• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
İnşallah çok güzel geçer dönünce mutlaka bize de anlat cesaret gelsin gerçi ben 3 aylık olmadan cesaret edemem de olsun yine de belki günü birlik havuza falan gideriz anca 😂

Ah kuzum ben de öyle oluyorum uykusuz olunca şu an bile başım ağrıyo uykusuzluktan. Evde başka çocuk varken daha da zor o da yemek bekliyor ilgi bekliyor falan. Allah yardımcımız olsun inşallah tez zamanda adapte oluruz bu düzene. Bizim gibi uzun ara verenlere daha da zor bence artık uykularımız deliksizdi şimdi 1 saat deliksiz zor uyuyoruz
İnşallah cesaret verici şeyler yaşarız da güzel anlatacak şeylerim olur sizede karartın gözünüzü çıkın derim 😂

Evet canim.cogunlukla ev kiralama var airbnb de.ama pansiyonlarda var.bizde bi bahceli ev kiraladik bahcesine bucur icin sisme havuz atariz dedik en azindan...
Aynen en mantıklısı canım valla otel odaları şuan bizlere göre değil böyle kafalar daha rahat oluyor Allah ağız tadıyla tatili geçirmeyi nasip etsin inşallah 😍😍
Evde sessiz ortamda tüm gün beni mahvediyor ufacık seste gözlerini açan bebem bugün dışarıda tam 4 saat öylece uyudu gürültü kalabalık ona rağmen 🙄
Pes yani gerçekten
Benim kızımdan dolayı çokta sessiz kalmıyor ev ama yetmiyor galiba daha çok ses istiyor dün 44 çıkardık kv annemler filan baya gürültü ses ama gayet uyudu yani millet dağıldı gözü açıldı 🤦🏻‍♀️

Kızlar haydiii kırk uçurma ritüellerinizden bahsedin fikir olsun zamanı gelen biz annelere de🥰💖
Sırf hatıra kalsın diye şöyle bişey yapıp sonra hepsini toplayıp bi sünger bi sabunla kırk çıkaran ben🤣🤣 he 40 taş bozuk para altın gül yaprağı da attılar suyuna 😂

Eklentiler

• IMG_3065.jpeg
    IMG_3065.jpeg
    176 KB · Görüntüleme: 48
Ayy kızlar bayilicam. Yaklaşık 2haftaligina annemlere şehir dışına gidicez yarın. 2 bebenin valizi benim valizim ivirzivir bir de denize filan gidersek diye o eşyalar... çok zor hazırlanmak. Unutmayayım diye liste yaptım. Sürekli yeni şeyler ekliyorum listeye 😭😭
Kizlar şehir değiştirmek 2 çocukla çok zormuş 😭😭

Back