Yırtık mı oldu yoksa kesi mi atıldı peki canım? Çok sevindim aşırı bi şikayetin olmamasınaBende var canim.ilk bikac gun ufak bi zorladi ama bence sezaryan gibi agir degildir.otururken bide wc de biraz zorladi.2. hafta bittiginde gayet rahattim artik.suan hic yok gibi..
Kıvırcık saçlı baş hemşire çok pis küfrettim içimdenTipi nasıldı ama en çok canımı acıtan uzun boylu kalipli bi hemşire vardı o
Herkesi alıntılayamadım kızlar çok sağolunGözün aydınsağlıkla büyüsün bebiş.
Normal doğurmuş biri olarak sezeryan için yorumun ne olur merak içindeyim
Yarın benim de çatı muayenem varYarın çatı muayenesi yapıcak doktorum
Ayyy inanmıyorum niye bazılarınınki korkunç geçiyo acabaHiç korkma doktor bitti dedi. Neeeee bittimi dedim o derece hissetmedim gözünü kapat kendini rahat bırak
İlki normal doğum olup zorlananlardan ve kötü geçenlerden bu şekilde çok yorum duydum. Böyle olsa 5 çocuk da doğururum diyorlar hattaHerkesi alıntılayamadım kızlar çok sağolunbenim normal doğumumdan çok daha kolaydı sezaryen öyle söyleyebilirim ilk yürüyüşümü de yaptım korktuğum gibi olmadı çok şükür
Bi akrabam her wc sonrası pansuman yapıyordum dedi öyle bi şey oluyor mu yapıyor musun canım?Bende var canim.ilk bikac gun ufak bi zorladi ama bence sezaryan gibi agir degildir.otururken bide wc de biraz zorladi.2. hafta bittiginde gayet rahattim artik.suan hic yok gibi..
Kolay geçer inşallah ikimizinki deYarın benim de çatı muayenem varGeçen hafta yapıcaktı yapmadı bu hafta kesin yapar
İnşallah bir çırpıda geçer ne olduğunu anlamadanKolay geçer inşallah ikimizinki de
Canım meme reddi dışında tam olarak aynı şeyleri yaşıyoruz. Mesela diyorum ki tamam 7-8 dk emsin ama aktif emsin. Nerdeee bi süre aktif emip sonra duruyor memeyi dürtüyorum yine bir iki çekiyor duruyor sonra yine dürtüyorum öyle öyle anca gidiyor. Bide bu süre içinde meme yanlışlıkla ağzından çıkarsa geri almıyor açmıyor ağzını zorla soksam da tutmuyor memeyi. Yalnız değilsin yani. Bide o masum bilmez ki seni reddetmiyor ki kendisinin beslenme aracı olan memeyle kavga ediyor sadece. Sen artık bu hayatta onun en büyük vazgeçilmezi olacaksın herşeyiyle sana ihtiyacı olan bi canEvet aşırı stresliyim bu da yansıyor olabilir canım haklısın her beslenme saatinde geriliyorum acaba emecek mi duracak mı ağlayacak mı beni itecek mi böyle streslerle boğuşuyorum bu düşünceleri uzaklaştıramıyorum. O kadar seviyorum ki o kadar güzel tini mini hanım doyamıyorum bakmaya sevmeye sarılmaya koklamaya ama böyle mememi almayınca kızım beni kabul etmiyor beni reddediyor diye düşünüyorum çok zoruma gidiyorbizim de böyle geçiyor işte uyuyakalıyor hemen 7-8 dk ancak zorlamayla. Su an bu şekilde emen biri daha olduğunu duyduğum için yaşardı gözlerim acaba kızımla yaşadıklarımız normal mi ben mi çok zorluyorum diye
36 dan beri her hafta yapıyo bana ama ne kanama oldu ne tetiklemeİnşallah bir çırpıda geçer ne olduğunu anlamadanDoğumu tetikler mi acaba ben onu merak ediyorum
Evet cnm. Batikon verdiler.her wc sonrasi doktum.2 hafta boyunca.Bi akrabam her wc sonrası pansuman yapıyordum dedi öyle bi şey oluyor mu yapıyor musun canım?
Canim kesi atildi.kordon vardi bebisin boynunda.Yırtık mı oldu yoksa kesi mi atıldı peki canım? Çok sevindim aşırı bi şikayetin olmamasına
Benim bildiklerim tutmuyo artık yorum yapmıcamİnşallah bir çırpıda geçer ne olduğunu anlamadanDoğumu tetikler mi acaba ben onu merak ediyorum
Böyle olacağını hiç düşünmemiştimOkurken ileriki zamanlarımı görüyor gibi oldum biz de kendimizi hazırlıyalım o zaman bu duruma şimdiden
Canım her hafta çatı muayenesi niye yapsın ki açıklık muayenesi olmasın o? Çatı yapın değişecek bi şey değil çünkü bi kere normal doğum yapan birine ikincide bile bakmıyolarmış36 dan beri her hafta yapıyo bana ama ne kanama oldu ne tetiklemekimi dedi öyle diyo doktorum ama ilgisi yok denk geliyordur dedi 41 e kadar beklemezdi benim kız tetiklese
Anladım canım çok şükür atlatmışsın çok zorlanmadanCanim kesi atildi.kordon vardi bebisin boynunda.
Ay evet ya 37 olacaj dedim senin gibi olmadıCanım benim aşağı düşmeden basladi doğum biliyosun bebislerin ne zaman gelecegi belli olmuyor
Ay o kadın çok tstlisti benceTipi nasıldı ama en çok canımı acıtan uzun boylu kalipli bi hemşire vardı o