- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.409
- 31
Yaaa benimkide uyurken elini kapıyor emcürmeye çalışıyor uyandırıyor kendiniBebeğim elini somururken morartmış ay güleyim mi ağlayayım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa benimkide uyurken elini kapıyor emcürmeye çalışıyor uyandırıyor kendiniBebeğim elini somururken morartmış ay güleyim mi ağlayayım mı
Yaa gerçekten zamanlamadan ötürü mu acaba tanıyor gülüyor ve saçım dökülüyorŞey duymuştum çocuk annesini tanımaya başlayınca annenin saçı dökülürmüş
Aay ev çok fena çocuğun üstü başı hep saç baslamasa daha iyi gibiBende ne zaman baslicak acaba
Saçımı komple tutup şöyle bir çekiyorum hoop bir yumak elimdeHamileyken dökülmeyen saçlar doğum sonrası dökülüyor maalesef benim daha başlamadı ya da saçımı taramadığım için anlamıyorum
Oyyyy nasıl güzel olmuş maşallah1. ay çekimimizi yaptık teyzeleriii geç oldu ama çok öabuk büyüyor bugün de buna ağlarım ben
Teşekkür ederiz baya cebelleştik ama değdiOyyyy nasıl güzel olmuş maşallah
Aynen öyle kucağımda uyumayacak artik diye çok üzülmüştüm ama uyuyor ben de tadını çıkartmaya karar verdimEvet dimii açıkcası bende kucağımda uyuduğunda içimden böyle kalpler fışkırıyor yüzünü seyrediyorum böyle deli gibi bazen yeni doğduğu zamanki fotoğraflarına bakıyorum şimdiden nasıl böyle büyüdü anlamıyorum gerçekten birdaha bu kadar minnak olmuycaklar
Erkeklerde bağırsak uzunluğu daha fazla olduğu için gazliymis ebe demistisagolun kizlar, kiz bebekler bir tik daha az gazli galiba, erkeklerde mucadeleye devam
Kız nerden aldın ne güzelmiş altındaki ortu1. ay çekimimizi yaptık teyzeleriii geç oldu ama çok öabuk büyüyor bugün de buna ağlarım ben
Evet bizimki de bazen soğuk terliyor. Oda ısısı düşük ama bebek sicakladigi durumda soğuk terleme olurmuş. Benim de tenim çok soğuk oluyor ama yanıyorum. Bebislerin burnu çok hassas bence sen indirirken toz falan kaçıyor burnuna. Battaniyenin ipliğinden bile hapsiracak durumdalar. Ben muslinle kundak yapıp başka bir şey örtmüyorum çorap giydiriyorum bir de ayağından soğuk almasın diyeMaşallah canım. Nurse kullanmaya başladıktan sonra mı düzeldi ?? Benimkinin üst gazını çıkartabiliyoruz da alt gazı hiç çıkartamıyoruz çok zorlanıyor. Eğer nurse düzenli kullanınca iyi geliyorsa daha dikkatli kullanırım
Doğru haklısın canım. Peki 25 derecede o şekilde giydirince göğsü ensesi kolları falan nasıl sıcaklığı? Ilık mı, sıcak mı ? Birde üstüne ne örtüyorsun? Soruları sıraya dizdim
Bizim klima yok canım ama mesela çocuğu beşikten aldım diyelim yerde minder var orda altını alıcam. (Yarım kollu zıbınla duruyo bazen çorapta oluyor) İlk hapşırıyor biraz sonra bir daha hapşırıyor ve bir daha.. ama oda ısısı 27 falan düşün. Benimde aklıma acaba üşüyo mu diye geliyo. Çünkü hep onu altını alacağımda mindere koyarken hapşırıyor. Minder sünger. Noluyo anlamıyorum kapının ordan esinti mi geliyo nedir. Evin tüm camları kapalıykende öyle oluyor. senin zıbın dediğin atlet olanından mı yarım kol mu? Bir de gece kundaklıyorsun ya üstüne bisey atıyor musun ? Of valla bu cocuğun dengesini bulana kadar kafayı yicem. Bazen teni buz gibi oluyor soğuk terlemiş oluyor. Ama neden öyle oluyo bilmiyorum
Temu diye bir site var Çinden mi ne geliyor aliexpress gibi ordan kıyafet felan sldım müslin çok güzelKız nerden aldın ne güzelmiş altındaki ortu
Emzik versen o an almıyo muYaaa benimkide uyurken elini kapıyor emcürmeye çalışıyor uyandırıyor kendini
Emziğii püüüğ diye tükürüyorEmzik versen o an almıyo mu
Biz gezmeye çıktık ensesine kadar kaka yapmış çığlık kıyamet eve döndük, arabada değiştireyim dedim bi yandan emmek istiyo durmuyo eşime dedim gezmek benim neyime eve götür beni o anki telaşla emziğimizi de düşürmüşüz bu aventler tekli satılıyor mu acaba yedeklemem lazım 1 tane kalmış olduAyyy bugün burası ne sessiz
Herkes kocasıyla bebekleriyle pazar gezmelerine çıkmış belli
Tövbe haşa evdeyiz bebek uyutmaya çalışıyoruz sabahtan beriAyyy bugün burası ne sessiz
Herkes kocasıyla bebekleriyle pazar gezmelerine çıkmış belli