• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
gulumsebebek gulumsebebek cnm bi tatile git gel bızde düşünüyoruz ama çok kararsızım otel tatili mi yoksa villa tarzı mi kiralasak . Enfeksiyon kaparız dıye otelin havuzundan toplu yerlerinden yararlanamayız . Bari denizi güzel bi yere gidelim dıye düşşnüyoruz

gulumsebebek gulumsebebek vallahi bu hayatı yaşıyorsun insallah bizim yerimize de bol bol eğlenirsin tatilde 😍 benimde eşim memlekete mi gitsek diyo gerçekten şu tatillerde memlekete anne baba evine sokulma şeyinden nefret ediyorum.. Ne güzel gezmek tozmak varken.. bubarada kurban ilk 3 günü yok sayarak kalan 6 gün için konusuyorum

Canım sariligi kalmadı zaten bir şey olmaz üzülme.. o acikirsa seni uyandirir birde ne güzel bebekte sende dinlenmissin💕
İnsallah canım cok oluyo bu aralar bu durum nefret ettim kendimden
Kız sizde bu ne lüks benim bebis saatte 1 yada 3 saate bir istiyo
Gündüz çok yoruyo beni hiç durmuyo kendisi de yoruluyo gece duş aldırıp mama veriyorum bayılıyo artık. Tabi uyumadığı geceler de oluyo mutlaka

Evet canım nurse harveys bu arada yanlış yazmisim
İnsallah canım cok oluyo bu aralar bu durum nefret ettim kendimden

Gündüz çok yoruyo beni hiç durmuyo kendisi de yoruluyo gece duş aldırıp mama veriyorum bayılıyo artık. Tabi uyumadığı geceler de oluyo mutlaka
Bence gündüz uyumadigi için gece o açığı kapatiyo bizim bebisler gündüz de uyuduğu için ara ara gecede aynı ara ara uyuyo sen sıkma canını bebek aglamiyorsa derdi yoktur huzurludur

Aşırı kötü bi geceden çıktım hiç uyumadı hiç saat gece 2 de başladı bu saat oldu bölük pörçük uyuyor ne 3 saat 5 saat uyuması 1 saat bile tam dolu uyumuyor. Gece 2 den sonrası yok bende en son 4 te çocukla kavga ediyordum 7 de saçımı başımı yolma noktasındaydım 🤦🏻‍♀️
Bu gece bizim de öyleydi. Ağlamıyor ama kıpır kıpır durmuyor. 12de yatirmistim salladım uyuyakalmisim 1:30da kalktım çocuk hala uyanık çok üzüldüm sesi dd cikmiyor sadece kıpır kıpır. Aldım kucağıma kucağımda da kipir kipirdi ama emzirdim sonra gaz alırken de uyuudu öyle 3e kadar uyumusuz. 3te uyanınca tekrar emzirdim. Yatağına koyuyorum kıpır kıpır yine. Kundak yaptım asla içinde durmak istemiyor. Sabah eşim devraldi. Emiyor uyuyor tamam diyorum doydu ben de uyuyorum eşim kaldiriyor aç sanki bu çocuk beni emmeye çalısıyor diye. Emziriyorum yine emiyor. Sonra veriyorum uyanıyorum emzik kabul etmiyormus. Çok kuvvetli emiyor sonra atıyor dedi emzirdim yine emdi. Şimdi de yine uyumuyordu kıpır kıpır. Emzirdim kucağımda uyudu açmış yavrum 🥺 saatte 1 emdi gibi oldu uygun resmen

Evet canım nurse harveys bu arada yanlış yazmisim
Bence gündüz uyumadigi için gece o açığı kapatiyo bizim bebisler gündüz de uyuduğu için ara ara gecede aynı ara ara uyuyo sen sıkma canını bebek aglamiyorsa derdi yoktur huzurludur
Tamam canım teşekkür ederim bi çocuk dünden beri ağlar mı ya 24 saattir ağlıyor kafayı yemek üzereyim

gulumsebebek gulumsebebek cnm bi tatile git gel bızde düşünüyoruz ama çok kararsızım otel tatili mi yoksa villa tarzı mi kiralasak . Enfeksiyon kaparız dıye otelin havuzundan toplu yerlerinden yararlanamayız . Bari denizi güzel bi yere gidelim dıye düşşnüyoruz
Biz villa kiraladık otelde zorlanırım diye düşündüm çocukla havuz kenarına koysak dert sıcakta şezlongları da erken kapmak lazım otelde

Aynen aynen gündüz çok yoruluyorum saatte 1 emzirdiğim oluyo bazen daha da sık. Ben de 11-12 gibi besliyorum gece uykusuna geçiyo sabaha kadar yatıyo ben uyanabilirsem uykusunda besliyorum gece bir defa daha. Ama böyle uyanamadığım çok oluyo😔
Ben de alarm kuruyorum 2 buçuk saatte bir bazen uykuda kapatıyorum kendim uyanıyorum öyle emziriyorum

Back