- 7 Şubat 2015
- 1.043
- 535
- 34
Ben olsam sagardim valla bi uzuntuye bakiyor Allah korusun süt kesilir ya da meme reddi yasarsiniz lazim olurFarkındayım canım peki ne yapabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam sagardim valla bi uzuntuye bakiyor Allah korusun süt kesilir ya da meme reddi yasarsiniz lazim olurFarkındayım canım peki ne yapabilirim
İnşallah yardımcı olabilmişimdir ilk çocukta hep birşeyleri stres ediyor insan . İkincide ben ne zaman isterse uyusun , ne zaman isterse yesin diye bıraktım , herşey çok kolay olmuştu . Daha güzel uyuyordu , yemesi daha güzeldi ilkine göre annenin rahatlığını hissediyor çocuklarGüzel desteğin için çok teşekkür ederim bunları duymak çok rahatlattı pes etmeyeceğim ve daha rahat yaklaşmaya çalışacağım
Mememi hiç tutmadığı zaman yaptım onu canım su an silikon ucla tutuyor mememi aynı şekilde dediğin gibi yaparak tutturabildim. Biraz emmeye başlasın iyice de silikonu bıraktırmaya da calisacağım aynı şekildeCanim benim oglum beni emiyor ama hic kuvvetli cekmiyor gibi. Bende sagdigim sütü ya da 20 cc mamayi mememi emerken enjektorle memenin kenarindan agzina sıkıyorum. Birde boyle denesen acaba faydasi olur mu bilemedim
Tabii ilk olmanın kaygıları da varİnşallah yardımcı olabilmişimdir ilk çocukta hep birşeyleri stres ediyor insan . İkincide ben ne zaman isterse uyusun , ne zaman isterse yesin diye bıraktım , herşey çok kolay olmuştu . Daha güzel uyuyordu , yemesi daha güzeldi ilkine göre annenin rahatlığını hissediyor çocuklar
O hissin gitmemesi daha iyi sanırım kontrollü ıkınabilmek içinValla ben bayaa hissettim . Eşime şey dedim hatta içimde sen olsaydın seni çıkarırdım Ikınma hissi gidenler sanırım epidurali geç yaptıkları için benim 5cm açıklıkta yaptılar.
Yaa süperHiç korkma canım benim bugün yaptı hiç acımadı
Buzlukta dursun canım 3 ay öyle gitmez sütün illaki azalır yeterli olmadıgında çıkarır verirsin benimki şimdiden yetmiyor mama veriyorum gece 4 saat bile vermesem şişmiyor yumuşak yumuşakKızlar ben sütü sagıp buzluğa koyuyorum 3 ay saklama süresi var.. şimdi ben bu sütleri sagmazsam rahatlayamiyorum ama ne yapabilirim bu sutlerle.. 3 ay içinde yine çocuğa yetecek kadar süt gelirse ek gıdada yok hani yogurt yapsam ne yapsam bilemedim ya golden-snitch melegim can gulumsebebek
Benim aşırı şişliğim oldu canım ayaklarıma basamıyordum yürümeme engel olacak kadar fazla bi ödemim vardı hatta acile gittim bu yüzden. Kan sulandırıcı verdiler. Sen kan sulandırıcı kullanıyor musun?Sezaryenli anneler bugun benim 5. Günüm. Evin icinde arada geziniyorum. Ama genelde oturuyorum koltukta. Ayaklarim sarkik oldugundan heralde ayaklarim bayagai şişti. Sizde de oldu mu şişlik. Ve nasilsiniz? Yatiyor musunuz oturuyor musunuz yoksa devamli geziniyor musunuz?
Nasıl sağım yapıyorsun canımKızlar ben sütü sagıp buzluğa koyuyorum 3 ay saklama süresi var.. şimdi ben bu sütleri sagmazsam rahatlayamiyorum ama ne yapabilirim bu sutlerle.. 3 ay içinde yine çocuğa yetecek kadar süt gelirse ek gıdada yok hani yogurt yapsam ne yapsam bilemedim ya golden-snitch melegim can gulumsebebek
Ben ek gıdada yoğurt yaparım diye düşündüm canım. Geçen instada bir post gördüm ilk 21 günden sonra bebek zaten gogusleri bosaltabiliyormus. Ben de epeyidir sagmiyorum. Göğüslerim sert kalmıyor gerçekten başta hep sagdim şimdi bebiş içiyor sertleşmesine izin vermiyorKızlar ben sütü sagıp buzluğa koyuyorum 3 ay saklama süresi var.. şimdi ben bu sütleri sagmazsam rahatlayamiyorum ama ne yapabilirim bu sutlerle.. 3 ay içinde yine çocuğa yetecek kadar süt gelirse ek gıdada yok hani yogurt yapsam ne yapsam bilemedim ya golden-snitch melegim can gulumsebebek
Bende de oldu canım o şişlik bu yüzden evin içinde hareket ettim. Ziyarete gelenler biz yaparız dedikleri şeyleri ben yapmaya çalıştım hareket olsun diye. Bebeği de ayakta gezerek emzirdim bir ara yürüyüş yapmış gibi olabileyim diyeSezaryenli anneler bugun benim 5. Günüm. Evin icinde arada geziniyorum. Ama genelde oturuyorum koltukta. Ayaklarim sarkik oldugundan heralde ayaklarim bayagai şişti. Sizde de oldu mu şişlik. Ve nasilsiniz? Yatiyor musunuz oturuyor musunuz yoksa devamli geziniyor musunuz?
