Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde lekelenme olmuş bende adet olcam sanırımKızlar az önce WC’de koyu kahve kan gelmiş gördüm regl mi oluyorum acaba bu doğumda erken olmuş olcam
Bebeği uyuttuk kahve keyfi yapıyorduk balkonda bizim max dışarı gezmesiAyyy bugün burası ne sessiz
Herkes kocasıyla bebekleriyle pazar gezmelerine çıkmış belli
Duş aldırdın mı canım bir ılık duş aldırıp masaj yap istersen iyi gelebilir temiz havada iyi olabilir yürüyüş falanBebeğim 5 den beri uyumuyor altı temiz gazı çıktı kakasını yaptı. Sürekli emziriyorum. Mama da verdim. Hala ağlıyor ne yapmam lazım acaba
uyku arasi acilip uykusuz kaldiginda da agliyor benimkisi, uykusuz kalinca kolay uyuyacagini dusunurken her defasinda daha zor uyuyor, uyumamak icin direniyor resmen. yuruyerek ve salinarak kucakta biberonla besleyince biraz sakinliyor ve gozleri kaymaya basliyor. en kotu senaryoda cok aglayip bayiliyor kucagimdaBebeğim 5 den beri uyumuyor altı temiz gazı çıktı kakasını yaptı. Sürekli emziriyorum. Mama da verdim. Hala ağlıyor ne yapmam lazım acaba
Sabah duş aldırdım. 27 günlük daha dışarıya çıkarmaya da korkuyorumDuş aldırdın mı canım bir ılık duş aldırıp masaj yap istersen iyi gelebilir temiz havada iyi olabilir yürüyüş falan
Evde full kucağımızda gezdiriyoruz oturtmuyor bileuyku arasi acilip uykusuz kaldiginda da agliyor benimkisi, uykusuz kalinca kolay uyuyacagini dusunurken her defasinda daha zor uyuyor, uyumamak icin direniyor resmen. yuruyerek ve salinarak kucakta biberonla besleyince biraz sakinliyor ve gozleri kaymaya basliyor. en kotu senaryoda cok aglayip bayiliyor kucagimda
Ayy bizimkide bugün aşırı huysuzdu ben cesaret edemedim çıkmaya aynıları başıma gelir diyeBiz gezmeye çıktık ensesine kadar kaka yapmış çığlık kıyamet eve döndük, arabada değiştireyim dedim bi yandan emmek istiyo durmuyo eşime dedim gezmek benim neyime eve götür beni o anki telaşla emziğimizi de düşürmüşüz bu aventler tekli satılıyor mu acaba yedeklemem lazım 1 tane kalmış oldu
Kızz benimki bugün rekorunu kırdı öğlen 12den beri sadece kucağımda uyukladı aslaaa derin yatmadı şimdi yatırdım bakalım inşallah uyanmaz aminnnTövbe haşa evdeyiz bebek uyutmaya çalışıyoruz sabahtan beri
Benim balkon keyfim sigarayı 3 fırt çekip içeri geri kaçmakBebeği uyuttuk kahve keyfi yapıyorduk balkonda bizim max dışarı gezmesi
Yaa güvenilir mi,kargo ücreti ve gümrük ücreti yok muTemu diye bir site var Çinden mi ne geliyor aliexpress gibi ordan kıyafet felan sldım müslin çok güzel
Kız o temuyu kim çıkardıysaa 2 günde 10k lık yaptı beni lazım olmayan ne varsa alıyorumTemu diye bir site var Çinden mi ne geliyor aliexpress gibi ordan kıyafet felan sldım müslin çok güzel
Evet kıyafet felan da aldım bunları aldım kıyafetlerde pamuklu vs yazıyor onlara dikkat ederek aldım yorumları da Türkçeye çevirmişler valla ben çok beğendim gümrük vergisi eklşyorlar sadece onu da ödüyorum mecbur Türkiye de çok bulamıyorum bu fiyata cicili bicili şeyler kargo da şimdilik bedava ama yakında ona da ücret koyarlar o zamana kadar bol bol alışveriş yapıcamYaa güvenilir mi,kargo ücreti ve gümrük ücreti yok mu
Ya sorma bir gece ansızın indirdim 2k gitmiş sabahladığım uykusuz kaldığım da cabası bunlara bakıp yeni şeyler alıcam dedim sepete bir sürü şey attımKız o temuyu kim çıkardıysaa 2 günde 10k lık yaptı beni lazım olmayan ne varsa alıyorum
Arayüzü çok iyi ucuz diye bi sürü şey almışım eşimde öyle bakalım bizimki daha uçak beklemede yazıyor gelsin görücemYa sorma bir gece ansızın indirdim 2k gitmiş sabahladığım uykusuz kaldığım da cabası bunlara bakıp yeni şeyler alıcam dedim sepete bir sürü şey attım
Ben şeyden korktum oyuncak almadım plastiği iyi olmayabilir yaa çin sonuçta :/Çocuğa biraz oyuncak stoklıycam kargo bedavayken
hay maşallah kız yeni üye olana yüzde 29 mu 39 mu ne indirim oluyormuş ayrı telefonlardan üye olun 24 saat geçerliArayüzü çok iyi ucuz diye bi sürü şey almışım eşimde öyle bakalım bizimki daha uçak beklemede yazıyor gelsin görücem
Plastik her yerde plastik ya bence ben çıngırak seti aldım 10lu sirkeli suda bekleticem öyle kullanıcamBen şeyden korktum oyuncak almadım plastiği iyi olmayabilir yaa çin sonuçta :/
Aldiklarin çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin..ben ilk defa duyuyorum bu siteyi açıkçası,vakti zamanında Ali express ten çok alışveriş yaptım daha dolar bu kadar yüksek değilken ,bide acayip bir gümrük parası eklendi bıraktım alışveriş yapmayı..Evet kıyafet felan da aldım bunları aldım kıyafetlerde pamuklu vs yazıyor onlara dikkat ederek aldım yorumları da Türkçeye çevirmişler valla ben çok beğendim gümrük vergisi eklşyorlar sadece onu da ödüyorum mecbur Türkiye de çok bulamıyorum bu fiyata cicili bicili şeyler kargo da şimdilik bedava ama yakında ona da ücret koyarlar o zamana kadar bol bol alışveriş yapıcam