- 27 Ekim 2024
- 33
- 10
- 28
Merhaba ben direkt montessori yatak takımı aldım daha geçmedim ama yine olsa yine alırım sadece ben biraz görsel odaklı almıştım şimdi alsam belki üzeri daha açık tercih edebilirimkizlar selam nasilsiniz? ben yatak degistiricem de montessori yataklar hakkinda ne dusunuyosunuz? oglum cok hareketli bende kucukken besigime tirmanir atlarmisim o yuzden yuksek korkuluklu yataklar yerine montessori dusunuyorum
Biz doğduklarından beri SMA veriyoruz. Genelde tadı seviliyor diye tercih etmiştik. Sonra başka markaları beğenmezlerse diye değiştirmek istemedik.Arkadaşlar tadı güzel olan gaz yapmayan kusturmayan mama arıyorum önerisi olacak olan var mı? İkizlerim şimdiye kadar anne sütüyle beslendi bu hafta mama destegi yapmam gerekti falat mamayı yemiyorlar. Zar zor bazen uykularında yiyorlar.
Prematüre dogdular aşırı derecede gaz problemleri vardı hala yaşıyoruz, reflüleri var kusuyorlar. Hipp combiotic deniyoruz hiç sevmediler, hoş kokusu vs benimde hiç hoşuma gitmedi ama alışmaları gerekiyor artık sütüm ikisine birden yetmiyor.
Ama bu ay için 400 Gr çok normal bir alım. Doktorumuz artık 400-600 arası bekliyoruz dedi..birde çok hareketlendiler kilo alımları az olup zihinsel ve sosyal açıdan gelişmeye başladıkları döneme girdiler benceYumurtaya başlayınca benim bebeğimde kilo almaya başladı bende her gün bir tam avakado+1 yumurta yedim o ay her gün. 800 gram zar zor aldırdımşimdi bu ay bence 400 gr aldı ağırlığında çok bir değişiklik yok gibi
Yorumlarda gaz yaptıgını okumuştum öyle bir etki oldu mu siz de?Biz doğduklarından beri SMA veriyoruz. Genelde tadı seviliyor diye tercih etmiştik. Sonra başka markaları beğenmezlerse diye değiştirmek istemedik.
Evet artık yemeklere dadanıyor uzanıyor, oyuncakları ile oynuyor çok keyifli geçiyor artık günlerimizAma bu ay için 400 Gr çok normal bir alım. Doktorumuz artık 400-600 arası bekliyoruz dedi..birde çok hareketlendiler kilo alımları az olup zihinsel ve sosyal açıdan gelişmeye başladıkları döneme girdiler bence
Sorun yaşanmaz inşallahBizimde öyleydi hem sarısı hem beyazına var sütede var. Çok dikkat ettiğim halde geçmiyordu. Şimdi yeni yeni geçmeye başladı. Ama bazen bilmediğim şeylerden tekrar alevleniyor.
