- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 27
Kazıma işlemi yapılanların ağrılı oluyor sanırım. Doğumu tetiklemesi için yapılıyor yaAyyy inanmıyorum niye bazılarınınki korkunç geçiyo acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazıma işlemi yapılanların ağrılı oluyor sanırım. Doğumu tetiklemesi için yapılıyor yaAyyy inanmıyorum niye bazılarınınki korkunç geçiyo acaba
Azcik kaldii sabretAy evet ya 37 olacaj dedim senin gibi olmadı
Açıklık baktı her hafta pardon yanlış söyledim ama açıklık beni çatıdan daha zorladı kafasına dokunmaya çalışıyordu çünkü yerleşmiş mi kemiğe diye pek bir farkı yok ikisinin de yani açıklık bakınca da aynı şekilde bakıyoCanım her hafta çatı muayenesi niye yapsın ki açıklık muayenesi olmasın o? Çatı yapın değişecek bi şey değil çünkü bi kere normal doğum yapan birine ikincide bile bakmıyolarmış
Yaa o zaman ya tutarsaa diyelim şaka bi yana hayırlısı bebişler zamanını biliyor da biz bilemiyoruz işte36 dan beri her hafta yapıyo bana ama ne kanama oldu ne tetikleme kimi dedi öyle diyo doktorum ama ilgisi yok denk geliyordur dedi 41 e kadar beklemezdi benim kız tetiklese
Kız ben onu bulamadım ya , bahçede var toplayıp yeşil olarak demlesem nasıl olur acabaAhududu yaprağı çayı = kasılma güçlendirme enter Amin
Ayy bu detayı bilmiyodum yıkıldım şu anAçıklık baktı her hafta pardon yanlış söyledim ama açıklık beni çatıdan daha zorladı kafasına dokunmaya çalışıyordu çünkü yerleşmiş mi kemiğe diye pek bir farkı yok ikisinin de yani açıklık bakınca da aynı şekilde bakıyo
Kasmayınca acımıyo bu arada ben birinde çok kastım bağırdım hatta ama diğerlerinde kasmayınca dayandım korkmayın bitiyo hemen zatenAnladım canım çok şükür atlatmışsın çok zorlanmadan
Aktarda var canım acaba hepsinde mi yokKız ben onu bulamadım ya , bahçede var toplayıp yeşil olarak demlesem nasıl olur acaba
İnşallah öyle olurKasmayınca acımıyo bu arada ben birinde çok kastım bağırdım hatta ama diğerlerinde kasmayınca dayandım korkmayın bitiyo hemen zaten
Canım bana kesi atılmadı. O yüzden epizyotomi yok. Ama bebiş çıkarken ufak bir yırtık oluşmuş onu da halletmişler ben herhangi bir acı hissetmedim doğum sırasında epidural olduğu için zaten şu an eşimle tekiz annem sadece üç gün kaldı her şey kendim yapıyorum yemek ev işi süpürme. Eşim de yardım ediyor tabi oraya dikkat ediyorum birazcık ilk başlarda batikonla silip kurutma makinesi ile kurutuyordum. Kanamamm var ama şu an günlük ped takıyorum. İnan hiç öyle can yakacak zorlayacak bir durum yok.Kızlar dikişiniz oldu mu olduysa iyileşti mi çok korkutucu bi şey mi günlük hareketlerinizi kısıtladı mı @medusaa catloverk @S a l o m i
Başka normal doğum yapan yok sanırım
Kuzum ikisinde de acımıyo sıkmayın kendinizi kasınca acıyoAyy bu detayı bilmiyodum yıkıldım şu an
Sezeryan dikişinin yanında minicik birşey canım o dikiş.Kızlar dikişiniz oldu mu olduysa iyileşti mi çok korkutucu bi şey mi günlük hareketlerinizi kısıtladı mı @medusaa catloverk @S a l o m i
Başka normal doğum yapan yok sanırım
O bana iyi davrandı şuan şok oldum banada o iri olan çok kötü davrandı bildiğin pat diye bastirdi karnıma o kıvırcık olan iltifat bile etti birde yavaş yavaş yaptıKıvırcık saçlı baş hemşire çok pis küfrettim içimden
Çok sanslisin valla bana o işlem 3 kere mi 4 kere mi ne yapildiAy o kadın çok tstlisti bence bana bastirmadiklari için hemşireleri sevdim hep
Oy çok şükür işte beklediğim mesajHerkesi alıntılayamadım kızlar çok sağolun benim normal doğumumdan çok daha kolaydı sezaryen öyle söyleyebilirim ilk yürüyüşümü de yaptım korktuğum gibi olmadı çok şükür
Çok rahatladım şu an sizlerden duyunca epiduralde ıkınma hissin gidiyo sen bi şey hissetmediğin için doktor şimdi ıkın diyo şeklinde duydum o nasıl oldu canım sen hissettin miCanım bana kesi atılmadı. O yüzden epizyotomi yok. Ama bebiş çıkarken ufak bir yırtık oluşmuş onu da halletmişler ben herhangi bir acı hissetmedim doğum sırasında epidural olduğu için zaten şu an eşimle tekiz annem sadece üç gün kaldı her şey kendim yapıyorum yemek ev işi süpürme. Eşim de yardım ediyor tabi oraya dikkat ediyorum birazcık ilk başlarda batikonla silip kurutma makinesi ile kurutuyordum. Kanamamm var ama şu an günlük ped takıyorum. İnan hiç öyle can yakacak zorlayacak bir durum yok.
Ay çok şükür inşallah kesisiz dikişsiz doğumlarımız olur tabi ama çok büyük bi şey olmamasına da sevindimSezeryan dikişinin yanında minicik birşey canım o dikiş.
İlk kızımda kesi olmuştu hem dışta hem içte vardı dikiş Eve gittiğim gün gayet rahat ayaktaydım.
Bebek çok çok iri olup çok fazla dikişi olanlar zorlanabiliyor biraz
Canım millet bu tarz şeyleri değerli görüyor maddi saçmalıklar en güzelini yapıyorsun Rabbim mükâfatını da bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsinbende öyle düşünüyorum hatta karşı tarafı bana kıyaslama yaptıklarında söylüyorum olabilir o öyle yapmıştır ne güzel diyorum , ya da tam tersi onun almadığı yapmadığı bişeyi ben yapmışsam da söylüyolar o zaman da diyorum olabilir istememiştir gerek görmemiştir diyorum ama anlayan yok