2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Çok rahatladım şu an sizlerden duyunca epiduralde ıkınma hissin gidiyo sen bi şey hissetmediğin için doktor şimdi ıkın diyo şeklinde duydum o nasıl oldu canım sen hissettin mi
Valla ben bayaa hissettim . Eşime şey dedim hatta içimde sen olsaydın seni çıkarırdım Ikınma hissi gidenler sanırım epidurali geç yaptıkları için benim 5cm açıklıkta yaptılar.

Canim benim oglum beni emiyor ama hic kuvvetli cekmiyor gibi. Bende sagdigim sütü ya da 20 cc mamayi mememi emerken enjektorle memenin kenarindan agzina sıkıyorum. Birde boyle denesen acaba faydasi olur mu bilemedim

Sezaryenli anneler bugun benim 5. Günüm. Evin icinde arada geziniyorum. Ama genelde oturuyorum koltukta. Ayaklarim sarkik oldugundan heralde ayaklarim bayagai şişti. Sizde de oldu mu şişlik. Ve nasilsiniz? Yatiyor musunuz oturuyor musunuz yoksa devamli geziniyor musunuz?

Canım süt sağdıkça sağmam gerekir kısır döngüye girersin azaltarak bitirmen lazm sağmayı

Ahududu yaprağı kasılmayı mı sağlıyormuşşşş

Kızlar bugün 3.günüm sezeryan sonrası o kesik ağrısı ne kadar sürdü sizlerde.
Benim bugün inanılmaz fena ağrım var. İlk 2 gün bile böyle değildi. Yarın doktora gidicem o yapışkanı çıkarıcak mı ne yapıyorlar birde ilk muayenede

Güzel desteğin için çok teşekkür ederim bunları duymak çok rahatlattı pes etmeyeceğim ve daha rahat yaklaşmaya çalışacağım

Ahududu yaprağı çayının, rahim duvarını ve kasları güçlendirdiği, bu nedenle de rahmin daha etkili kasılması nedeniyle doğumun çok daha kolay ve hızlı olduğu belirtiliyor.
Burda bulamadım canım ben , illaki vardır ama . Sen diğerlerinde de içmiş miydin ?

Keşke daha önce buraya yazsaymışım bu kadar ağlamazdım yalnız olmadığımı görünce teşekkür ediyorum bunları duymak gerçekten iyi geldi inşallah bebişlerimiz sağlıkla doya doya eme eme büyüsün hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…