- 9 Mayıs 2022
- 3.790
- 3.471
Sizlere bişey sormak istiyorum. Bebeğim şuanda 40 günlük. Ve inanılmaz memeye bağımlı. Yani evde sorun yok ancak bi misafir gelse ya da dışarı bi yere gitsem hiç bişey anlamıyorum çıktığımdan ve mama vermeye de sırf bunun için sıcak bakmıyorum. Yani aç olduğunda felan hissedersem veriyorum ama sırf bu tarz işlere vicdanen anne sütü vermek varken hoşuma gitmiyor.
Şimdi aklıma bir yöntem geldi sağıp dışarıya çıkarken yanıma alsam en azından 1-2 saat oyalamasını sağlayabilir. Bunun için elektrikli pompa almam lazım. Sizce bu tarz bir yöntem beni rahatlatır mı? Sağıp sütümün artmasına da biraz ihtiyacım da var ona da faydası olabilir makineyi boşa alır mıyım diye bir tedirginlik var. Deneyimleriniz barsa yardımcı olursanız mutlu olurum
Şimdi aklıma bir yöntem geldi sağıp dışarıya çıkarken yanıma alsam en azından 1-2 saat oyalamasını sağlayabilir. Bunun için elektrikli pompa almam lazım. Sizce bu tarz bir yöntem beni rahatlatır mı? Sağıp sütümün artmasına da biraz ihtiyacım da var ona da faydası olabilir makineyi boşa alır mıyım diye bir tedirginlik var. Deneyimleriniz barsa yardımcı olursanız mutlu olurum