• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Kızlar elbise olmuyor bana 44 bedene çıkmışım :( 38 bedendim ne güzel. Beğendiğim elbiselerin bedenleri bana olmuyor , bedeni bana olan elbiseleri ben beğenmiyorum:(
Oturup ağladım hüngür hüngür hem de çiğköfte yiyerek, üstüne de tatlı gömdüm. Ömrüm boyunca bu kilolara çıkmadım, spora başlasam dikişlerim zarar görür mü acaba? Kendimi oburiks gibi hissediyorum .

Kızlar cok fena isilik oldu çocuğum hergün yıkıyorum sadece zıbın giydiriyorum kısa kollu. Ne zaman geçer kafasının içine kadar doldu🥺

Benim oğlan başlattı beni ilk haftadan zumba yapıyorum resmen yükseklik aldım pilates topu aldım vere hopluyoruz hiçbir şey olmuyor yani o kadar hareket kan tere bana olmadı hiçbir şey
Ben de bayramdan sonra planlı şekilde yapayım o zaman zumbaya birşey olmuyorsa koşu bandında koşmak da zararlı değildir o zaman

Bugün 2.ay aşılarımızı olduk bakalım nasıl geçecek doktor calpolu ateşi çıkarsa ver yoksa verme dedi hıysuzluk yapabilir kucağına al bol bol dedi 🫠dün gece hiç uyuyamadık zayen başım çatlıyor gözlermi açamıyorum o kadar yanıyor ki

Kızlar elbise olmuyor bana 44 bedene çıkmışım :KK43: 38 bedendim ne güzel. Beğendiğim elbiselerin bedenleri bana olmuyor , bedeni bana olan elbiseleri ben beğenmiyorum:KK43:
Oturup ağladım hüngür hüngür hem de çiğköfte yiyerek, üstüne de tatlı gömdüm. Ömrüm boyunca bu kilolara çıkmadım, spora başlasam dikişlerim zarar görür mü acaba? Kendimi oburiks gibi hissediyorum .
Kız al benden de o kadar.
Bayram diye kendime 42 beden elbise aldım 44de değilimdir o kadar da değildir diye olmadı ya elbise😭🤣
Hiç bu kiloda olmamıştım kendimi hiiiiiç beğenmiyorum hala hamile gibi uzun salaş gömlekler giyiyorum kapatsın oramı buramı diye🙄😭😭

Günde bir öğün maksimum iki öğün yemek yiyiyorum geri kalan vakitte hurma incir bal ceviz yiyiyorum bebek varken yemek yapamiyorum🥲🤣haftasonlari 3 öğün yiyiyorum o kadar
Ben vallahi kendimi bildim bileli 2 öğün yiyorum, hele şimdi sabah kahvaltılarım buzdolabının önünde ağzıma ne atarsam kâr diye iki parça atıyorum o kadar😂😂 metobolizmana sağlık maşallah 🧿 🤣🤣

Aşırı kötü bi geceden çıktım hiç uyumadı hiç saat gece 2 de başladı bu saat oldu bölük pörçük uyuyor ne 3 saat 5 saat uyuması 1 saat bile tam dolu uyumuyor. Gece 2 den sonrası yok bende en son 4 te çocukla kavga ediyordum 7 de saçımı başımı yolma noktasındaydım 🤦🏻‍♀️
Seni çok iyi anlıyorum kuzum inşallah böyle devam etmezler ilk bir ay daha kolaydı benim için büyüdükçe uyku süreleride azalacak böyle devam ederlerse o zaman naparız bakim

Ben vallahi kendimi bildim bileli 2 öğün yiyorum, hele şimdi sabah kahvaltılarım buzdolabının önünde ağzıma ne atarsam kâr diye iki parça atıyorum o kadar😂😂 metobolizmana sağlık maşallah 🧿 🤣🤣
Harbiden bi maşallah diyim🤣🤣ama bende balık etli olmak istiyorum hamileyken öyleydim çok güzeldi şimdi yine kurudum 🤣🤣

Back