- 11 Aralık 2023
- 175
- 146
- 18
Ne kadarlık bebeğinKaç seferdir alarma uyanamıyorum 5 saattir uyuyo yavrum aç bırakıyorum kaç gecedir çok üzgünüm çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadarlık bebeğinKaç seferdir alarma uyanamıyorum 5 saattir uyuyo yavrum aç bırakıyorum kaç gecedir çok üzgünüm çok
Ben de öyle gün içinde o kadar çok kucakta ki yoruluyorum ama gece uyanmadan uyuyor kalkamıyorum kaç geceleri de. 12 de besliyorum ama acıksa benimki kıyameti koparırKaç seferdir alarma uyanamıyorum 5 saattir uyuyo yavrum aç bırakıyorum kaç gecedir çok üzgünüm çok
28 günlükNe kadarlık bebeğin
Aynen aynen gündüz çok yoruluyorum saatte 1 emzirdiğim oluyo bazen daha da sık. Ben de 11-12 gibi besliyorum gece uykusuna geçiyo sabaha kadar yatıyo ben uyanabilirsem uykusunda besliyorum gece bir defa daha. Ama böyle uyanamadığım çok oluyoBen de öyle gün içinde o kadar çok kucakta ki yoruluyorum ama gece uyanmadan uyuyor kalkamıyorum kaç geceleri de. 12 de besliyorum ama acıksa benimki kıyameti koparır
Kilosu kaç canım seninkinin şuanAynen aynen gündüz çok yoruluyorum saatte 1 emzirdiğim oluyo bazen daha da sık. Ben de 11-12 gibi besliyorum gece uykusuna geçiyo sabaha kadar yatıyo ben uyanabilirsem uykusunda besliyorum gece bir defa daha. Ama böyle uyanamadığım çok oluyo
Kıızz neden bu kadar üzüyorsun kendini açıksa uyanır yada uyanınca bol bol yer zaten telafi eder bırak uykusu varsa uyusun oda bir ihtiyaç onlar için zaten.Kaç seferdir alarma uyanamıyorum 5 saattir uyuyo yavrum aç bırakıyorum kaç gecedir çok üzgünüm çok
Herşey fotoğraf içinSırf hatıra kalsın diye şöyle bişey yapıp sonra hepsini toplayıp bi sünger bi sabunla kırk çıkaran ben he 40 taş bozuk para altın gül yaprağı da attılar suyuna
Bizim sarılığımız çok uzun sürdü kilo alamadı 21.günde doğum kilosunu yeni geçmişti 3835 şimdi de 4 kilodurKilosu kaç canım seninkinin şuan
Gelişim geriliği olur falan gibi şeyler okudum bu kadar aç bırakılırsaKıızz neden bu kadar üzüyorsun kendini açıksa uyanır yada uyanınca bol bol yer zaten telafi eder bırak uykusu varsa uyusun oda bir ihtiyaç onlar için zaten.
Yani şu grupta bebesi bari 1-2 saat uyusa diye bekleyen kaç kişi var bilsen
Ay bende liste yapıyorum paylaşırmışım eksiğim varmı bakayım canımAyy kızlar bayilicam. Yaklaşık 2haftaligina annemlere şehir dışına gidicez yarın. 2 bebenin valizi benim valizim ivirzivir bir de denize filan gidersek diye o eşyalar... çok zor hazırlanmak. Unutmayayım diye liste yaptım. Sürekli yeni şeyler ekliyorum listeye
Kizlar şehir değiştirmek 2 çocukla çok zormuş
Canım sariligi kalmadı zaten bir şey olmaz üzülme.. o acikirsa seni uyandirir birde ne güzel bebekte sende dinlenmissinKaç seferdir alarma uyanamıyorum 5 saattir uyuyo yavrum aç bırakıyorum kaç gecedir çok üzgünüm çok
Kız sizde bu ne lüks benim bebis saatte 1 yada 3 saate bir istiyoAynen aynen gündüz çok yoruluyorum saatte 1 emzirdiğim oluyo bazen daha da sık. Ben de 11-12 gibi besliyorum gece uykusuna geçiyo sabaha kadar yatıyo ben uyanabilirsem uykusunda besliyorum gece bir defa daha. Ama böyle uyanamadığım çok oluyo
Her şeye öyle şeyler kanser en sonunda ölüm yazıyor demek ki bebeginde dinlenmeye ihtiyacı var uyumuyo agliyo mu ne yaziyordun yorulmustur o daGelişim geriliği olur falan gibi şeyler okudum bu kadar aç bırakılırsa
Ayyyy inşallahh alıştırırım yaEmzik tutunca
Ahahahh ben de geçmesini bekliyordum takayım o zamanGeçmiyor canım elini kolunu ağzına götürüyor
Sağol hayatım seninkini bi de ireminkini alacağım son çareKızlar emziğin linkini buldum
Soothie Emzik 0-6ay Mavi ikili
Philips Avent Soothie Emzik 0-6ay Mavi ikili - ebebek
Keske bizimki de uyusa 3 saar uyanmadan uyusa o kadar mutlu olcam ki 30 gunden sonra her 10 gun 1 saat acabilirsiniz diyolar gece beslemesiniKilosu kaç canım seninkinin şuan
Amaan güzelce yıka at napalım az da mikroba dayanıklı olsunlarHerşey fotoğraf için
Evet ya o şeyleri nasıl atıcaz suya bende onu düşünüyorum mikrop kapmasın bebişler
Bu gece durumlar bende de aynıydı.. kızların bebisleri nasıl 5 saat uyuyo anlamıyorum keşke benimkide bana öyle bi güzellik yapsa.. ama yok 1 saat uyusa sukrediyorum full ihh tıss sesi yapiyo gazını alıyorum hala aynıAşırı kötü bi geceden çıktım hiç uyumadı hiç saat gece 2 de başladı bu saat oldu bölük pörçük uyuyor ne 3 saat 5 saat uyuması 1 saat bile tam dolu uyumuyor. Gece 2 den sonrası yok bende en son 4 te çocukla kavga ediyordum 7 de saçımı başımı yolma noktasındaydım