• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Ben de öyle gün içinde o kadar çok kucakta ki yoruluyorum ama gece uyanmadan uyuyor kalkamıyorum kaç geceleri de. 12 de besliyorum ama acıksa benimki kıyameti koparır
Aynen aynen gündüz çok yoruluyorum saatte 1 emzirdiğim oluyo bazen daha da sık. Ben de 11-12 gibi besliyorum gece uykusuna geçiyo sabaha kadar yatıyo ben uyanabilirsem uykusunda besliyorum gece bir defa daha. Ama böyle uyanamadığım çok oluyo😔

Aynen aynen gündüz çok yoruluyorum saatte 1 emzirdiğim oluyo bazen daha da sık. Ben de 11-12 gibi besliyorum gece uykusuna geçiyo sabaha kadar yatıyo ben uyanabilirsem uykusunda besliyorum gece bir defa daha. Ama böyle uyanamadığım çok oluyo😔
Kilosu kaç canım seninkinin şuan

Kaç seferdir alarma uyanamıyorum 5 saattir uyuyo yavrum aç bırakıyorum kaç gecedir çok üzgünüm çok 😭😭😭
Kıızz neden bu kadar üzüyorsun kendini açıksa uyanır yada uyanınca bol bol yer zaten telafi eder bırak uykusu varsa uyusun oda bir ihtiyaç onlar için zaten.
Yani şu grupta bebesi bari 1-2 saat uyusa diye bekleyen kaç kişi var bilsen🤣🤣

Sırf hatıra kalsın diye şöyle bişey yapıp sonra hepsini toplayıp bi sünger bi sabunla kırk çıkaran ben🤣🤣 he 40 taş bozuk para altın gül yaprağı da attılar suyuna 😂
Herşey fotoğraf için😂😂
Evet ya o şeyleri nasıl atıcaz suya bende onu düşünüyorum mikrop kapmasın bebişler🙄

Kıızz neden bu kadar üzüyorsun kendini açıksa uyanır yada uyanınca bol bol yer zaten telafi eder bırak uykusu varsa uyusun oda bir ihtiyaç onlar için zaten.
Yani şu grupta bebesi bari 1-2 saat uyusa diye bekleyen kaç kişi var bilsen🤣🤣
Gelişim geriliği olur falan gibi şeyler okudum bu kadar aç bırakılırsa 😔😔

Ayy kızlar bayilicam. Yaklaşık 2haftaligina annemlere şehir dışına gidicez yarın. 2 bebenin valizi benim valizim ivirzivir bir de denize filan gidersek diye o eşyalar... çok zor hazırlanmak. Unutmayayım diye liste yaptım. Sürekli yeni şeyler ekliyorum listeye 😭😭
Kizlar şehir değiştirmek 2 çocukla çok zormuş 😭😭
Ay bende liste yapıyorum paylaşırmışım eksiğim varmı bakayım canım

Kız sizde bu ne lüks benim bebis saatte 1 yada 3 saate bir istiyo

Aşırı kötü bi geceden çıktım hiç uyumadı hiç saat gece 2 de başladı bu saat oldu bölük pörçük uyuyor ne 3 saat 5 saat uyuması 1 saat bile tam dolu uyumuyor. Gece 2 den sonrası yok bende en son 4 te çocukla kavga ediyordum 7 de saçımı başımı yolma noktasındaydım 🤦🏻‍♀️

Aşırı kötü bi geceden çıktım hiç uyumadı hiç saat gece 2 de başladı bu saat oldu bölük pörçük uyuyor ne 3 saat 5 saat uyuması 1 saat bile tam dolu uyumuyor. Gece 2 den sonrası yok bende en son 4 te çocukla kavga ediyordum 7 de saçımı başımı yolma noktasındaydım 🤦🏻‍♀️
Bu gece durumlar bende de aynıydı.. kızların bebisleri nasıl 5 saat uyuyo anlamıyorum keşke benimkide bana öyle bi güzellik yapsa.. ama yok 1 saat uyusa sukrediyorum full ihh tıss sesi yapiyo gazını alıyorum hala aynı 🙄

Back