• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Bi sütünüzü sağıp bakın kaç cc çıkıyor
Tek göğsümü sağdım az önce 70 ml çıktı biz anne sütü artı mama veriyoruz doktor sadece anne sütüne geçin artık yeter dedi ama bende korkuyorum ya aç kalıyorsa diye kaç ml olması gerekiyormuş?

Canım ben bundan aldım tutmadı 😥 yorumları kötü zaten sonradan gördüm 😑
Tamamen şans bizimki de bir tek sağlam bunu tuttu biraz rahatladım valla 🥰 gazdan sonra memeye geri dönmek istiyordu bir döngüdeydik çok şükür kırıldı artık genelde 2 saatte bir emziriyorum emzik olarak beni kullanıyordu şimdi emziğiyle uykuya geçiyor 😍
image.jpg

Kaç seferdir alarma uyanamıyorum 5 saattir uyuyo yavrum aç bırakıyorum kaç gecedir çok üzgünüm çok 😭😭😭
İnsanız bizde kuzum üzülme çözümüne bak sağ kendini dolaba koy çok yorulduğunu hissettiğinde söyle eşin versin eşin idare etsin ben öyle yapıyorum bugün bende 5 saat uyudum ama planlıydı ben rahatladım aklım kalmadı.

İnsanız bizde kuzum üzülme çözümüne bak sağ kendini dolaba koy çok yorulduğunu hissettiğinde söyle eşin versin eşin idare etsin ben öyle yapıyorum bugün bende 5 saat uyudum ama planlıydı ben rahatladım aklım kalmadı.
Çok yorgun hissetmiyodum kalkamayacağımı düşünmemiştim hiç 😭

Back