Kızlar tatilden döndüm heralde en sıkıcı kısmı tatil sonrası yıkanacak çamaşırlar boşaltılacak bavullar
Hakkını yemeyeyim oğlum oldukça uslu durdu ya uyuyarak ya etrafa sakince bakınarak geçirdi gününü. Birkez olsun gaz damlası kullanmadık gaz masajı sancıları vs hiç bi sıkıntı yaşamadık. Geceleri işte malum onada alışkınız zaten okadar da olsun kafasındaydım. Güzel ve evimizde hissettiğimiz bir tatil oldu en çok ta kızıma yaradı bu sene epey tadını çıkardı suyun.
Gel gelelim sabahtan beri ağlıyor sürekli bi gaz sancısı ıkınmalar tıslamalar sanki 3 gün sakin takılan çocuk o değil. Sebebi de bence çok açık. Tatildeyken beslenip gazını çıkarınca plaja havuza yemeğe yada bişeyler içmeye çıkıyoruz haliyle bebek arabasında götürüp getiriyoruz sallanıyor gazı çıkıyor rahat rahat uyuyor. Geceleri hırıldama burun tıkanıklığı yoktu çünkü merkezi sistem klima tüm odalar serin rahat rahat yatıyor. Evde klimalı odaya koysam kızım rahat vermiyor diğer odaya koyup klimanın orayı serinletmesini sağlasam çok başarılı olmuyor ve kızım klimalı odada olduğu ve benim diğer odayı serinletmesi için fanı en üst düzeyde kullanmamla kızımda üşüyor. Yani biri sıcaktan biri soğuktan duramıyor.
AdChoices
ADVERTISING
Yalnız imkanı olan yanına birini alıp gitsin bizde eşimin yeğeni geldi. O arada çocuklarla ilgilenirken biz eşimle başbaşa dışarda en azından bi kahve içebildik. Genel olarak güzeldi ama yanımızda biri daha olmasa zor olurdu işimiz.
Bugün Külkedisi modunda temizlik çamaşır ve eski sistem klasik koş emzik ver koş gaz çıkar ve sürekli çığlıkla ağlama durumuna geri döndük
benim saltanat 3 gün sürdü