Maşallah canım. Nurse kullanmaya başladıktan sonra mı düzeldi ?? Benimkinin üst gazını çıkartabiliyoruz da alt gazı hiç çıkartamıyoruz çok zorlanıyor. Eğer nurse düzenli kullanınca iyi geliyorsa daha dikkatli kullanırım
Doğru haklısın canım. Peki 25 derecede o şekilde giydirince göğsü ensesi kolları falan nasıl sıcaklığı? Ilık mı, sıcak mı ? Birde üstüne ne örtüyorsun? Soruları sıraya dizdim
Bizim klima yok canım ama mesela çocuğu beşikten aldım diyelim yerde minder var orda altını alıcam. (Yarım kollu zıbınla duruyo bazen çorapta oluyor) İlk hapşırıyor biraz sonra bir daha hapşırıyor ve bir daha.. ama oda ısısı 27 falan düşün. Benimde aklıma acaba üşüyo mu diye geliyo. Çünkü hep onu altını alacağımda mindere koyarken hapşırıyor. Minder sünger. Noluyo anlamıyorum kapının ordan esinti mi geliyo nedir. Evin tüm camları kapalıykende öyle oluyor.
senin zıbın dediğin atlet olanından mı yarım kol mu? Bir de gece kundaklıyorsun ya üstüne bisey atıyor musun ? Of valla bu cocuğun dengesini bulana kadar kafayı yicem. Bazen teni buz gibi oluyor soğuk terlemiş oluyor. Ama neden öyle oluyo bilmiyorum