2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Canım her hafta çatı muayenesi niye yapsın ki açıklık muayenesi olmasın o? Çatı yapın değişecek bi şey değil çünkü bi kere normal doğum yapan birine ikincide bile bakmıyolarmış
Açıklık baktı her hafta pardon yanlış söyledim ama açıklık beni çatıdan daha zorladı kafasına dokunmaya çalışıyordu çünkü yerleşmiş mi kemiğe diye pek bir farkı yok ikisinin de yani açıklık bakınca da aynı şekilde bakıyo

36 dan beri her hafta yapıyo bana ama ne kanama oldu ne tetikleme 😂😂 kimi dedi öyle diyo doktorum ama ilgisi yok denk geliyordur dedi 41 e kadar beklemezdi benim kız tetiklese 😂😂
Yaa o zaman ya tutarsaa diyelim 😂 şaka bi yana hayırlısı bebişler zamanını biliyor da biz bilemiyoruz işte 🤗

Açıklık baktı her hafta pardon yanlış söyledim ama açıklık beni çatıdan daha zorladı kafasına dokunmaya çalışıyordu çünkü yerleşmiş mi kemiğe diye pek bir farkı yok ikisinin de yani açıklık bakınca da aynı şekilde bakıyo
Ayy bu detayı bilmiyodum yıkıldım şu an😭😭

Kızlar dikişiniz oldu mu olduysa iyileşti mi çok korkutucu bi şey mi günlük hareketlerinizi kısıtladı mı @medusaa catloverk catloverk @S a l o m i
Başka normal doğum yapan yok sanırım
Canım bana kesi atılmadı. O yüzden epizyotomi yok. Ama bebiş çıkarken ufak bir yırtık oluşmuş onu da halletmişler ben herhangi bir acı hissetmedim doğum sırasında epidural olduğu için zaten şu an eşimle tekiz annem sadece üç gün kaldı her şey kendim yapıyorum yemek ev işi süpürme. Eşim de yardım ediyor tabi oraya dikkat ediyorum birazcık ilk başlarda batikonla silip kurutma makinesi ile kurutuyordum. Kanamamm var ama şu an günlük ped takıyorum. İnan hiç öyle can yakacak zorlayacak bir durum yok.

Kızlar dikişiniz oldu mu olduysa iyileşti mi çok korkutucu bi şey mi günlük hareketlerinizi kısıtladı mı @medusaa catloverk catloverk @S a l o m i
Başka normal doğum yapan yok sanırım
Sezeryan dikişinin yanında minicik birşey canım o dikiş.
İlk kızımda kesi olmuştu hem dışta hem içte vardı dikiş Eve gittiğim gün gayet rahat ayaktaydım.
Bebek çok çok iri olup çok fazla dikişi olanlar zorlanabiliyor biraz

Son düzenleme:
Canım bana kesi atılmadı. O yüzden epizyotomi yok. Ama bebiş çıkarken ufak bir yırtık oluşmuş onu da halletmişler ben herhangi bir acı hissetmedim doğum sırasında epidural olduğu için zaten şu an eşimle tekiz annem sadece üç gün kaldı her şey kendim yapıyorum yemek ev işi süpürme. Eşim de yardım ediyor tabi oraya dikkat ediyorum birazcık ilk başlarda batikonla silip kurutma makinesi ile kurutuyordum. Kanamamm var ama şu an günlük ped takıyorum. İnan hiç öyle can yakacak zorlayacak bir durum yok.
Çok rahatladım şu an sizlerden duyunca 😍 epiduralde ıkınma hissin gidiyo sen bi şey hissetmediğin için doktor şimdi ıkın diyo şeklinde duydum o nasıl oldu canım sen hissettin mi

Sezeryan dikişinin yanında minicik birşey canım o dikiş.
İlk kızımda kesi olmuştu hem dışta hem içte vardı dikiş Eve gittiğim gün gayet rahat ayaktaydım.
Bebek çok çok iri olup çok fazla dikişi olanlar zorlanabiliyor biraz
Ay çok şükür 😍 inşallah kesisiz dikişsiz doğumlarımız olur tabi ama çok büyük bi şey olmamasına da sevindim🙏🏻

bende öyle düşünüyorum hatta karşı tarafı bana kıyaslama yaptıklarında söylüyorum olabilir o öyle yapmıştır ne güzel diyorum , ya da tam tersi onun almadığı yapmadığı bişeyi ben yapmışsam da söylüyolar o zaman da diyorum olabilir istememiştir gerek görmemiştir diyorum ama anlayan yok
Canım millet bu tarz şeyleri değerli görüyor maddi saçmalıklar en güzelini yapıyorsun Rabbim mükâfatını da bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ♥️

X