Şimdi tekrar dr gittiğimde fırınlamış ürünler ile diyeti açacağım inşaAllah bakalım
evet benimki de besik istemiyor sigmiyor cok rahatiz oluyor geceleri bi de cok yuksek korkuluklu da yatiramiyorum ben yataktan alamiyorum boyum kisaMontesori sizin durumunuzda çok mantıklı. Ben ikea divana korkuluk taktım bebeği onda yatırıyorum şuanbeşikte yatmak istemiyor artık
bende bu iki model arasi kararsizim, bir de kapili mi olsa kapisiz mi daha iyi onu bilemedimMerhaba ben direkt montessori yatak takımı aldım daha geçmedim ama yine olsa yine alırım sadece ben biraz görsel odaklı almıştım şimdi alsam belki üzeri daha açık tercih edebilirim
bizde son ay kilo almadik gibi bir sey ama cok hareketli ondandir diye dusunuyorum hani 10300den 10500e filan cikti maksimum ki cook emiyor ve yiyor bu araAma bu ay için 400 Gr çok normal bir alım. Doktorumuz artık 400-600 arası bekliyoruz dedi..birde çok hareketlendiler kilo alımları az olup zihinsel ve sosyal açıdan gelişmeye başladıkları döneme girdiler bence
Önceden hiç geçmiyordu sürekli kızarıktı sıkı diyet yaptığım halde. Organik elma sirkesi sulandırıp sıktım yüzüne çok kaşıdıkça onun faydası mı yoksa artık hafifledi ondan mı bilmiyorum ama geçmeye başladı çok şükür. Tabi yine yaramayan birşey yersem çok çabuk kızarıyo ama eskisi gibi geç iyileşmiyorSorun yaşanmaz inşallahnasıl geçiyor peki yüzü doğal bi yöntem var mı bildiğiniz
Bizim de ikizlerimiz var. Çok şükür gazdan perişan olmadık ama formül mama ister istemez biraz gaz ve kabızlığa neden oluyor. O yüzden uzun süre nurse harvey kullandık. Sma'nın gaz önleyici, probiyotik takviyeli ürünleri de var. Mesela 2 numara öyle. Bir sıkıntı yaşamadık. Hem bebişler de artık yerinde durmuyor. Daha da rahatladık.Yorumlarda gaz yaptıgını okumuştum öyle bir etki oldu mu siz de?
Gaz konusunda hala sıkıntılılar birde mamadan dolayı sıkıntı ceksinler istemiyorum
Ek gıdada azalıyor diyorlar inşallah atlatacağız bugünleriÖnceden hiç geçmiyordu sürekli kızarıktı sıkı diyet yaptığım halde. Organik elma sirkesi sulandırıp sıktım yüzüne çok kaşıdıkça onun faydası mı yoksa artık hafifledi ondan mı bilmiyorum ama geçmeye başladı çok şükür. Tabi yine yaramayan birşey yersem çok çabuk kızarıyo ama eskisi gibi geç iyileşmiyor
Oyyy maşallahbizde son ay kilo almadik gibi bir sey ama cok hareketli ondandir diye dusunuyorum hani 10300den 10500e filan cikti maksimum ki cook emiyor ve yiyor bu ara
Bizim hiç yüzünde çıkmazdı yenidoğan dönemi hariç. Antibiyotik kullandık alerjisi çıktı antibiyotige o Zaman yüzünde pütürlü sivilcelenmeler çıktı hala biraz var onlardan geçmediÖnceden hiç geçmiyordu sürekli kızarıktı sıkı diyet yaptığım halde. Organik elma sirkesi sulandırıp sıktım yüzüne çok kaşıdıkça onun faydası mı yoksa artık hafifledi ondan mı bilmiyorum ama geçmeye başladı çok şükür. Tabi yine yaramayan birşey yersem çok çabuk kızarıyo ama eskisi gibi geç iyileşmiyor
Ay kesinlikle ya bizim İlk 3 ay dehşet Zorlu geçti o zamanları hatırlamak istemiyorum ama bugünleri daha çok yaşasak keşke diyorumEvet artık yemeklere dadanıyor uzanıyor, oyuncakları ile oynuyor çok keyifli geçiyor artık günlerimiz
Bu kapalı sayılmaz bence alttaki benimki baya baya kapalı görsel yükleyemeye çalışacağım sabahbende bu iki model arasi kararsizim, bir de kapili mi olsa kapisiz mi daha iyi onu bilemedimEki Görüntüle 3501631 Eki Görüntüle 3501630
3 sabah uykusu çok erken başlarsa süreç 1 şekerleme fakat süreler ortalama şöyleKızlar şuan bebekleriniz günde kaç uyku yapıyor?
Ben 2 uyku yaptırıyorum artık çok mu az acaba3 sabah uykusu çok erken başlarsa süreç 1 şekerleme fakat süreler ortalama şöyle
1.uyku 1-1,5 saat bazen 40-50 dk
2.uyku 30 dk
3.uyku 40-45 dk
Şekerleme 12-20 dk