• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz: Sadece ben mi böyle hissediyorum

Eklentiler

• IMG_6500.jpeg
    IMG_6500.jpeg
    690,5 KB · Görüntüleme: 57
Bu gün 1 aylık konturolünü oldu kilo alımı iyi elhamdulillah ama sütü bitirip sonra ağladığı çok oluyo bu doymadığından mı yoksa huysuzluktan mı ya 😩 aç gibi hissediyorum

Son düzenleme:
Bu gün 1 aylık konturolünü oldu kilo alımı iyi elhamdulillah ama sürü bitirip sonra ağladığı çok oluyo bu doymadığından mı yoksa huysuzluktan mı ya 😩 aç gibi hissediyorum
Gazı geliyordur ona ağlıyordur yani bizde öyle oluyor emzirdikten sonra sağıyorum hiç boş çıktığı olmuyor azalmış yavaşlamış olabilir tabi

Benim bebek bana yaptırıyor spor 🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahahahah😂😂🤣🤣
Ayyy ne zamandır sendeydi şimdi de onun memleketine mi geçtiniz kadından kurtulamıyosun resmen yapıştınız birbirinize
ay çok alıştım kız ama o olmasa organımı kaybetmiş gibi hissederim vallaha😀
Kız al benden de o kadar.
Bayram diye kendime 42 beden elbise aldım 44de değilimdir o kadar da değildir diye olmadı ya elbise😭🤣
Hiç bu kiloda olmamıştım kendimi hiiiiiç beğenmiyorum hala hamile gibi uzun salaş gömlekler giyiyorum kapatsın oramı buramı diye🙄😭😭
Bende deniz butikten xl aldım memeler kavuşmadı

Bilmiyorumki ya emziği aç gibi emiyo resmen
Benim ki de öyle kuzum doktor oral bilmem ne dedi gazı olduğu için sürekli emmek istiyormuş yani açlıkla alakası yok rutin kontrol de sor yine de biz uzamış sarılık kabız olmamıza rağmen 1 kilo almış ki fototerapi de aldı zayıflatır normal de bebekleri yani aç diye korkma her emme isteği açlıktan değilmiş bende öyle sandım vere emzirdim bebenin içi gaz dolmuş birini sindiremeden bir daha emzirdim cahillik her ağzını açtığında meme istiyor dediler bende inandım açıkçası bende o da yıprandık tabi şimdi çok ağlarsa 1 saatte gündüzleri genelde 2 saatte geceleri 3 saatte emziriyorum saat gelene kadar beraber squat yapıyoruz sindirim kolaylaşsın diye

Benim ki de öyle kuzum doktor oral bilmem ne dedi gazı olduğu için sürekli emmek istiyormuş yani açlıkla alakası yok rutin kontrol de sor yine de biz uzamış sarılık kabız olmamıza rağmen 1 kilo almış ki fototerapi de aldı zayıflatır normal de bebekleri yani aç diye korkma her emme isteği açlıktan değilmiş bende öyle sandım vere emzirdim bebenin içi gaz dolmuş birini sindiremeden bir daha emzirdim cahillik her ağzını açtığında meme istiyor dediler bende inandım açıkçası bende o da yıprandık tabi şimdi çok ağlarsa 1 saatte gündüzleri genelde 2 saatte geceleri 3 saatte emziriyorum saat gelene kadar beraber squat yapıyoruz sindirim kolaylaşsın diye
Bende ozaman doyduğuna emin olduğum zamanlar oyalayım emzirmeyim ☹️ büyüdükçe huyları değişiyor

Back