• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
5 dk çamaşır 5 dk emme çok huzursuz bugün 🥲 sağol kuzum
Bizimki de bugün çok huzursuz. 2 gündür iyiydi tamam ya büyüdü artık adapte oldu dünyaya dedim. Bugün de eşim evden çalışıyor o evdeyken zaten hiç sıkıntı çıkartmıyordu bebe😅 ama bugün uyumadı bir türlü. Benim de aksi gibi acayip uykum var. Elektrikli anakucagina koymuştum eşim bı geldim sen uyumussun çocuk da etrafı izliyordu diyor 😂 ne zaman uyumak istesem izin vermedi resmen. Kaka yapmak istiyor sanırım en iyisi banyo yaptıralım rahatlasın dedik şimdi mışıl mışıl uyudu. Bence bı banyoyu dene iyi geliyor 😍

Evet canım onlar cildi kurutup daha çok tahriş ediyormuş haftada bir şampuan yap dedi doktor nize her gün duru suyla
Denicem bakalım kaç günde geçti sizinki canım

Bu gece durumlar bende de aynıydı.. kızların bebisleri nasıl 5 saat uyuyo anlamıyorum keşke benimkide bana öyle bi güzellik yapsa.. ama yok 1 saat uyusa sukrediyorum full ihh tıss sesi yapiyo gazını alıyorum hala aynı 🙄
Sırf biraz uzun uyusun diye mama verdim yine uyumuyor
gulumsebebek gulumsebebek cnm bi tatile git gel bızde düşünüyoruz ama çok kararsızım otel tatili mi yoksa villa tarzı mi kiralasak . Enfeksiyon kaparız dıye otelin havuzundan toplu yerlerinden yararlanamayız . Bari denizi güzel bi yere gidelim dıye düşşnüyoruz
Canım biz işte 12 günlükken bi günlük gitmiştik otel odasına ya gece filan çok sesli ağlıyor stres olduk bi odanın içinde. Balkonu filan da yoktu bide yan odalardakileri rahatsız etme sıkıntısı da oldu baya burnumdan geldi. Bu sefer alaçatıda villa ayarladık yine otel imkanları iyi filan en azından ağlayınca milleti rahatsız etcez derdim olmaz havuzu da kullandırmam kızıma dediğin gibi enfeksiyon riski var oğlanı da daha sokmam diye düşünüyorum önermiyorlar bu aylarda ama ayaklarını filan bi sokarım heralde 😂

gulumsebebek gulumsebebek vallahi bu hayatı yaşıyorsun insallah bizim yerimize de bol bol eğlenirsin tatilde 😍 benimde eşim memlekete mi gitsek diyo gerçekten şu tatillerde memlekete anne baba evine sokulma şeyinden nefret ediyorum.. Ne güzel gezmek tozmak varken.. bubarada kurban ilk 3 günü yok sayarak kalan 6 gün için konusuyorum
Onca sıkıntı yaşadığını bilip bari memleket derdine girmese hem zaten o 1 ay yok gitmicekmiydi ozaman zaten gitcen memlekete. Ya benimkide gitsekmi gitmesek mi burnumuzdan gelecek falan filan dedi gitcez dedim öyle yada böyle alışcaz yani bizimde psikolojimiz önemli kaç zamandır evdeyiz adapte olmaya çalışıyoruz yeni hayatlarımıza hadi benim gene vardı bi çocuk yani çocuklu hayata adapteyim iki çocukluya alışıyorum sen mesela ilk hayatın komple değişti yani bari biraz morel olsun modun yükselsin değişiklik olsun diye düşünmeli sonuçta anne mental olarak iyiyse evde herkes iyi demektir

Bu gece bizim de öyleydi. Ağlamıyor ama kıpır kıpır durmuyor. 12de yatirmistim salladım uyuyakalmisim 1:30da kalktım çocuk hala uyanık çok üzüldüm sesi dd cikmiyor sadece kıpır kıpır. Aldım kucağıma kucağımda da kipir kipirdi ama emzirdim sonra gaz alırken de uyuudu öyle 3e kadar uyumusuz. 3te uyanınca tekrar emzirdim. Yatağına koyuyorum kıpır kıpır yine. Kundak yaptım asla içinde durmak istemiyor. Sabah eşim devraldi. Emiyor uyuyor tamam diyorum doydu ben de uyuyorum eşim kaldiriyor aç sanki bu çocuk beni emmeye çalısıyor diye. Emziriyorum yine emiyor. Sonra veriyorum uyanıyorum emzik kabul etmiyormus. Çok kuvvetli emiyor sonra atıyor dedi emzirdim yine emdi. Şimdi de yine uyumuyordu kıpır kıpır. Emzirdim kucağımda uyudu açmış yavrum 🥺 saatte 1 emdi gibi oldu uygun resmen
Ya en azından ağlamıyomuş ama benimkinin de en büyük ağlama sebebi açlık. İki meme emiyor süt yetmiyor hala baya ağlıyorsa mamaya dönüyorum mecbur ama gece mama da verdim yok yani sıcak geliyo galiba ya klimalı odaya geçmek lazım ama fanı sonda ve aşırı soğukta çalıştırıyorum ki yatak odasına vursun diye bu gece yine uyumazsa daha serin olabilecek odaya geçcem bakalım bide burnu çok tıkalı hır hır yani. Doktorda aspiratör kullanma demişti e nasıl açayım damla kullanıyorum açılmıyor bugün doktora yazdım fazla sıcaktan ve gece çok beslenmekten oluyor klimalı odada dikey konumda uyut diyo e öylede olmuyo işte 🤦🏻‍♀️

Seni çok iyi anlıyorum kuzum inşallah böyle devam etmezler ilk bir ay daha kolaydı benim için büyüdükçe uyku süreleride azalacak böyle devam ederlerse o zaman naparız bakim
Yeminle aynı şeyi düşündüm bende. İlk zamanları daha kolaydı ozamanları zor sanıyordum daha zor zamanları görene kadar. 40 çıkınca düzene oturur bilmem ne diyorlardı 40 çıkınca iyice kötü oldu düzeni böyle oturtursa işimiz var vallahi

gulumsebebek gulumsebebek

Böyle bir story gelir artık tatilde

Hahahah böyle bi story atıp çok keyifliyim modu verip hemen arkasından çocuk emzirmeye gaz çıkarmaya koşarım bi yandan da öbürüne yapma kızım gel kızım yerinde dur kızım filan o sıra olup biteni hönk hönk izleyip müdehale etmeyen eşime söylenirim hiç sekmez bak 🤣🤣🤣

Kızımla oğlanı uyutup kuaföre manikür pediküre gitmek için tam kapıya yönelmişken ikisi birden uyandı. Bakıcı bi pehlivanlık yapıp ben ikisiyle de ilgilenirim filan dedi kızımı geri o ara uyuttuk oğluma mama içiriyordu çıktım eve döndüğümde bakıcı kendinden geçmiş ter bi tarafından akıyor yazık ikiside uyanmış baya zorlanmış sen ikisine bir nasıl bakıyorsun diyo ikisiyle aynı anda ilgilenemediğim için burdasın diyemedim 🤣🤣

Back