2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
kizlar selam nasilsiniz? ben yatak degistiricem de montessori yataklar hakkinda ne dusunuyosunuz? oglum cok hareketli bende kucukken besigime tirmanir atlarmisim o yuzden yuksek korkuluklu yataklar yerine montessori dusunuyorum
Merhaba ben direkt montessori yatak takımı aldım daha geçmedim ama yine olsa yine alırım sadece ben biraz görsel odaklı almıştım şimdi alsam belki üzeri daha açık tercih edebilirim

Biz doğduklarından beri SMA veriyoruz. Genelde tadı seviliyor diye tercih etmiştik. Sonra başka markaları beğenmezlerse diye değiştirmek istemedik.

Ama bu ay için 400 Gr çok normal bir alım. Doktorumuz artık 400-600 arası bekliyoruz dedi..birde çok hareketlendiler kilo alımları az olup zihinsel ve sosyal açıdan gelişmeye başladıkları döneme girdiler bence

Biz doğduklarından beri SMA veriyoruz. Genelde tadı seviliyor diye tercih etmiştik. Sonra başka markaları beğenmezlerse diye değiştirmek istemedik.
Yorumlarda gaz yaptıgını okumuştum öyle bir etki oldu mu siz de?
Gaz konusunda hala sıkıntılılar birde mamadan dolayı sıkıntı ceksinler istemiyorum

Evet artık yemeklere dadanıyor uzanıyor, oyuncakları ile oynuyor çok keyifli geçiyor artık günlerimiz

Sorun yaşanmaz inşallah nasıl geçiyor peki yüzü doğal bi yöntem var mı bildiğiniz

Montesori sizin durumunuzda çok mantıklı. Ben ikea divana korkuluk taktım bebeği onda yatırıyorum şuan beşikte yatmak istemiyor artık
evet benimki de besik istemiyor sigmiyor cok rahatiz oluyor geceleri bi de cok yuksek korkuluklu da yatiramiyorum ben yataktan alamiyorum boyum kisa kisa kenarlardan da elini bacagini cikariyor hahahah

Merhaba ben direkt montessori yatak takımı aldım daha geçmedim ama yine olsa yine alırım sadece ben biraz görsel odaklı almıştım şimdi alsam belki üzeri daha açık tercih edebilirim
bende bu iki model arasi kararsizim, bir de kapili mi olsa kapisiz mi daha iyi onu bilemedim

bizde son ay kilo almadik gibi bir sey ama cok hareketli ondandir diye dusunuyorum hani 10300den 10500e filan cikti maksimum ki cook emiyor ve yiyor bu ara

Sorun yaşanmaz inşallah nasıl geçiyor peki yüzü doğal bi yöntem var mı bildiğiniz
Önceden hiç geçmiyordu sürekli kızarıktı sıkı diyet yaptığım halde. Organik elma sirkesi sulandırıp sıktım yüzüne çok kaşıdıkça onun faydası mı yoksa artık hafifledi ondan mı bilmiyorum ama geçmeye başladı çok şükür. Tabi yine yaramayan birşey yersem çok çabuk kızarıyo ama eskisi gibi geç iyileşmiyor

Yorumlarda gaz yaptıgını okumuştum öyle bir etki oldu mu siz de?
Gaz konusunda hala sıkıntılılar birde mamadan dolayı sıkıntı ceksinler istemiyorum
Bizim de ikizlerimiz var. Çok şükür gazdan perişan olmadık ama formül mama ister istemez biraz gaz ve kabızlığa neden oluyor. O yüzden uzun süre nurse harvey kullandık. Sma'nın gaz önleyici, probiyotik takviyeli ürünleri de var. Mesela 2 numara öyle. Bir sıkıntı yaşamadık. Hem bebişler de artık yerinde durmuyor. Daha da rahatladık.

Ek gıdada azalıyor diyorlar inşallah atlatacağız bugünleri

bizde son ay kilo almadik gibi bir sey ama cok hareketli ondandir diye dusunuyorum hani 10300den 10500e filan cikti maksimum ki cook emiyor ve yiyor bu ara
Oyyy maşallah bence de çok hareketlendiler o yüzden artık baya azalır kilo almaları . Sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil ya hele belli bir aydan sonra bakılmıyor bile kiloya

Bizim hiç yüzünde çıkmazdı yenidoğan dönemi hariç. Antibiyotik kullandık alerjisi çıktı antibiyotige o Zaman yüzünde pütürlü sivilcelenmeler çıktı hala biraz var onlardan geçmedi

kızlar şimdi bebişler dönmeye başkıyor apd ye göre güvenli uykuda beşik boş olmalı. Ama biim beşik kaos içinde. bebiş yan yatmak istiyor diye ona uygun yastıklarla destekliyordum. Ama son zamanlarda bunları hareket ettirip dönüyor korkuyorum Allah korusun. Bebekleriniz nasıl uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…