- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Valla havuza kızımı da hala sokmuyorum enfeksiyon riski çok fazla ya bide kız çocuğu olunca daha fazla önemli oluyor. Denize de aşılar filan tam olmadığından sokmayın diyolar ama 6 aylıkken de aşılar yine tam olmuyorYa aslında ben de ccocugu denize sokamam şimdi daha çok küçük ama bu sadece ülkecek bizde olan bı durum,geçen yıl tatilde bir Rus aile 15 günlük bebekle kaydıraktan kayıp suya atliyordu...hatta nasıl korkmuyorlar diye düşünüyordum..
Ruslar küçücük bebekleri buzlu sulara koyarlar ve hiç te hasta olmaz çocuk.. valla bu hayatı onlar yaşıyor,biz ancak herşeyden korkuyoruz...
Bizimkiler aynı böyleydi düzensiz şekilsiz ve kızarık. Şuan kızarıklık gitmiş ama kabarıklık var halaBenimkiler kipkirmiziydi canım google'a gül hastalığı yaz bak vücutta olanlar yuvarlak ve kızarık
Evet evet ben de öyleyim bugün tam olarak demek ki lohusa kanamasıymışYakıldığı zaman iki,üç gün banyo yaptırma dedi doktor,banyo yaptırdın mi o süreçte
Lohusalık dönemi boyunca artar ve azalır şekilde bazende tam kesilir şekilde devam eder kanama,yani tekrar regl olduğunu dusunmuyorum,benim geçen hafta hiç kanamam yokken bu hafta baya adet görmüş gibiyim...
Bnm kadın doğum doktorum 40 kontrolünde hemen taktı spirali. Bakır spiral dedi. 10 yıl korur yıllık kontrolü var dedi. Koruyucu olmasa net konuşup takmazdi.Ooo güzel güzel
aaaa e regl olmadan nasıl hamile kalmış ay ben şok nasıl yani yumurtalıklar çalıştığı ay hemen mi tutmuş eyvah eyvah korkuttun gözümü. Regl olmadan spiral takılıyomu detay verirmisin bilgim yok hiç
Bizimkinin mesai saati yok maalesefKolik olunca belli saatler arası değil miydi ya bu bebişler neden 7/24 ağlama modundaşaşkınm yani tek umudum 3. Aydan sonra düzelmesi
Bizimki babaya mı çekmiş o zamanBabası bu kadar gazlı değil o kadar bizimde
Banada doktor 3. Ayda spiral takalım dedi ben istemedim bende çok kanama yapıyor hap kullanacam dedim tamam dedi emzirenler için başka dogum kontrol hapı varmış ondan kullanacamOoo güzel güzel
aaaa e regl olmadan nasıl hamile kalmış ay ben şok nasıl yani yumurtalıklar çalıştığı ay hemen mi tutmuş eyvah eyvah korkuttun gözümü. Regl olmadan spiral takılıyomu detay verirmisin bilgim yok hiç
Kuzum ben yogunluktan resim çekmeyi unuttum ama göbüşümdeki leke geçmiş kızımın 2 günde seninki biraz daha büyük oda geçer yani korkma diye söyleyim dedimDökülecek canım merak etme benim bebeginki seninkinden az oldu ama geçti şaşırdım hatta görünce kalırsa bide diye düşündüm galiba yakma işlemi göbekte leke bırakcak diye geldi aklıma ama geçiyor çok şükür
Besin alerjisi olabilirEki Görüntüle 3441395
Kizlar bizim gecmeyen isiligimiz var ya hatta bazen pul pul kizariyor sonra geciyor ne yapcam bilmiyorum yuzune kortizonlu krem verdiler surdum gecti ama yjne basladi artik kortizonda kullanamam. Vucuduna ne surduysem ise yaramadi herseye hassasiyeti var
Evet ben de hep sütüm az diye düşünüyordum ama bence yetiyor ama kilo aldırmıyor heralde ya da bizimkiler çok kustuğu için kilo alamıyor. Mamayı da kusuyor benimki, günde 1 mama veriyordum bir ara sonra haftada 2 ye falan düştü. Kusma olayını çözsek biraz toparlarız belki. Ama 600 gr alt sınır zaten sen de canını sıkma alt sınırda da olsa bi şekilde kilo almışlar napalım.eveet gördüm gördüm ne zamana toparlarız acaba , insan tedirgin oluyor yetemiyor muyum diye
AynenBizde aynıyız duş alıyor annem diyor ki şimdi çok güzel uyur hiç uyumuyor
Hah temreydiEvet bizde de temre derler okunur ama bilimsel olarak da bi krem veriyorlar bana da oluyor bazen adını unuttum
4 gün yaptırmadım canım üstüde kapaliydi hiçbir şey yoktu sonra banyonyaptirdik yine bir şey yoktu bi anda oldu galiba deri üstünde gibi 2 3 güne belli olurYakıldığı zaman iki,üç gün banyo yaptırma dedi doktor,banyo yaptırdın mi o süreçte
Lohusalık dönemi boyunca artar ve azalır şekilde bazende tam kesilir şekilde devam eder kanama,yani tekrar regl olduğunu dusunmuyorum,benim geçen hafta hiç kanamam yokken bu hafta baya adet görmüş gibiyim...
Aay evet böyleydi benim de karnımdaki kocamandı etrafındakiler de minik minik. Çok kolay şekilde geçti hiç sıkma canını krem vermişti diye hatırlıyorumBizimkiler aynı böyleydi düzensiz şekilsiz ve kızarık. Şuan kızarıklık gitmiş ama kabarıklık var hala
Burnu tikandikca yapıyoruz biz. 7/24 klima çalışıyor çok kurutuyor burnunu. Bugün 2 defa yaptık meselaBebisler icim serum fizyolojik kullaniyor musunuz? Ne sıklıkla yapıyorsunuz
Tamamdır bugün öğlen ve akşam kullandı kusmadı, yani ağzının yanından azıcık kusuyor ben onu saymıyorum normal zaten doktok kusmasını tamamen kesmez normalleştirir demişti. 48 saat kullansın bi bakalım eğer gerçekten fark hissedersem yazarımEvet ben de hep sütüm az diye düşünüyordum ama bence yetiyor ama kilo aldırmıyor heralde ya da bizimkiler çok kustuğu için kilo alamıyor. Mamayı da kusuyor benimki, günde 1 mama veriyordum bir ara sonra haftada 2 ye falan düştü. Kusma olayını çözsek biraz toparlarız belki. Ama 600 gr alt sınır zaten sen de canını sıkma alt sınırda da olsa bi şekilde kilo almışlar napalım.
O şurubu kullanınca haber verir misin bana da? Ben de bebelac thickener deneyeceğim işe yararsa söylerim
Yaa metehan bugun oksurmeye basladi burnuda sanki tıkalı gibi. Ates hirilti vs yok. Ara ara klima aciyordum carpti mi napti cocuguBurnu tikandikca yapıyoruz biz. 7/24 klima çalışıyor çok kurutuyor burnunu. Bugün 2 defa yaptık mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?