Yok kullanmıyorum canim. Bugun havaya dikip yattim ayaklarimi sanki biraz indi gibiBenim aşırı şişliğim oldu canım ayaklarıma basamıyordum yürümeme engel olacak kadar fazla bi ödemim vardı hatta acile gittim bu yüzden. Kan sulandırıcı verdiler. Sen kan sulandırıcı kullanıyor musun?
Annem yapiyor her seyi. Bende geziniyirum aslinda ama cogunluk koltuk ta oturuyorum. Ayakta emzirmek mantikli bende oyle yapayim birazBende de oldu canım o şişlik bu yüzden evin içinde hareket ettim. Ziyarete gelenler biz yaparız dedikleri şeyleri ben yapmaya çalıştım hareket olsun diye. Bebeği de ayakta gezerek emzirdim bir ara yürüyüş yapmış gibi olabileyim diye
Sezaryen sonrası kan sulandırıcı 10 iğne verildi bana, şişliğim gitti çok şükür doğuma gidene kadar elim ayağım yanıyordu çok kötü ödemeliydim neler neler denedim çok şükür kan sulandırıcı sayesinde geçtiYok kullanmıyorum canim. Bugun havaya dikip yattim ayaklarimi sanki biraz indi gibi
Evet canım dikişim var.Kızlar dikişiniz oldu mu olduysa iyileşti mi çok korkutucu bi şey mi günlük hareketlerinizi kısıtladı mı @medusaa @catloverk S a l o m i
Başka normal doğum yapan yok sanırım
Maşallah canım şu anda da oranın üzerine rahat oturup kalkamıyorum zaten ağrım çok, ağrının şekli değişecek demek ki biraz normal düşünüyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla ben de yapabilirimEvet canım dikişim var.
Ama şükür beni çok zorlamadı.
İster istemez orada bir islem oluyor İlk günler biraz ağrısı oldu ama cok az sivri sinek ısırması gibi bişey. Zaten agri kesici parol filan içiriyorlar ilk gün.
Ben ikinci günde içtim.
Sonra gerek kalmadı.
Oturup kalkarken biraz dikkat gerekiyor. Pat diye oturamıyorsun.
Ama biraz yan durarak oturabiliyorsun.
8- 10 gün içinde tüm dikişlerim düstü.kendinden düşen yapıyorlar. Aldırmak zorunda Olmamak güzel .
Elhamdulillah zaten en fazla 10 gün sonra artık normale dönülüyor.
Bu arada ailemden kimse gelemedi.
Kayinvalide filanda bakmak icin filan kalmadı.
Ilk günden beri ayaktayım.
Her işimi kendim yaptım.
İlk iki gun esim yemegi filan dısardan aldı. Üçüncü gün onuda kendim yapmak istedim.
Bir sıkıntım olmadi yani şükür.
Şimdi hic doğum yapmamış gibi hissediyorum.
Eğer imkanın varsa doktorunda onayliyorsa normal dogum düşünmen güzel olur.
Doğum sonrası çok iyi oluyor.
Tıbbi bir problem görünmüyorsa yaparsın tabi canımMaşallah canım şu anda da oranın üzerine rahat oturup kalkamıyorum zaten ağrım çok, ağrının şekli değişecek demek ki biraz normal düşünüyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla ben de yapabilirim
Evet canım çok rahattım ben. Gerçekten bayılıyorum doktoruma çok iyi konuşması da çok şeker eller kollar filan benim sezaryen sonrası tek sıkıntım su geçirmez banttan yana oldu doktorluk bi durum değil onuda kendisi yeniledi filan sonra da sök at dedi. Başka da sıkıntı yaşamadım şükürgulumsebebek canım sen hakan sabırlı ya gidiyordun değil mi? Herkes eli çok hafif ağrı olmuyor diyordu. Genel olarak rahattı değil mi senin doğum sonrası