veriyor.Allah Allah kafasında zeytinyağı olduğunu nasıl fark ediyor ki kaşındırıyor mu acaba
Ay biz bu süt işini niye oturtamadık yaPeki ya benim karmam nolcaak.hic memeye gelmezdi.simdi meme istiyor mama istemiyor ama sutum yetcek kadar yok kisavas veriyorum dunden beri
Sağıyorum yok denecek kadar az çıkıyorTutmuyo mu halasüt işini napıyosun sağıyo musun
Uzanıyor nesneyi tutuyor ağzına götürüyor canım. Tabi o denge bizlerdeki gibi seri değil ama çabalıyorKızlar bebisleriniz bir şeylere uzanmaya başladı mı? Benimki 2 gündür elimde bir oyuncağını görüp dikkatini çektiyse uzanıyor ve alınca aferin diyorum alkış yapıyorum gülüyor. Bilinçli yapıyor bence ama 3 ay erken mi bunun için bilemedim de